- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.021
Dolar dustu ama fiyatlar duşmüyor, ne anladık bu işten, olan yıne garibana oluyorahh canım 16 aralık olarak okuyorum.:) 1 ayı geçik varmış evet biz verdiğimizde sanırım doların en yüksek olduğu zamandı.
Bizim de kan uyuşmazlığı var bahsetmiştim sana. İnşallah bir şey olmaz valla ondan da korkuyorum.Benım pazartesi, 20+1 de yapılacak detaylı cnm, cok heyecanlıyım, benım doktor bıldıgı ıcın beni 1 ay sonraya verıyor ama pat diye gidiyoruz ıste kan uyusmazlıgı olunca mutlaka cagırıyor, en ufak lekeyi de haber vereceksın dıyo
Kızlar ben geldim fotonun silinmesini isteyince sayfa beni engelledi 11 ine kadar burdan yazayım kardeşimin hesabı
Merak etme senin de gelecekBizim de kan uyuşmazlığı var bahsetmiştim sana. İnşallah bir şey olmaz valla ondan da korkuyorum.
Bende 15 inde kontrole gittiğimde 16+4 olacağım. o zaman soracağım detaylıyı. o çok iyi miş ya. bende çok merak ediyorum. senin ne güzel gelmiş günü.
Evet kimdi, foto paylasanlardan biri amaKizlar ceza alan kimdi ben anlamadım
size yazılı izah ettim, her cezanın bir yaptırımı olur. Madem yeni üyelik alıp geleceksiniz ceza da vermeyelim!
Birde kardeşimin hesabı diye açıklama yapmanız ne bileyim ...
Cezanız 1 hafta daha uzatıldı
Ne fotoğrafı paylaşınca engelleniyoruz acaba?Nefes0858 paylaşmıştı sanirim oda engelli değil
Buldum mucizelerimbenimle engellenmis ne fotoğrafı paylaştı ki göbeğini atmisti ondan miEvet kimdi, foto paylasanlardan biri amaozn_srk burda o deıl, Baska kım paylasmıs tı
Aaa olabılırBuldum mucizelerimbenimle engellenmis ne fotoğrafı paylaştı ki göbeğini atmisti ondan mi
Ama onda bisey yokki kaldırmak istemiş ondan heralde anlamadımAaa olabılır
Yasak demek kıAma onda bisey yokki kaldırmak istemiş ondan heralde anlamadım
Kizlar ceza alan kimdi ben anlamadım
Çok üzerine gitmeyin kazen bey, hamıleMinikimm bir fotoğraf sildirdi diye dün içerik silmekten ceza aldı, sonra gidip Vuslatykn üye adı ile üye olmaya çalıştı ve kendisine dedik ki cezanız bittiği zaman girebilirsiniz yeni üyelik almayın. Gidip yeniden başvurmuş üyelik almış bu seferde @smhnyldz kardeşimin diye uyduruk bir sebep sunuyor. Hesap kardeşimin ama dün üye oldu ben kullanıyorum. tabi dalga geçince cezası da 1 hafta uzadı.
Teşekkür ederiz açıklama yaptığınız içinMinikimm bir fotoğraf sildirdi diye dün içerik silmekten ceza aldı, sonra gidip Vuslatykn üye adı ile üye olmaya çalıştı ve kendisine dedik ki cezanız bittiği zaman girebilirsiniz yeni üyelik almayın. Gidip yeniden başvurmuş üyelik almış bu seferde @smhnyldz kardeşimin diye uyduruk bir sebep sunuyor. Hesap kardeşimin ama dün üye oldu ben kullanıyorum. tabi dalga geçince cezası da 1 hafta uzadı.
Çok üzerine gitmeyin kazen bey, hamıleüzülür.. Cezası bıtınce gelir ınsallh
Doğumdan sonra sıkıntı yaşarsam onu alıcam canım inşallah yaşamam teşekkür ederimCanım göğüs ucy için gümüş kapaklar çok iyi imiş. Kreme falan gerek kalmıyor diyorlar.
Çok kararsızım kanzın bir modeli var şimdide onu beğendim yarın gidip bakıcam tek elle kapatma falan varmış kullanımı kolaya benziyor yorumları iyiBen kabin yada baston mu diyorlar ondan almayı düşünüyorum canım. Travel sistemi iyi araştır kullanışlı olmuyor bazı modelleri
Ben cumayı bekliyorum inşallah tekrar bir sürprizle karşılaşmayızÇok ince düşünüyor eşinlaboratuvar aramışken sorduk dersiniz canım neyse 15 ocak mış az kalmış hadi bakalım bir sürpriz ile karşılaşmazsın inşallah yani kızların pipisi falan çıkmaz Nefes0858 in minnak gibi
Tesekkur ederızKimsenin üzerine gitmiyoruz ki kurallar herkes için aynı şekilde uygulanıyor.
hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dileriz