• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah canım süt artırıcı gıdalar neler gaz yapan gıdalar neler bunları da araştırıp not defterime yazayım diyorum 😅😅
Ben de bestlak damla duydum. Araştırmalarını paylasirsan sevinirim canım🌸
Canım ben çikolatayı instagramda bir siteden sipariş verdim ama daha gelmedi. Dolandırılmış da olabilirim 😁
Kapı süsü ve tacımı bu işleri yapan bir yerde yaptırdım. Paylaşayım bak.
Yok canım dolandirilmadin ben de oradan sipariş verdim, dün geldi😄
Ben hiç çatlamadım kızlar bende zayif kaldım hamile çok kilo da almadım.
8. Haftadan beri yağlanıyorum 😁
Bu haftadan sonra çatlar mıyım ki?
Benim de çok az ama keşke düzenli yaglansaymisim. Ben de çok az kilo aldım yapacak bir şey yok. Ay vallahi doğuma birkaç gün kala bile catlayabiliyormuşsun ama inşallah sen catlamadan bitirirsin🌸

Canım ben çikolatayı instagramda bir siteden sipariş verdim ama daha gelmedi. Dolandırılmış da olabilirim 😁
Herkez ordan vermıs heralde🙈 dolandırılmadın canım cıkolatayı ben o sayfadan vermıstım gelıyor gelmesine ama ben cıkolata kalitesini hıc begenmedım acıkcası pis an oldum

Ben hiç çatlamadım kızlar bende zayif kaldım hamile çok kilo da almadım.
8. Haftadan beri yağlanıyorum 😁
Bu haftadan sonra çatlar mıyım ki?
Yaaa maşallah sana ben çatır çatır catladim 😁😁 artik Çatlamazsin icin rahat olsunnn. Bende yaglandim pehlivan gibi ama nafile 😅😅

Yorgunluk,kusma, uykusuzluk iyi gidiyor yani çok şükür 😅
Son 5 gün kısmetse çarşamba geliyor küçük bey 💙
Senin nasıl gidiyor asıl haberler sende 😊
Ayy akşam uyumadan önce sen aklıma geldin kız. Bugün ayın kaçı dedim bizim topikte kim doğuracaktı falan 😅 sabah sorayım diyordum 25ine çok az kaldı 😍😍 hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun😍

Herkez ordan vermıs heralde🙈 dolandırılmadın canım cıkolatayı ben o sayfadan vermıstım gelıyor gelmesine ama ben cıkolata kalitesini hıc begenmedım acıkcası pis an oldum
Yaaa ben tadına bakmadım. Neyse artık niyetimiz önemli. Öyle böyle yenilir😄

Ayy akşam uyumadan önce sen aklıma geldin kız. Bugün ayın kaçı dedim bizim topikte kim doğuracaktı falan 😅 sabah sorayım diyordum 25ine çok az kaldı 😍😍 hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun😍
Amin canım sağolasın ben doğurucam kısmetse bakalım çarşamba sabah 10 da hastanede ol dediler yavrum sığmıyor artık zaten 😅

Kapakla birlikte krem falan kullanmayin yazıyor içinde ama yine de ekstra kullandım streç vs de sardım gayet yumuşak ama tabi yarıklar olduğu için yumuşak da olsa iylesmeden ağrısı geçmeyecek.Benim ki de hemen aranıyor ağzını açıyor istiyor ama minik açıyor.Parmagimi.koyunca kocaman açıyor.Battaniyesi gelince de kocaman açıyor ama memeye gelince minik açıyor o da kahverengi alani komple alamayınca bir türlü iylesmiyor.Dogumdan beter bir acı
Allah kolaylık versin canım zordur o ağrı inşallah çabucak geçer memeyi tam alabilse rahatlarsın ucunu alınca öyle oluyor

Çok güzeller canım güle güle kullanın 😊

Yorgunluk,kusma, uykusuzluk iyi gidiyor yani çok şükür 😅
Son 5 gün kısmetse çarşamba geliyor küçük bey 💙
Senin nasıl gidiyor asıl haberler sende 😊
Kavuşmaya az kalmış çarşamba bizimde kırkımız çıkıyor 😊 cok şükür iyi gidiyor canım muhteşem kıymetli günler yaşıyorum elhamdülillah bugünlere ❤️❤️

Napalım kuzular. Bı çanta hazırlama kaldı. Odamız hazır bekliyoruz İnci Hanımı. Ben kilo veriyom 🙈 Yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum. 47 cm 2060 gr dı 2 hafta önce 🎈 10 gün sonra kontrolümüz var bekliyorum öyle.
Sağolsun arada sağ göğsümün altına birtakım hareketler yapıyor rahatsız ediyor. Başı aşağıdaymış. Takiliyo kendi kendine şuan. 3 4 hafta var dedi dr.
Bir yandan diyorum gelsin kucağıma bir yandan diyorum şunun keyfini biraz daha çıkarayım ☺️☺️

Napalım kuzular. Bı çanta hazırlama kaldı. Odamız hazır bekliyoruz İnci Hanımı. Ben kilo veriyom 🙈 Yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum. 47 cm 2060 gr dı 2 hafta önce 🎈 10 gün sonra kontrolümüz var bekliyorum öyle.
Sağolsun arada sağ göğsümün altına birtakım hareketler yapıyor rahatsız ediyor. Başı aşağıdaymış. Takiliyo kendi kendine şuan. 3 4 hafta var dedi dr.
Bir yandan diyorum gelsin kucağıma bir yandan diyorum şunun keyfini biraz daha çıkarayım ☺️☺️
Maşallah canım 🥰 🥰 seninki de doğum pozisyonunu almış 😍 ne düşünüyorsun doğum için normal mi sezaryen mi

Maşallah kilosuda boyuda çok iyi İnci hanımın ❤️ ismide çok güzel maşallah 🥰
Hayırlı doğumun olsun canım sağlıkla gelsin prenses 😊

Back
X