Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sen benden 2 hafta önde olduğun için seni pür dikkat takıp ediyorum son zamanlar ne zormus ya ayaga bile kalkmak istemiyorum. Bide arkadaşlar yarin kafeye cagirdilar kahve icmeye gelirim dedim kara kara onu düşünüyorum ah kafam ah.

Oo hiç biri fayda etmedi mi. Ya genetik de olabiliyormış galiba.
Sonrasında geçiyor mu ki hiç araştırmadım aslında bu hindistan cevizi yağı egzamaya falan çok iyi geliyormuş iyileştiriyormış niye bizim çatlakları iyileştirmiyor
Bi araştıralım canım geçirecek bir şey varsa bakarız yoksa dünya haritası çiziliyor üzerime

Sürmesem otoyol gibi olacaktım galiba gunde en aZ 6-7 keere sürüyorum. Gece wc ye kalktığımda yaglanip geri yatıyorum düşün genetik kesinlikle birde zayıf hamile kalanlarda daha çok oluyor.

Sürmesem otoyol gibi olacaktım galiba gunde en aZ 6-7 keere sürüyorum. Gece wc ye kalktığımda yaglanip geri yatıyorum düşün genetik kesinlikle birde zayıf hamile kalanlarda daha çok oluyor.
Oo o zaman ben kendimi suçlamayım yağlamadım diye hep zayıflıktan bunlar demek ki vücut ne yapsın şaşırmıştır noluyor bana sürekli şişiyorum artık yeter dayanamıyorum diye
15kilo aldım toplamda vücut isyanda

Hahahaha bide benim ikiz karin kocaman bacaklar incecik . Flamingo gibi duruyorum çatlaklar icin çözüm bulursan bana da yaz mutlaka su kremler ise yarıyor mu bilmiyorum

Hahahaha bide benim ikiz karin kocaman bacaklar incecik . Flamingo gibi duruyorum çatlaklar icin çözüm bulursan bana da yaz mutlaka su kremler ise yarıyor mu bilmiyorum
Doğumdan sonra normale döneriz herhalde tamam canım bakayım araştıralım kremleri falan olmadı herifler böyle kabul edecek o kadar çile çekiyoruz buda şeklimiz olsun

Benim göğüsler karın her yerde var bişey sürüyor muydun canım belki ilerlemez öyle kalır
Yaaa kakou yağı ve hindistan cevizli yağı aldım ama hiç düzenli sürmedim. Haftada 1-2 ancak surmusumdur. Catlaklari gördükten sonra günde 1 kere sürmeye başladım güya
Yaa sorarsan cok iyi olur sende çatlak oldu bir kac tane demissin. Dogumdan sonra catlak kremi kullanmahi düşünüyor musun etkili mi acaba? Benim alt karnimda bayagi çatlak var pehlivan gibi geZmeme rağmen.
Sorarım mutlaka canım. Valla denilene göre doğum sonrası çatlaklar tazeyken sürüldüğünde etkili oluyormuş. Sürmek lazım ama 2 bebeyle becerebilir miyiz acaba bilemedim Sen çok da sürmüşsun ama genetik işte catlayacaksa her türlü çatlıyor demek ki. Bir de lazerle silinebiliyormus çatlaklar. O da aklımızda olsun.
Ben de tam olarak öyleyim. Bacaklarım normalde de govdeme göre uzundur. Leblebi yutmuş solucan gibi dolanıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220519-225639_CicekSepeti.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220519-203335_CicekSepeti.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20220519-203259_CicekSepeti.webp
    31 KB · Görüntüleme: 27
Ben inanılmaz cok krem sürdüm özellikle 25. Haftadan sonra deli gibi sürüyorum hala çatlayacagim belliydi ama benim
Öyle etkili bir krem bulursam alirim hemen 2 bebeylede kullanirim catlaklar gitsinler de gitmezse sonumuz ya karin germe gibi. Bebisleri bi saglikla doğuralim da Allahin izniyle önce

Nst de sancı çıkıyor mu canım. Kendini çok yormamaya çalış bol bol dinlen işlerde yardım edecek biri varsa o yapsın. Yoksa eşin yardımcı olur sen dinlen
Nst ye almadi bugun. Sanirim sali alir artik.yardimci var .esimde yardim ediyor.hareketlerim cok kisitlandigi icin mecbur yardim ediyor.bir kac hafta daha dayanabilirim insallah.
Dinlenme kismi hepimiz icin gecerli artik. Bol bol uyuyup dinlenelim. Dogumdan sonra cok lazim olacak

Minikimm canım paşamız nasıl
Canimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız

Canimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız
Sukur kuzum daha iyi olucak güçlü oğlumuz yerim onun kilosunu az kaldı annesi çok az kaldı güzel gunlerimiz yakında

Maşallah sübhanallah çok sevindim canım iyi geçmiş olmasına bizim mucizemiz çok güçlü kahraman

Zevkler aynı kuzum bende geçen gün bu kapı süsünu işaretledim güzel geldiyse bundan alayım cikolatalarda çok iyi gorunuyo saol canım
Kapı süsü çok güzel canım ledlide. Çikolataların tadida güzel alınır yani balım

Sukur kuzum daha iyi olucak güçlü oğlumuz yerim onun kilosunu az kaldı annesi çok az kaldı güzel gunlerimiz yakında
Sağol canım benimm Rabbim senide sağlıkla hasretine kavuştursun hemde ne güzel günler geliyor gelmekte olan tureed'imm
Maşallah sübhanallah çok sevindim canım iyi geçmiş olmasına bizim mucizemiz çok güçlü kahraman
Sağol nefesimm küçük aslan oo
bu arada aynı çikolata kutusu bnde yaptiricaktim instada daha pahalı burda iyiymis ledliden sipariş verdim yastigiyla bir 265 e çift isim olunca biraz yüksek aldılar isimli zıbın verdim bide babynest takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…