Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet dediğim gibi çatlayacaksa her türlü çatlıyor. Dediğin gibi hele bir dogsunlar da Lazer falan çaresine bakarız canim
Canimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız
Maşallah yavruma kilosu da iyi. Ayyy kavuşmanız yakın ne güzel

Nasılsınız kızlar son durumlarınız nedir nasıl gidiyor hamilelik
Benim temizlik+ dondurucuya pasta börek öyel geçiyor sonrası pert
Her gece rüyamda doğurduğumu da unutmayalım,
Sizin nasıl gidiyor günler
Haa kız ben ne sorcam göğüs ucu yara falan olmadı dimi
Şu sıralar çok acıyor uçları

Hahah doğum sonrası o telaşla fırsat olur inşallah Ayy sezaryen olursa süremem ben korkarım yarama nasıl bakcam kesin bayılırım
Aynen canım ya şimdiden piyimses moduna geçmek lazım ama işler bitmiyor niye bitmiyor bende anlamadım
Canimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız
Oh Ohh maşallah kuzumuza inşallah diğer muayenesi de iyi geçer. Çok az kaldı kavuşmanıza

Nasılsınız kızlar son durumlarınız nedir nasıl gidiyor hamilelik
Vallahi canım iyi diyeyim iyi olsun ama cidden her geçen gün daha da zorlanıyorum. Uyku yok, ayakta duramıyorum, alt tarafımda inanılmaz baskı var bildiğin tekmeliyorlar. Ama her şeye rağmen bin şükür bu haftalara geldim. Şimdiki hedefim haziran'i görmek.

Güya ben de bir şeyler yapıp atacaktım ama yok gerçekten çok ağirim. Bu arada sizin goguslerden süt gibi bir şey geliyor mu? Benim özellikle sağ göğsünden uzun zamandir bildiğin geliyor

Güya ben de bir şeyler yapıp atacaktım ama yok gerçekten çok ağirim. Bu arada sizin goguslerden süt gibi bir şey geliyor mu? Benim özellikle sağ göğsünden uzun zamandir bildiğin geliyor
Yok gelmiyor canım o sıvıyı sağma sakın sancını tetiklemesin. Ama olabiliyormuş o sıvının gelmesi. Ay bol bol sütlü oluruz inşallah

Ben gümüş kapak kullanıyorum her emzirme sonrası lansinoh göğüs ucu krem sürüyorum çok şükür hiç yara olmadi

Ben gümüş kapak kullanıyorum her emzirme sonrası lansinoh göğüs ucu krem sürüyorum çok şükür hiç yara olmadi
Ben de gümüş kapak kullanıyorum ama çok fena yarıklar var bakilmayacak halde resmen.Agla ağlaya emziriyorum
Diğer doğum da kapaklar çok işe yaramıştı bir hafta acıdı sonra geçti ama bunda düzelmiyor.Agzini.nasil.buyuk actiriyorsun benim ki açmıyor büyük hep uçtan tuta tuta mahvoldum.Cok dertte emiyor damarlarım açıyor

Canim ya krem kullaniyormusun kuru kaldığı için yarık oluyor diyorlar.
Ben emzirme zamani ağzını yandan sıkıyorum hemen aranıyor zaten direk veriyorum tutuyor bendede bi kere biraktimi ikinciye tutmuyor sinirleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…