Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şafak kaç kızcnm benimde aynı sorunlar vardı benimkinin okulda bitti şimdi askerde zemuszemus
benim okul bu sene biiyor staj yaptığım yerde de işe başlıycam hemen askerlik hariç hiç bir sorun yok nişanlımın da işi var ama ah bi askerlik hemen gelip geçse de bu hasreti uzun süre çekmesem daha gitmedi ama düşündükçe gitmiş gibi oluyorum
şafak kaç kız
Canım acele etme,yaşın daha küçük.Hayırlısı neyse o olsun,mutlu olun inşallah,her şey olcağına varır.Nişanlı fln mısınız?
9 cnm :sm_cool:
az kalmış tatlım ya inş biz de o günleri görcez
inş cnm aslında gelince hemen evlenebiliriz işi gücü varda ama ben yaz düğünü istiyorum kızın uğraşamam hemde güzel olmaz diye beklememiz gerekiyo Şeniz
Ben de isterdim benden büyük olsun bikaç yaş da,iş falan bulmuş olsun.ben de hemen iş bulup evlenirdim.Ama aşmam gereken çok şey var daha...Ama evli olan çoğu kişi bu düşüncemi yadırgadı:)) bekarlık sultanlık misali yani:)
biz de yaşıtız valla benimkiler de sızlıyor tatlım ya ay büyüyorlar inş :)
cnm evlilik için biraz erken sanki senin için nişanlında 19 sende çok erken hemde bu yaşta nasıl nişanlandınız bilemiyorum akannehir ne acelen var yahu :tomato:
Şarkıcı mı olcaktın:)
Konservatuar mı okuyosun peki?