Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bunu buldum bu ideal göğüs ölçüleriymiş bu fotodakiler resim acılmazsa acmayı bilen acıversinde nimetten faydalanalım :) neyse bende ölçtüm bi hışımla üst kısım 17 cm her ikiside alt kısım biri 8 biri 7 geldi ee nasıl oluyo bu ama sütyen destekli 75 kullanıom eee ??????????
73 - 82 akannehir
9 cm fisfisfis küçük işteeee mafoldumben
sırnaşık şey
72ye 88 kızlar......sizce nasılll?? daha büyük olsunlar isterdim ama ....bilmiyorumkiCADIARZUlmaz:
72ye 88 kızlar......sizce nasılll?? daha büyük olsunlar isterdim ama ....bilmiyorumkiCADIARZUlmaz:
72 - 88 bunun neresi küçük ayolll daha ne kadar büyüsünlerrrr :1ninca:
16 cm den bahsediyosunnn maşallahhhhhhhhhhhh daha mı büyüsünnnnnn kaydirigubbakcemile3
Bence de buradaki arkadaşların ölcülerine bakarsanız sizinkine oranla ne denli küçük oldugunu anlarsınız.Bununla teselli bulun derim...
kızlar buakdar da dert etmeyin ya.
o son gösterdiğiniz göğüsler gayet normal.
daha nolsun.
herkes 90 takamaz ya.
zaten dışardan çok dikkat çekiyor öle olunca.
fazlası bele de zarar bel ağrısı yapıyor daha şişman gösteriyor.
şimdi bi haber okudum da belki sizi mutlu eder.
Ideal Göğüs ölçüsü | Kadınlar Moda Dantel Örgü Modeller Giyim Cilt Makyaj[/QUOT
kimse özenmesin arkadaşalr arkadaşın dediği doğru baş ağrısı boyun ağrısı çok fazla gece yatarken zor adet dönemlerindeki acılarımdan hiçbahsetmeyyeyim benn inanın benim arkadaşalrımın hepsininki küçük beni gördükçe halime şükrediyorlar bu küçültücüler olmasaydı ortalıkta bayan göğüs olarak dolaşacaktım çıkarandana llah razı olsun
kızlar buakdar da dert etmeyin ya.
o son gösterdiğiniz göğüsler gayet normal.
daha nolsun.
herkes 90 takamaz ya.
zaten dışardan çok dikkat çekiyor öle olunca.
fazlası bele de zarar bel ağrısı yapıyor daha şişman gösteriyor.
şimdi bi haber okudum da belki sizi mutlu eder.
Ideal Göğüs ölçüsü | Kadınlar Moda Dantel Örgü Modeller Giyim Cilt Makyaj