- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.081
Ben de bestlak damla duydum. Araştırmalarını paylasirsan sevinirim canımİnşallah canım süt artırıcı gıdalar neler gaz yapan gıdalar neler bunları da araştırıp not defterime yazayım diyorum
Yok canım dolandirilmadin ben de oradan sipariş verdim, dün geldiCanım ben çikolatayı instagramda bir siteden sipariş verdim ama daha gelmedi. Dolandırılmış da olabilirim
Kapı süsü ve tacımı bu işleri yapan bir yerde yaptırdım. Paylaşayım bak.
Benim de çok az ama keşke düzenli yaglansaymisim. Ben de çok az kilo aldım yapacak bir şey yok. Ay vallahi doğuma birkaç gün kala bile catlayabiliyormuşsun ama inşallah sen catlamadan bitirirsinBen hiç çatlamadım kızlar bende zayif kaldım hamile çok kilo da almadım.
8. Haftadan beri yağlanıyorum
Bu haftadan sonra çatlar mıyım ki?
Tabi ki canım atarım buraya daBen de bestlak damla duydum. Araştırmalarını paylasirsan sevinirim canım
Yorgunluk,kusma, uykusuzluk iyi gidiyor yani çok şükürNasılsınız kızlar son durumlarınız nedir nasıl gidiyor hamilelik
Herkez ordan vermıs heraldeCanım ben çikolatayı instagramda bir siteden sipariş verdim ama daha gelmedi. Dolandırılmış da olabilirim
Kiz durdumm bayagiAyyy nasıl duracaksın kii. Ben hiç öyle şeylerin niyetine bile giremiyorum. Nefes nefeseyim zaten. Otururken de yoruluyorum. Evde yat Allah yat
Yaaa maşallah sana ben çatır çatır catladimBen hiç çatlamadım kızlar bende zayif kaldım hamile çok kilo da almadım.
8. Haftadan beri yağlanıyorum
Bu haftadan sonra çatlar mıyım ki?
Gümüş kapak içi zaten süt doluyor hep sütun içinde o da fayda etmiyor malesefOyy yerim onumaşallah kuzuma
Aa evet onu çok duydum kaydettim. Bende Dr yazmazsa sorup yazdırırm bakalım nasıl olacak hele
Balım ya kendi sütün de iyi geliyormuş onu denedim mi
İnşallah bebiş ucunu emmeyi bırakır canım o zaman düzelir büyük ihtimalleGümüş kapak içi zaten süt doluyor hep sütun içinde o da fayda etmiyor malesef
Ayy akşam uyumadan önce sen aklıma geldin kız. Bugün ayın kaçı dedim bizim topikte kim doğuracaktı falanYorgunluk,kusma, uykusuzluk iyi gidiyor yani çok şükür
Son 5 gün kısmetse çarşamba geliyor küçük bey
Senin nasıl gidiyor asıl haberler sende
Yaaa ben tadına bakmadım. Neyse artık niyetimiz önemli. Öyle böyle yenilirHerkez ordan vermıs heraldedolandırılmadın canım cıkolatayı ben o sayfadan vermıstım gelıyor gelmesine ama ben cıkolata kalitesini hıc begenmedım acıkcası pis an oldum
Amin canım sağolasın ben doğurucam kısmetse bakalım çarşamba sabah 10 da hastanede ol dediler yavrum sığmıyor artık zatenAyy akşam uyumadan önce sen aklıma geldin kız. Bugün ayın kaçı dedim bizim topikte kim doğuracaktı falansabah sorayım diyordum 25ine çok az kaldı hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun
İnşallah canım umudum o yöndeİnşallah bebiş ucunu emmeyi bırakır canım o zaman düzelir büyük ihtimalle
Hadi bakalım inşallah kolaylıkla sağlıkla geçerAmin canım sağolasın ben doğurucam kısmetse bakalım çarşamba sabah 10 da hastanede ol dediler yavrum sığmıyor artık zaten
Allah kolaylık versin canım zordur o ağrı inşallah çabucak geçer memeyi tam alabilse rahatlarsın ucunu alınca öyle oluyorKapakla birlikte krem falan kullanmayin yazıyor içinde ama yine de ekstra kullandım streç vs de sardım gayet yumuşak ama tabi yarıklar olduğu için yumuşak da olsa iylesmeden ağrısı geçmeyecek.Benim ki de hemen aranıyor ağzını açıyor istiyor ama minik açıyor.Parmagimi.koyunca kocaman açıyor.Battaniyesi gelince de kocaman açıyor ama memeye gelince minik açıyor o da kahverengi alani komple alamayınca bir türlü iylesmiyor.Dogumdan beter bir acı
Çok güzeller canım güle güle kullanınCanım ben çikolatayı instagramda bir siteden sipariş verdim ama daha gelmedi. Dolandırılmış da olabilirim
Kavuşmaya az kalmış çarşamba bizimde kırkımız çıkıyorYorgunluk,kusma, uykusuzluk iyi gidiyor yani çok şükür
Son 5 gün kısmetse çarşamba geliyor küçük bey
Senin nasıl gidiyor asıl haberler sende
Napalım kuzular. Bı çanta hazırlama kaldı. Odamız hazır bekliyoruz İnci Hanımı. Ben kilo veriyom
Maşallah canımNapalım kuzular. Bı çanta hazırlama kaldı. Odamız hazır bekliyoruz İnci Hanımı. Ben kilo veriyomYediklerim nereye gidiyor anlamıyorum. 47 cm 2060 gr dı 2 hafta önce 10 gün sonra kontrolümüz var bekliyorum öyle.
Sağolsun arada sağ göğsümün altına birtakım hareketler yapıyor rahatsız ediyor. Başı aşağıdaymış. Takiliyo kendi kendine şuan. 3 4 hafta var dedi dr.
Bir yandan diyorum gelsin kucağıma bir yandan diyorum şunun keyfini biraz daha çıkarayım
Maşallah kilosuda boyuda çok iyi İnci hanımınNapalım kuzular. Bı çanta hazırlama kaldı. Odamız hazır bekliyoruz İnci Hanımı. Ben kilo veriyomYediklerim nereye gidiyor anlamıyorum. 47 cm 2060 gr dı 2 hafta önce 10 gün sonra kontrolümüz var bekliyorum öyle.
Sağolsun arada sağ göğsümün altına birtakım hareketler yapıyor rahatsız ediyor. Başı aşağıdaymış. Takiliyo kendi kendine şuan. 3 4 hafta var dedi dr.
Bir yandan diyorum gelsin kucağıma bir yandan diyorum şunun keyfini biraz daha çıkarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?