Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kavuşmaya az kalmış çarşamba bizimde kırkımız çıkıyor cok şükür iyi gidiyor canım muhteşem kıymetli günler yaşıyorum elhamdülillah bugünlere
Oyyyyy maaşallah canım benim hamd olsun Rabbime bu günleride gördük
Sırada daha da güzel günler olacak

Maaşallah canım herşeyi çok güzel
Benimde en çok baskı sağ tarafımda döndükleri için sanırım
Sağlıkla gelsin inci tanen
Kızlar mucizelerin isimleri belli oldumu neler koyuyorsunuz
Çok zormuş isim vermek ben katiyen karar veremedim babasına bıraktım isim işini oda Kerem Eymen verdi

Kızlar mucizelerin isimleri belli oldumu neler koyuyorsunuz
Bizim belli de söylersem ifşa olurum hahha onun adı oğlan oda alıştı laf arasında oğlan şöyle oğlan böyle diyoruz bakıyorum kıpırdanıyor çocukta adını oğlan sanacak

Maşallah Kerem Eymenimize adı ile yaşasın bal paşa

Nabıyonuz bacılar maşallah günden güne doğumlar yaklaşıyor bizde yarın 28 haftalık oluyoz23te nasıl korktuk allah biliyor şükür bugünlere getirene ❤inşallah 32 34leri de gorecez önceleri 28 hayal gibi geliyordu çok şükür geçti gitti hala yatıyoruz tabiki ama bebeler iyi olsun yeter ki bende gebelikşekeri çıktı 1v haftadır diyetteyim yarı aç yarı tokgeziyorum 2 kilo verdim inşallah kilo vermem bebeleri etkilemrz bizim isimler çoktan belli ilay ıle umut olacak inşallah hepsi sag salim zamanında gelsin sağlıkla büyüsün adıyla yaşasın inşallah

Çok şükür kuzum 28 haftaya geldin Allahın izniyle 34leri 36lari göreceksin sen dikkat et yorma kendini.
Bende de çıkmıştı sen diyetini uygula canım kuzulara yariyacak şeyleri ihmal etme ama ceviz fındık süt yumurta bunlar bebisler için iyi arada kaşar kaçamağı da yap ben oğluma faydalı olsun diye kaşarı yemeye çalışıyordum diyet işi hamilelikde zor 5 kilo alarak doğumu yaptım ben
İsimleri ile yaşasın bal kuzular maşallah çok güzel isimleri sağlıkla zamanında gelsinler

Allah razı olsun kuzum inşallah canım inşallah geliriz o haftalara kaşaryasak dediler de arada kaçmaktan bisey olmaz sanırım ara ogunlerde ceviz fındık badem var istediğini yiyebiliyorsun onlardan bebeği etkileyecek biseyi kısmadik dedi zaten bence sadece yasakları yemezsek yeter inşallah hayırlısı ile geçer gider bu haftalar cidden hamileyken diyet çok çok zorallah yardımcımız olsun minikler iyi olsunlar da gerisigeçer gider

Ohh maşallah canım çok şükür o günleri atlattın. Kilon yağdan gidiyordur canım nefesin dediği gibi sen bebişlere yarayacak şeylere devam et. Cidden diyet çok zor insan kendini kısıtladıkça daha çok canı çekiyor sanki bebişler sen iyi ol da sayılı gün çabuk geçer

Maşallah canım seninki de doğum pozisyonunu almış ne düşünüyorsun doğum için normal mi sezaryen mi
Hiçbir fikrim yok 30unda bı gideyim bakayım Dr ne derse o
Maşallah kilosuda boyuda çok iyi İnci hanımın ismide çok güzel maşallah
Hayırlı doğumun olsun canım sağlıkla gelsin prenses
Sağol canım inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah canım az kaldı Rabbim yardım ediyor çok şükür. Siz ikiz anneleri gidişle minikleri benden önce alacaksınız kucağınıza hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Benim gittigim diyetisyen arada kaşara izin vermişti aynen canım yasakları yemezsen yeter aklında olsun olurda şekerli bisey yemek istersin yada meyve yanında mutlaka süt yada yoğurtla tüket dengeliyor. Geçer bir bakmışsın kucağındalar Rabbim sağlık versin inşallah

Kızlar iyi geceler.. Çok geç yazıyorum ama haber vereyim dedim size de.
Bugün kontrolğm vardı. Doktorum daha fazla bebekleri de seni de zorlamayalım dedi. Haftaya alalım dedi. Ve çarşamba gününü belirledik. 25 mayıs çarşamba günü hayırlısı ile doğumum olacak inşallah.
Umarım bu 3 günde birşey olmaz tabi.
Salı günü anestezi uzmanı ile görüşeceğiz.
Bebeklerim iyiler. 2330 ve 2200 civarında kiloları.
Heyecan endişe mutluluk merak derin düşünceler nasıl olacak sağlıklı gelsinler doğunca nasıl yapacağım bir sürü sorular şuan beynimde.

Hadi bakalim bir avazda saglikla gelsinler insallah. Darisi bizlerin basina diyelimHeyecanlanmakta cok haklisin. Hepimiz ayni durumdayiz bence

Yaaa maşallah canım ne güzel kavuşuyorsun kuzulara aynıyız ama sen benden önce alacaksın inşallah hadi bakalım iki kişi bu çarşamba gün evlatlarını kucaklarını alacak Allahın izniyle bana daha var o kadar zor nefes alıyorumki biran önce bende doğum yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…