• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

valla tatlım hiçbir sarkıklık yok göğüsümde dimdik büyüyorlar maşallah :) her ölçüşte şundan dolayı farklı çıkıyordur vücut terli ya da nemli olunca mezura üstüne yapışıyor ve net sonuç alamıyorsun

bence bunun patentini almalısın :))) bende aldım bugun dermokil krem 100 mg varmış yaglı cıltler için olanı (yanı yagsız)otta aldım mınık yeşil yapraklı.inşallah tuttururum şimdiden teşekkürler

benim 80 c den taşmaya başladı hafif hafif. pazar sütyenlerinde de 90 - 95

Son ölçtüğümde 88'çıktı 2 gündede ölçü değişmez hedef 125-150 arası ehh hayal kurmak güzel nede olsa...

Ben 16 yaşımdayım. Göğüs altı 65 üstü 75 ortalama.Daha büyüyeceğini düşünüyorum ama yaşıtlarıma göre küçükler.

Kızlar Merhaba.....

Benim ölçülerim : Göğüs altı : 79 Üstü : 87

Ben de sizin kullandığınız kürlerden kullanmak istiyorum ama ne kullanacağıma karar veremedim kafam çok karıştı...Lütfen bana acilinden bir öneride bulunun...Sizin ölçüleriniz nasıl büyüdü ne yapmam lazım yardım edin lütfen ? Bi de ölçü büyüdükten sonra sabit kalıyo mu yoksa sürekli kür kullanmak mı gerekiyo , bırakırsak eski haline tekrar döner mi ???

80 Dmafoldumbenmafoldumben incecık vucuda koca meme oldummmmafoldumben bend kuçuk gösteren sudyen arıommafoldumben

eda-taspinar-2-gun-485x613.jpg

Benimkiler Eda Taşpınar ınkiler kadar.. :(

kizlar bu masaj isi sakincali, hele bide bekar olunca devami gelmiyo, duvara tirmanmayin sonradelikafadulden:roflol::roflol::delphin:

keske benimde kücük olsalar, ben veriiim size benimkilerden:gitme:
sen adamı öldürürsün kız yaa neler geçiyor aklından öle
yada en azından bu kadar olsa yeter

http://www.bodyandmindshop.com/images/products/NPU_breast_serum_woman.jpg

benimkiler çıplakken bu kadarcık :gitme:

ras-breast1(A).jpg
küçükmüş cidden yaa
işte bu kadar istiyorumm
bu iyi bak :)

400_F_5697348_7doxfzj0WezNwV1d43mcbRVFHmOIwrPu.jpg

benimkiler bu kadar çok mu küçük sizce

405px-Black_breasts.jpg

cok küçük bence

benimkilerde 88 normal aslında bana görebuyrunnnnnnnnn

bence hiçde küçük değil yukardaki resimler cadalozza seninki gayet normal büyütmeye çalışma bence zaten çocuk olunca büyüyecek şuan büyük olsa %100 sarkar inan çevremde göğsü büyük olanların hepsinin sarktı ve estetikten uzak duruyor görüntüleri resmen itici erkek açısından önemli olan göğüslerin dik durmasıdır yumuşak görünmemesidir bu kadar istiyorum diye gösterdiğin resimdeki göğüsler inan hiç güzel durmuyor yuvarlak kocaman meme göğüs dediğin dik durmalı bir estetiği olmalı öyle yastık gibi durmamalı bence

eda taşpınarın gerçekten çok küçük ama zengin sosyete kızı silikon taktırma gereği duymamış gördüğünüz gibi herkes bizim kadar önemsemiyor ama bacakları mükemmel valla seçme şansım olsa göğüs yerine öyle mükemmel bacaklar isterdim ah ah

Yukarıdaki fotoların altına "cidden çok küçükmüş" yazmışsınız :) Çok güldüm ya.. :)

sen adamı öldürürsün kız yaa neler geçiyor aklından öle

küçükmüş cidden yaa

cok küçük bence

benimkilerde 88 normal aslında bana görebuyrunnnnnnnnn

ben ölçülerimi bilmiyorum ama şu zenci kadar olsa bile razıyım benimki kadar olan bir foto bulamadım nette ama şu bulduğum fotodan az biraz daha küçüktür.senağlama

Eklentiler

• $nksanclasnc.JPG
    $nksanclasnc.JPG
    9,7 KB · Görüntüleme: 64
ya kıslar gögüs hizasından ölçü alırken göğüs uçlarını bastırıonuzmu ben bastırmazsan mezura düşüo asagı :) baya zayıfımda belim 63 cm düşünün artık göğüs altım 75 göğüs cevresi 86 falan ama o koyulan resimlerdeki ilk kızınki gibisine bile razıyım birde biri diğerine göre daha sallak yaa nedense diğerid daha toparlak nasl düzelcek o

kucultmeameliyatplanior.jpg

kızlar bunu buldum bu ideal göğüs ölçüleriymiş bu fotodakiler resim acılmazsa acmayı bilen acıversinde nimetten faydalanalım :) neyse bende ölçtüm bi hışımla üst kısım 17 cm her ikiside alt kısım biri 8 biri 7 geldi ee nasıl oluyo bu ama sütyen destekli 75 kullanıom eee ??????????

Back