• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

IntromTrack senin yontemlerin neler?

Benm gogus olcum gogus alti 74 gogus 84 nasil aceba?

18 yasindayim

tatlım ben de 19 yaşındayım önceden göğüs altı 81 üstü 87 ydi şimdi üstü 98 oldu yöntemi de "kızlar denendi onaylandı..." diye bir konu açtım oradan bakabilirsin

kızlar bende büyüsün istiyorum ama sonra sarkarsa diye korkuyorum yaşlılıkta var ilerde zaten :sinifsinif:

Son düzenleme:
kızlaarr 99 cm olduu :)

Introm, bayağıdır uzak kaldım forumdan. Rica etsem bu büyüme için neler yaptığını yazarmısın. Bu forumlarda kim nerede ne yazmış bulamıyorum:sm_confused:. Benim için de kısaca yazarsan sevinirim canım.

Birde yaşın kaç acaba, ergenlikte olan büyüme olmasın?

Introm, bayağıdır uzak kaldım forumdan. Rica etsem bu büyüme için neler yaptığını yazarmısın. Bu forumlarda kim nerede ne yazmış bulamıyorum:sm_confused:. Benim için de kısaca yazarsan sevinirim canım.

Birde yaşın kaç acaba, ergenlikte olan büyüme olmasın?

cnm intro dün burdaydı ve okulum açılıo..uzun bi süre giremicem dedi..onun kendi sayfası var..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...1377-kizlar-denendi-onaylandi-bi-deneyin.html
burdan okuyabilirsin.. :teselli:

oh maşallah canım sıkılık durumu nasıl peki sünme yada sarkma olmadımı büyüdüğünde?

ya benim de bi ölçüyorum 95 çıkıyo bi ölçüyorum başka çıkıyo anlamadım.. ama bende en az bi 100 e ulaşmak istiyorum.sıkılaştırmak da tabi şart

valla tatlım hiçbir sarkıklık yok göğüsümde dimdik büyüyorlar maşallah :) her ölçüşte şundan dolayı farklı çıkıyordur vücut terli ya da nemli olunca mezura üstüne yapışıyor ve net sonuç alamıyorsun

Back