• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

benm boy 160 kilo 45 alt 70 sanıyodm zayıflamşm sanrım :( 68 hatta 67 şaka gibi altı bu kadar olan varmırdıki belde 55 üst 83 idealmidirki :S kollarımda zayıf 80 bednm şuanda

benim de alt olcum 67. boyum 171 kilom da 54. 80 beden sirt olcusu oldugu icin bize buyuk gelir bence. mesela ben 70d kullaniyorum.
sen de asagidaki linkten sutyen bedenini hesapla tatlim :) dogru beden giyinince gogusler de daha iyi gozukuyor

Bra Size Calculator

69-79. inanmıyorum 75 le başladım bi hfta önce gerçekten olmadı yalnış ölçmüşümdür 76 dır.şu an 78.5 79 :D çok düzenli de hayıt içmedm.bn sdce hayıt deniyorum.dün bi demledm fazla kalmış çok acıydı başımı ağrıttı bnde korktum acp ters etki yptı mı die.nerdyse her ölçüşümde artıyo.kesnlikle bi deneyin kızlar.inşallah en azndan 75 i doldurur hatta hafif de taşsın :D şöle biraz seksi gözüksün askılı giyince belli olsun yani.. bu bizim de hakkımız diğil mi ama :))

kızlar meme altı dediğiniz nere??göğsün altından sırtı dolayıp ölçüm mü,,benm öle göğüs altı 77 çıktı da..70 falan yazan olmuş..ben zayıfım aceba onlar nasıl dieCADIARZU aceba yanlış yer mi die düşündm de..göğüsde 81..içler acısı ölçüm 4 mafoldumben:gitme:

Çok üzülme bence, bu gibi durumların çözümü var sonuçta

bu kızınki bence çok güzel duruyor.büyük değil ama biçimi çok hoş göğe bakıyor.yere değil.bide benim göğüsümün orta kısmı içe çökük şimdi iyice kontrolettim :kedi: onun içinde içi boş duruyor.

pek anlayamadım ne demek istediğinizi

benim göğüs altıyla göğüs üstü arasında 13cm fark var... bide huni gibiler ama... sizce idare edermi.. bana kalırsa ne ortası birleşiyor nede hoş görünüyor... bazen olsun diyorum önemli olan sağlık. ama bazen sinirlerim bozuluyor:(

çok değişik bir göğüs yapın var canım. huni gibi:9

boyum 1.61 evet o bir santim bile önemli benim için :D
kilom 48

34C giyiyorum
bence iyi gibiler yoksa küçükler mi? biraz daha büyük olsunlar isterdim gerçi :17:

Back