- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.041
Harikaymış bunlar da kuzum sağlıkla kullansın inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikaymış bunlar da kuzum sağlıkla kullansın inşallah
Evet dediğim gibi çatlayacaksa her türlü çatlıyor. Dediğin gibi hele bir dogsunlar da Lazer falan çaresine bakarız canimBen inanılmaz cok krem sürdüm özellikle 25. Haftadan sonra deli gibi sürüyorum halaçatlayacagim belliydi ama benim
Öyle etkili bir krem bulursam alirim hemen 2 bebeylede kullanirim catlaklar gitsinler degitmezse sonumuz ya karin germe gibi. Bebisleri bi saglikla doğuralim da Allahin izniyle önce
![]()
Maşallah yavruma kilosu da iyi.Canimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız![]()
Kapı süsü çok güzel canım ledlide. Çikolataların tadida güzel alınır yani balıkZevkler aynı kuzum bende geçen gün bu kapı süsünu işaretledim güzel geldiyse bundan alayım cikolatalarda çok iyi gorunuyo saol canım![]()
Senin aldıkların da çok güzel kuzum sağlıkla hayırlısı ile kullansın paşam
Benim temizlik+ dondurucuya pasta börek öyel geçiyor sonrası pertNasılsınız kızlar son durumlarınız nedir nasıl gidiyor hamilelik![]()
Hahah doğum sonrası o telaşla fırsat olur inşallahYaaa kakou yağı ve hindistan cevizli yağı aldım ama hiç düzenli sürmedim. Haftada 1-2 ancak surmusumdur. Catlaklari gördükten sonra günde 1 kere sürmeye başladım güya
Sorarım mutlaka canım. Valla denilene göre doğum sonrası çatlaklar tazeyken sürüldüğünde etkili oluyormuş. Sürmek lazım ama 2 bebeyle becerebilir miyiz acaba bilemedimSen çok da sürmüşsun ama genetik işte catlayacaksa her türlü çatlıyor demek ki. Bir de lazerle silinebiliyormus çatlaklar. O da aklımızda olsun.
Ben de tam olarak öyleyim. Bacaklarım normalde de govdeme göre uzundur. Leblebi yutmuş solucan gibi dolanıyorum![]()
Aynen canım ya şimdiden piyimses moduna geçmek lazım ama işler bitmiyorNst ye almadi bugun. Sanirim sali alir artik.yardimci var .esimde yardim ediyor.hareketlerim cok kisitlandigi icin mecbur yardim ediyor.bir kac hafta daha dayanabilirim insallah.
Dinlenme kismi hepimiz icin gecerli artik. Bol bol uyuyup dinlenelim. Dogumdan sonra cok lazim olacak![]()
Oh Ohh maşallah kuzumuzaCanimm dün doktorumuzla görüştük çok şükür Rop muayenesi iyi geçmiş haftaya tekrar bakılacak bir ihtimal lazer dedi ama benim minik savaşçım onu da tolere edicek herşey hamdolsun iyi 1500 kilodayız![]()
Vallahi canım iyi diyeyim iyi olsun ama cidden her geçen gün daha da zorlanıyorum. Uyku yok, ayakta duramıyorum, alt tarafımda inanılmaz baskı var bildiğin tekmeliyorlar. Ama her şeye rağmen bin şükür bu haftalara geldim. Şimdiki hedefim haziran'i görmek.Nasılsınız kızlar son durumlarınız nedir nasıl gidiyor hamilelik![]()
Güya ben de bir şeyler yapıp atacaktım ama yok gerçekten çok ağirim. Bu arada sizin goguslerden süt gibi bir şey geliyor mu? Benim özellikle sağ göğsünden uzun zamandir bildiğin geliyorBenim temizlik+ dondurucuya pasta börek öyel geçiyor sonrası pert![]()
Her gece rüyamda doğurduğumu da unutmayalım,![]()
Sizin nasıl gidiyor günler
Haa kız ben ne sorcam göğüs ucu yara falan olmadı dimi
Şu sıralar çok acıyor uçları
Yok gelmiyor canım o sıvıyı sağma sakın sancını tetiklemesin. Ama olabiliyormuş o sıvının gelmesi. Ay bol bol sütlü oluruz inşallahGüya ben de bir şeyler yapıp atacaktım ama yok gerçekten çok ağirim. Bu arada sizin goguslerden süt gibi bir şey geliyor mu? Benim özellikle sağ göğsünden uzun zamandir bildiğin geliyor
Ben gümüş kapak kullanıyorum her emzirme sonrası lansinoh göğüs ucu krem sürüyorum çok şükür hiç yara olmadiBenim temizlik+ dondurucuya pasta börek öyel geçiyor sonrası pert![]()
Her gece rüyamda doğurduğumu da unutmayalım,![]()
Sizin nasıl gidiyor günler
Haa kız ben ne sorcam göğüs ucu yara falan olmadı dimi
Şu sıralar çok acıyor uçları
İyi bari çok şükür canım senin de son zamanlarda ucu ağrıyor muydu pekiBen gümüş kapak kullanıyorum her emzirme sonrası lansinoh göğüs ucu krem sürüyorum çok şükür hiç yara olmadi![]()
Yok hiç dokunmuyorum. İnşallah hepimizin bol bol sütu olsunYok gelmiyor canım o sıvıyı sağma sakın sancını tetiklemesin. Ama olabiliyormuş o sıvının gelmesi. Ay bol bol sütlü oluruz inşallah
Evet ağrıyordu geriliyordu sankiİyi bari çok şükür canım senin de son zamanlarda ucu ağrıyor muydu peki
İnşallah canım süt artırıcı gıdalar neler gaz yapan gıdalar neler bunları da araştırıp not defterime yazayım diyorumYok hiç dokunmuyorum. İnşallah hepimizin bol bol sütu olsun
Anladım canım inşallah bizde de yara olmaz. Oğluş nasıl pekiEvet ağrıyordu geriliyordu sanki
İnşallah canım iyi ogluş teyzesi emiyor uyuyor sıçıyorAnladım canım inşallah bizde de yara olmaz. Oğluş nasıl peki![]()
Bestlak damla verdi bana doktorum faydası var var hergün dahada çoğaldı sütüm çok şükürİnşallah canım süt artırıcı gıdalar neler gaz yapan gıdalar neler bunları da araştırıp not defterime yazayım diyorum![]()
Ben de gümüş kapak kullanıyorum ama çok fena yarıklar var bakilmayacak halde resmen.Agla ağlaya emziriyorumBen gümüş kapak kullanıyorum her emzirme sonrası lansinoh göğüs ucu krem sürüyorum çok şükür hiç yara olmadi![]()
Canim ya krem kullaniyormusun kuru kaldığı için yarık oluyor diyorlar.Ben de gümüş kapak kullanıyorum ama çok fena yarıklar var bakilmayacak halde resmen.Agla ağlaya emziriyorum
Diğer doğum da kapaklar çok işe yaramıştı bir hafta acıdı sonra geçti ama bunda düzelmiyor.Agzini.nasil.buyuk actiriyorsun benim ki açmıyor büyük hep uçtan tuta tuta mahvoldum.Cok dertte emiyor damarlarım açıyor![]()