Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizim de kan uyuşmazlığı var bahsetmiştim sana. İnşallah bir şey olmaz valla ondan da korkuyorum.
Bende 15 inde kontrole gittiğimde 16+4 olacağım. o zaman soracağım detaylıyı. o çok iyi miş ya. bende çok merak ediyorum. senin ne güzel gelmiş günü.

Kızlar ben geldim fotonun silinmesini isteyince sayfa beni engelledi 11 ine kadar burdan yazayım kardeşimin hesabı

size yazılı izah ettim, her cezanın bir yaptırımı olur. Madem yeni üyelik alıp geleceksiniz ceza da vermeyelim!
Birde kardeşimin hesabı diye açıklama yapmanız ne bileyim ...

Cezanız 1 hafta daha uzatıldı

Merak etme senin de gelecek yatcaz kalkacaz bidaha yatcaz kalkacaz, prenseslerimi görecem Allah ızın verırse tabıkı
Kanaman leken gelmedigı surece korkma, gelirse hemen haber ver doktoruna ıgnen yapılır, dermansız dert deıl sukur ler olsun ki

Kimdi ki acaba hiç kimse de sormamış sanırım

Kizlar ceza alan kimdi ben anlamadım

Minikimm bir fotoğraf sildirdi diye dün içerik silmekten ceza aldı, sonra gidip Vuslatykn üye adı ile üye olmaya çalıştı ve kendisine dedik ki cezanız bittiği zaman girebilirsiniz yeni üyelik almayın. Gidip yeniden başvurmuş üyelik almış bu seferde @smhnyldz kardeşimin diye uyduruk bir sebep sunuyor. Hesap kardeşimin ama dün üye oldu ben kullanıyorum. tabi dalga geçince cezası da 1 hafta uzadı.

Çok üzerine gitmeyin kazen bey, hamıle üzülür.. Cezası bıtınce gelir ınsallh

Teşekkür ederiz açıklama yaptığınız için

Canım göğüs ucy için gümüş kapaklar çok iyi imiş. Kreme falan gerek kalmıyor diyorlar.
Doğumdan sonra sıkıntı yaşarsam onu alıcam canım inşallah yaşamam teşekkür ederim
Ben kabin yada baston mu diyorlar ondan almayı düşünüyorum canım. Travel sistemi iyi araştır kullanışlı olmuyor bazı modelleri
Çok kararsızım kanzın bir modeli var şimdide onu beğendim yarın gidip bakıcam tek elle kapatma falan varmış kullanımı kolaya benziyor yorumları iyi
Ben cumayı bekliyorum inşallah tekrar bir sürprizle karşılaşmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…