Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok yoğun dolu dolu geçiyor canım inekliğe son sürat devam

Çok şükür olmadı ama çok acıyor canım idare ediyorum emsin yeterki

Allah kolaylık versin canım hayırlısı ile az kaldı hazirana zamanında gelecek kuzular merak etme

İnanırım bacım valla benimkide kac kere işedi sayamıyorum
Açıyorum altını bekliyorum yapmıyor tam temizliğe başlıyorum yapıyor
Hepsimi aynı olur ya temizliyorum yeni bezi takmamla yine pırt bugün dedim biraz bekliyim yaptı 2.yi tam temizliyordum 3.yü üzerime fışkırttı alt açma bezi falan gitti hep

Canim ya krem kullaniyormusun kuru kaldığı için yarık oluyor diyorlar.
Ben emzirme zamani ağzını yandan sıkıyorum hemen aranıyor zaten direk veriyorum tutuyor bendede bi kere biraktimi ikinciye tutmuyor sinirleniyor
Kapakla birlikte krem falan kullanmayin yazıyor içinde ama yine de ekstra kullandım streç vs de sardım gayet yumuşak ama tabi yarıklar olduğu için yumuşak da olsa iylesmeden ağrısı geçmeyecek.Benim ki de hemen aranıyor ağzını açıyor istiyor ama minik açıyor.Parmagimi.koyunca kocaman açıyor.Battaniyesi gelince de kocaman açıyor ama memeye gelince minik açıyor o da kahverengi alani komple alamayınca bir türlü iylesmiyor.Dogumdan beter bir acı

Ayyy nasıl duracaksın kii. Ben hiç öyle şeylerin niyetine bile giremiyorum. Nefes nefeseyim zaten. Otururken de yoruluyorum. Evde yat Allah yat

Canım ben çikolatayı instagramda bir siteden sipariş verdim ama daha gelmedi. Dolandırılmış da olabilirim
Kapı süsü ve tacımı bu işleri yapan bir yerde yaptırdım. Paylaşayım bak.

Eklentiler

• 120153.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 120228.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 119888.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 26
Hahahaha bide benim ikiz karin kocaman bacaklar incecik . Flamingo gibi duruyorum çatlaklar icin çözüm bulursan bana da yaz mutlaka su kremler ise yarıyor mu bilmiyorum
Ben hiç çatlamadım kızlar bende zayif kaldım hamile çok kilo da almadım.
8. Haftadan beri yağlanıyorum
Bu haftadan sonra çatlar mıyım ki?

Geçen hafta bende doğuracağım artık dedim. Alta baskı baskı kasıklarda kramp.
Ama bu hafta birşey yok. Ama artık zamanım geldi diyorum.
Yarın kontrolüm var. Sanırım önümüzdeki hafta olur artık diyorum.

Canım ben çikolatayı instagramda bir siteden sipariş verdim ama daha gelmedi. Dolandırılmış da olabilirim
Kapı süsü ve tacımı bu işleri yapan bir yerde yaptırdım. Paylaşayım bak.
Çok güzelmiş canım benim tacima benzio e gelir bazen geç kargolanio benimde hastane cikisimda bende dolandirildim sandım geldi sonunda

İnşallah canım iyi ogluş teyzesi emiyor uyuyor sıçıyor rutin böyle dönüyoruz
Oyy yerim onu maşallah kuzuma
Bestlak damla verdi bana doktorum faydası var var hergün dahada çoğaldı sütüm çok şükür
Aa evet onu çok duydum kaydettim. Bende Dr yazmazsa sorup yazdırırm bakalım nasıl olacak hele
Balım ya kendi sütün de iyi geliyormuş onu denedim mi

Ben hiç çatlamadım kızlar bende zayif kaldım hamile çok kilo da almadım.
8. Haftadan beri yağlanıyorum
Bu haftadan sonra çatlar mıyım ki?
Bu haftaya kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz diye tahmin ediyorum canım inşallah olmasın kız bi başlayınca çorap söküğü gibi geliyor

Canim ya inşallah en kısa sürede düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…