• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

benim de kalça 90 bel 64 :(. Bu yaz extra jeli denemek istiyorum. 60a indirmem lazım kardeşim dalga geçiyor durmadan.
Göğüs altı 70 ucu 76'ydı. felaketti yani. şimdi 80'e çıktı. küç, adaçayı ve masajla. 85'e çıksa yeter bana. Hedefim göğüs 85, bel 60, kalça öyle kalsın, şekli de güzel zaten. 85-60-90 olayım. noolur yaa.

canım 76dan 80e nasıl çıkardın ve ne kadar sürede_?

canım 76dan 80e nasıl çıkardın ve ne kadar sürede_?

valla tam hatırlayamıyorum küçü yemeye başlayalı ne kadar olduğunu ama şu anda 2. kutu bitmek üzere. ilk başlarda sabahları 1 tatlı kaşığı yiyordum. ikinci kutuda sabah akşam 1 e çıkardım. adaçayını da günde 1 ya da 2 kere içiyorum. sabahları buzla masaj yapmaya çalışıyorum ama ona başlamadan zaten 3 cm büyümüştü. bu arada 80 cm. oldu ama hala çok küçük.

bir de şerbetçi otu karışımına başladım ama onu pek düzenli yapamadım. henü bir sonuç alamadım ondan.

Son düzenleme:
alttan 73, üstten hala 82 cm.... eyvahedigeldismile
ben de 85 yapmaya çalışıyorum.. Çörek otu yağının da işe yaradığını duydumm.. Küç'üm de bittii.. Onu almaya gidince çörek otu yağı alıp onu da deniyciğim :delphin:
85 cm.e tamamlarım inş.

ben de 85 yapmaya çalışıyorum.. Çörek otu yağının da işe yaradığını duydumm.. Küç'üm de bittii.. Onu almaya gidince çörek otu yağı alıp onu da deniyciğim :delphin:
85 cm.e tamamlarım inş.

inşallah ben de yaa 5 cm lazım bana daha off :((. çok zor gibi. benim yaşım da var. nasıl olacak bilmiyorum. çörek otu yağını ben de denemeyi düşünüyorum ama kokusu beni tedirgin ediyor. normalde sadece buzla masaj yapıyordum ama artık çilek yağına da başladım. keşke bu işlere daha küçük yaşta heves etseydim ama ne bileyim kafam hep başka şeylerle meşguldü. hiç sorun etmiyordum. hala da etmiyorum ya. şansımı deniyorum :). ben zaten sütyen de takmam hiç. çok sıkıntı geliyor bana.

inşallah ben de yaa 5 cm lazım bana daha off :((. çok zor gibi. benim yaşım da var. nasıl olacak bilmiyorum. çörek otu yağını ben de denemeyi düşünüyorum ama kokusu beni tedirgin ediyor. normalde sadece buzla masaj yapıyordum ama artık çilek yağına da başladım. keşke bu işlere daha küçük yaşta heves etseydim ama ne bileyim kafam hep başka şeylerle meşguldü. hiç sorun etmiyordum. hala da etmiyorum ya. şansımı deniyorum :). ben zaten sütyen de takmam hiç. çok sıkıntı geliyor bana.

ayyy zaten memişler küçük bide sütyen takmasam nolur acabaa kaydirigubbakcemile3
:icecream:

ayyy zaten memişler küçük bide sütyen takmasam nolur acabaa kaydirigubbakcemile3
:icecream:

e benim de küçük. hatta daha da küçüktü. alt 70 uç 76'ydı. 6 cm fark yani. ama dar şeyler giyorum yazın. kışın da bazen takıyorum çok kalın kazakların altına ama incelerin altına takmıyorum valla. sportif bi görüntü oluyor fena değil bence.

e benim de küçük. hatta daha da küçüktü. alt 70 uç 76'ydı. 6 cm fark yani. ama dar şeyler giyorum yazın. kışın da bazen takıyorum çok kalın kazakların altına ama incelerin altına takmıyorum valla. sportif bi görüntü oluyor fena değil bence.

CADIARZU
hiç denemedim canım aklinialirimsmile

85 cm.e tamamlarım inş.

tarçınlı_kurabiye; ikimizin ölçüleri çok yakın.benim de alttan 73, üstten 81. bel ve kalça ölçülerin, bir de boy-kilo nasıl? hani zenci bi kızın göğüs resmi vardı ya onun gibi. onun üstünde bi kız vardı bir de, ya da ondan biraz daha küçük. onunkiler biraz daha dolgun daha doğrusu benden. seninkiler nasıl ona göre? merak ettim. ben de 3 cm büyüttüm zamanında, öylece kaldılar.uğaşıyorum bakalım. hayalim 90 ama 85 olsun, o da mutlu eder beni.avuca gelsin istiyorum, o kadar. destekli B cup'ı doldurayım,azıcık taşsın,oh yeter...

