- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.021
Dinlenme kısmını sen de yapabilirsin cınımNst de sancı çıkıyor mu canım. Kendini çok yormamaya çalış bol bol dinlen işlerde yardım edecek biri varsa o yapsın. Yoksa eşin yardımcı olur sen dinlen
Sen benden 2 hafta önde olduğun için seni pür dikkat takıp ediyorumÇok teşekkürler canım benim. Takip et benidoktorum da öyle dedi geçen hafta 1 hafta daha durursa Kuveze girmeme ihtimali var dedi ama tabi belli olmaz.
Magnezyum sülfat tedavisinden bahsetmedi hiç bende bilmiyorum. Sadece covid olduğum da magnezyum kullan demişti. Toz olandan almıştım ara ara kullanmıştım.
Hahah evet şu sıralar yapmam lazımDinlenme kısmını sen de yapabilirsin cınım
Oo hiç biri fayda etmedi mi. Ya genetik de olabiliyormış galiba.Yağlı pehlivan gibi gezmeme rağmen alt karin benimde fena çatladıbebe yagi, Hindistan cevizi yagi, bio oil , sudokrem neler neler kullanıyorum ama memelerde yok daha çatlama büyümede olmadi, gebelikten önce nasılsa hala aynı
Catlaklara dogumdan sonra bisey kullanmayı düşünüyor musun?
Sürmesem otoyol gibi olacaktım galibaOo hiç biri fayda etmedi mi. Ya genetik de olabiliyormış galiba.
Sonrasında geçiyor mu ki hiç araştırmadım aslında bu hindistan cevizi yağı egzamaya falan çok iyi geliyormuş iyileştiriyormış niye bizim çatlakları iyileştirmiyor
Bi araştıralım canım geçirecek bir şey varsa bakarız yoksa dünya haritası çiziliyor üzerime
Oo o zaman ben kendimi suçlamayım yağlamadım diyeSürmesem otoyol gibi olacaktım galibagunde en aZ 6-7 keere sürüyorum. Gece wc ye kalktığımda yaglanip geri yatıyorum düşün genetik kesinlikle birde zayıf hamile kalanlarda daha çok oluyor.
Hahahaha bide benim ikiz karin kocamanOo o zaman ben kendimi suçlamayım yağlamadım diyehep zayıflıktan bunlar demek ki vücut ne yapsın şaşırmıştır noluyor bana sürekli şişiyorum artık yeter dayanamıyorum diye
15kilo aldım toplamdavücut isyanda
Doğumdan sonra normale döneriz herhaldeHahahaha bide benim ikiz karin kocamanbacaklar incecik . Flamingo gibi duruyorum çatlaklar icin çözüm bulursan bana da yaz mutlaka su kremler ise yarıyor mu bilmiyorum
Yaaa kakou yağı ve hindistan cevizli yağı aldım ama hiç düzenli sürmedim. Haftada 1-2 ancak surmusumdur. Catlaklari gördükten sonra günde 1 kere sürmeye başladım güyaBenim göğüsler karın her yerde varbişey sürüyor muydun canım belki ilerlemez öyle kalır
Sorarım mutlaka canım. Valla denilene göre doğum sonrası çatlaklar tazeyken sürüldüğünde etkili oluyormuş. Sürmek lazım ama 2 bebeyle becerebilir miyiz acaba bilemedimYaa sorarsan cok iyi olursende çatlak oldu bir kac tane demissin. Dogumdan sonra catlak kremi kullanmahi düşünüyor musun etkili mi acaba? Benim alt karnimda bayagi çatlak var pehlivan gibi geZmeme rağmen.
Ben de tam olarak öyleyim. Bacaklarım normalde de govdeme göre uzundur. Leblebi yutmuş solucan gibi dolanıyorumHahahaha bide benim ikiz karin kocamanbacaklar incecik . Flamingo gibi duruyorum çatlaklar icin çözüm bulursan bana da yaz mutlaka su kremler ise yarıyor mu bilmiyorum
Canım link olmadı ekran görüntüsü aldımBakiom karar veremedim sen hangisini yaptırdın link yollarmisin
Ben inanılmaz cok krem sürdüm özellikle 25. Haftadan sonra deli gibi sürüyorum halaYaaa kakou yağı ve hindistan cevizli yağı aldım ama hiç düzenli sürmedim. Haftada 1-2 ancak surmusumdur. Catlaklari gördükten sonra günde 1 kere sürmeye başladım güya
Sorarım mutlaka canım. Valla denilene göre doğum sonrası çatlaklar tazeyken sürüldüğünde etkili oluyormuş. Sürmek lazım ama 2 bebeyle becerebilir miyiz acaba bilemedimSen çok da sürmüşsun ama genetik işte catlayacaksa her türlü çatlıyor demek ki. Bir de lazerle silinebiliyormus çatlaklar. O da aklımızda olsun.
Ben de tam olarak öyleyim. Bacaklarım normalde de govdeme göre uzundur. Leblebi yutmuş solucan gibi dolanıyorum
Nst ye almadi bugun. Sanirim sali alir artik.yardimci var .esimde yardim ediyor.hareketlerim cok kisitlandigi icin mecbur yardim ediyor.bir kac hafta daha dayanabilirim insallah.Nst de sancı çıkıyor mu canım. Kendini çok yormamaya çalış bol bol dinlen işlerde yardım edecek biri varsa o yapsın. Yoksa eşin yardımcı olur sen dinlen
Canimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız
Zevkler aynı kuzum bende geçen gün bu kapı süsünu işaretledim güzel geldiyse bundan alayım cikolatalarda çok iyi gorunuyo saol canımCanım link olmadı ekran görüntüsü aldım
Sukur kuzum daha iyi olucak güçlü oğlumuz yerim onun kilosunu az kaldı annesi çok az kaldı güzel gunlerimiz yakındaCanimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız
Maşallah sübhanallah çok sevindim canım iyi geçmiş olmasına bizim mucizemiz çok güçlü kahramanCanimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız
Kapı süsü çok güzel canım ledlide. Çikolataların tadida güzel alınır yani balımZevkler aynı kuzum bende geçen gün bu kapı süsünu işaretledim güzel geldiyse bundan alayım cikolatalarda çok iyi gorunuyo saol canım
Sağol canım benimm Rabbim senide sağlıkla hasretine kavuştursun hemde ne güzel günler geliyor gelmekte olan tureed'immSukur kuzum daha iyi olucak güçlü oğlumuz yerim onun kilosunu az kaldı annesi çok az kaldı güzel gunlerimiz yakında
Sağol nefesimm küçük aslan ooMaşallah sübhanallah çok sevindim canım iyi geçmiş olmasına bizim mucizemiz çok güçlü kahraman
Alayım kuzum içim rahatladı karar verememistim kapı süsüne ama bunları begeniodum süpersinKapı süsü çok güzel canım ledlide. Çikolataların tadida güzel alınır yani balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?