Son düzenleme:
tarçınlı_kurabiye; ikimizin ölçüleri çok yakın.benim de alttan 73, üstten 81. bel ve kalça ölçülerin, bir de boy-kilo nasıl? hani zenci bi kızın göğüs resmi vardı ya onun gibi. onun üstünde bi kız vardı bir de, ya da ondan biraz daha küçük. onunkiler biraz daha dolgun daha doğrusu benden. seninkiler nasıl ona göre? merak ettim. ben de 3 cm büyüttüm zamanında, öylece kaldılar.uğaşıyorum bakalım. hayalim 90 ama 85 olsun, o da mutlu eder beni.avuca gelsin istiyorum, o kadar. destekli B cup'ı doldurayım,azıcık taşsın,oh yeter...

evet canım zenci kızın üzerindeki resimden çok az daha ufak...
boy:1,56 kilo,45 bel: 67, kalça: 86 cm canım.. minyon yapılıyım,çok boylu da olmadığım için normal geliyor bana ama göğüsler 85 olsa süper olacak..boshayallersmile

evet canım zenci kızın üzerindeki resimden çok az daha ufak...
boy:1,56 kilo,45 bel: 67, kalça: 86 cm canım.. minyon yapılıyım,çok boylu da olmadığım için normal geliyor bana ama göğüsler 85 olsa süper olacak..boshayallersmile

ben de ufak tefeğim. boyum 1.60. kilom da daha yeni 49 oldu. eskiden 41'di. iki üç sene içinde toparlmayı başardım. şimdi hatta göbeğim var eritmeye çalışıyorum. belim 64 cm oldu. kalın geliyor bana.

ufak tefek olunca göğsün küçüklüğü kötü durmuyor. ben de o sayede sütyensiz gezebiliyorum. tabi erkeklerin ilgisini çekmiyor o ayrı :)).

dediğin gibi bizim boylarda 85 cm. göğüs bomba olur bence. fazlasına gerek yok. benim kalça da tam 90. azcık beli inceltesem göğüsü büyütsem 85-60-90 olsam :)))...

anladım canım, benim boy 1.65, kilo 49, bel 66, kalça 92. bana küçük geliyor yaa,küçük de zaten. bel-kalça yerinde allahtan da, belimin üstünde hiç yağ yok, kaburgalarım saylıyor, göğüsde de yağ namına bişe yok tabi.kilo alsam da ordan alamıyorum. aslında ordan toplam 1 kg alsak bile süper olur. başka birşeye gerek kalmaz. 500gr biri 500gr biri :). hatta 2si toplam 500 gr bile olsa yeter ama, nasıl olcak onu bilmiyorum.

ay tek derdimiz göğüs olsun kızlar ya.. ben de uzun bi süre 43 kilodan yukarı çıkamamıştım nasıl olduysa 2 ay önce 45 kilo oldum da içim rahatladı..hatta 48 olmak istiyorum ama zor kilo alıyorum malesef..

ephot herhangi birşey kullanmıyor musun göğüs büyütmek için
mesela kara üzüm çekirdeğini tavsiye ederim.. birde çörek otu yağı ile masaj yapmayı dene.

ay tek derdimiz göğüs olsun kızlar ya.. ben de uzun bi süre 43 kilodan yukarı çıkamamıştım nasıl olduysa 2 ay önce 45 kilo oldum da içim rahatladı..hatta 48 olmak istiyorum ama zor kilo alıyorum malesef..

mesela kara üzüm çekirdeğini tavsiye ederim.. birde çörek otu yağı ile masaj yapmayı dene.

yapmaz mıyım kız?kafamçokkarıştı bir sürü şey yaptım,3cm büyüdü başlarda,öylece kaldı. küç yiyorum, aklıma geldikçe adaçayı-rezene-anason karıştırıp içiyorum ama düzenli değl. çilek ve adaçayı yağıyla da masaj yapıyorum. sanırım buz masajıyla ve yağ masajıyla 3cm büyüdü.sonra intromun karışımını yaptım,o arada masajı bıraktım:( o karışım ben de bi işe yaramadı. küçün de bana yaradığını sanmıyorum. bana yarayan masaj,bunu farkettim.masajı bırakınca gelişmeler duruyor. sağ soldan küçüktü,geçenlerde tekrar başladım masaja yoğun olarak,bir de ufak tefek egzersizler. baya yaklaştı diğerine.hata eşitlendiler gibi. ama çok yavaş ilerliyor. cm bazında bi değişiklik yok. breast-success kullansam mı diyorum ama korkuyorum da... ama sonra da diyorum ki,85 yapacak değilim ya,azıcık büyümesi için azıcık kullanmak zarar getirir mi ki?bilemiyorum...çörek otu yağıyla,çemen tozunu denicem bir de.

anladım canım, benim boy 1.65, kilo 49, bel 66, kalça 92. bana küçük geliyor yaa,küçük de zaten. bel-kalça yerinde allahtan da, belimin üstünde hiç yağ yok, kaburgalarım saylıyor, göğüsde de yağ namına bişe yok tabi.kilo alsam da ordan alamıyorum. aslında ordan toplam 1 kg alsak bile süper olur. başka birşeye gerek kalmaz. 500gr biri 500gr biri :). hatta 2si toplam 500 gr bile olsa yeter ama, nasıl olcak onu bilmiyorum.

aynen benim de öyleydi. ama 47 kiloyu geçince kaburgalarımın üstü etlendi biraz ama göğüsler gene büyümedi. ben de küçle ve adaçayıyla 4 cm. büyüttüm.

canım ben 39 kiloyu bile gördüm yaa. tam bir felakettim yani. ve bütün ünüversite hayatım boyunca 41in üstüne çıkmadım. sonra yüksek yapmaya yüksek bir yerlere gittim :))) (rakım olarak). orda biraz iştahım açıldı. önce bir 3 kilo aldım. sonra düzenli yemek yapmaya başladım tez için eve kapandım filan 2 kilo daha aldım. sonra tezi bitiremedim bunalıma girdim. anti depresan içmeye başladım 3 kilo da o aldırdı. oldum mu sana 49 kilo. iki kilo fazlam var bence. çok hafif bir göbek oldu bir de belimin kenarları fazla etlendi. en kötüsü de ne biliyor musunuz ben meğer amma kalın bacaklı bir insanmışım yaa. sırf bacak oldum. üstten sıkılmış diş macunu :))))):roflol:

aynen benim de öyleydi. ama 47 kiloyu geçince kaburgalarımın üstü etlendi biraz ama göğüsler gene büyümedi. ben de küçle ve adaçayıyla 4 cm. büyüttüm.

canım ben 39 kiloyu bile gördüm yaa. tam bir felakettim yani. ve bütün ünüversite hayatım boyunca 41in üstüne çıkmadım. sonra yüksek yapmaya yüksek bir yerlere gittim :))) (rakım olarak). orda biraz iştahım açıldı. önce bir 3 kilo aldım. sonra düzenli yemek yapmaya başladım tez için eve kapandım filan 2 kilo daha aldım. sonra tezi bitiremedim bunalıma girdim. anti depresan içmeye başladım 3 kilo da o aldırdı. oldum mu sana 49 kilo. iki kilo fazlam var bence. çok hafif bir göbek oldu bir de belimin kenarları fazla etlendi. en kötüsü de ne biliyor musunuz ben meğer amma kalın bacaklı bir insanmışım yaa. sırf bacak oldum. üstten sıkılmış diş macunu :))))):roflol:

kaydirigubbakcemile3
ben alsam en çok nerem alırdı acaba inan bilmiyorumm boshayallersmile
hafif popoya, hafifte memelere versem iyi olurdu ama bayanssulusmile
biraz da saçlaraaa oh tamam opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
ben alsam en çok nerem alırdı acaba inan bilmiyorumm boshayallersmile
hafif popoya, hafifte memelere versem iyi olurdu ama bayanssulusmile
biraz da saçlaraaa oh tamam opuyorumnanaktan

ah öyle istediğimiz gibi olsaydı keşke. ben de hep kilo alınca göğüslerim büyüyecek 90-60-90 olacağım diye hayal ederdim. ama öyle olmuyormuş.

üzülmeyin arkadaşlar beterin beteri var 71 e 75 daha ne diyim
yok mu desem acaba :emir_bebek:

üzülmeyin arkadaşlar beterin beteri var 71 e 75 daha ne diyim
yok mu desem acaba :emir_bebek:

benim de 6cm'di fark hatta 5-6 arası gidip geliyordu ölçüme göre. ha 4 ha 5 aynı sayılır. ben 4 cm büyüttüm darısı başına.

benim alt:69
uc: 79
ben napiyim asil:(
ve belim 59
kalcam 89
gogus bitiriyo:/

senin iyiymiş canım yaa 10 cm farka ben daha yeni ulaştım. ve henüz kalıcı olup olmadığı da belli değil. yaşın küçükse rahat bir 5-6 cm büyütürsün. ben de öyle ince bel istiyorum yaa nasıl inceltirim ben bu beli 4 cm?

Back