• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

valla crazy nişanlımı siparişi var gerçekten :D o kullanılan krem normal günlük lullanılan yağsız el kremleri pahalı şeyler değiller

ya gerçektenmi introm yani nasıl sipariş ilginç geldi mesela göğüslerin çook küçük olsaydı ne olacaktı veya sipariş verdiği boyuta getiremezsen ne olacak? bir de bu şerbetçiotu ve krem karışımı cidden işe yarıyormu bu otu çay olarak içsek mesela?

çoookk küçüklerdi zaten yeni yeni adam olmaya başladılar :) valla o boya getirdim getirdim getiremedim ömrü billah dilinden düşmem :D o karışımı kullanıyorum ben ve sana şunu diyim 3 günde 2 cm büyüdü son 6 7 günde de 2 cm daha büyüdü yani bende işe yaradı göğüs ucu 87cm den 95 cm e çıktı

vay be baya etkisi olmuş gerçekten ucu 95 göğüsaltı kaç cm. senin 95 baya iyi çünkü bide canım tam bi tarif yazarmısın karışımla ilgili bende deniyim bari

boyum 180 olduğu için göğüs altım büyük biraz 81 cm sorun da orda işte aslında normal bi göğüsüm var ama boyumdan dolayı ufacık duruyor şu anda bir yere gitmem lazım özelden akşam anlatırım sana

özel mesaj yollanmadı neyse tatlım şimdi bak cezveye şerbetçiotunu koy koyduğun miktarın 3 de bir ya da 4 de biri kadar yani az bir miktar su koy otu iyice ıslat karıştırarak sonra kaynat bunu ardından 10 dk beklet demlensin sonra yağsız el kremiyle bunu karıştır suyuyla birlikte elinde olcak kremin miktarını tam bilemediğim için miktar cinsinden söyliyemiycem bunları ama şunu diyim suyu öyle bir ayarla ki kremle karıştırınca çok cıvık olmasın bulamaç gibi bişey elde etceksin

Introm,bugün alcaktım ama nedense son anda vazgeçtim.aslında korktum yani,bi anda bu kadar büyümesi imkansız bişi bence.Yani bu kadar insan bunu çekiyo madem,bulunurdu di mi bikaç günde bu kadar büyümesi??acaba başka bişi olabilir mi ki?yani bu belki bi ödemdir,bi zararı fln olur mu diye diyorum(ödem zararlı demeye çalışmıyorum ama başka bişi de olabilir).Sen bi doktora gitsen aslında,o kadar yardımcı olmaya çalıştın ki bize,senin açından ben endişe duydum:)kötü bişi olmasını istemem kesinlikle.amacım seni rahatsız etmek diil düşüncelerimle,sadece fikrimi söylüyorum canım.

Introm,bugün alcaktım ama nedense son anda vazgeçtim.aslında korktum yani,bi anda bu kadar büyümesi imkansız bişi bence.Yani bu kadar insan bunu çekiyo madem,bulunurdu di mi bikaç günde bu kadar büyümesi??acaba başka bişi olabilir mi ki?yani bu belki bi ödemdir,bi zararı fln olur mu diye diyorum(ödem zararlı demeye çalışmıyorum ama başka bişi de olabilir).Sen bi doktora gitsen aslında,o kadar yardımcı olmaya çalıştın ki bize,senin açından ben endişe duydum:)kötü bişi olmasını istemem kesinlikle.amacım seni rahatsız etmek diil düşüncelerimle,sadece fikrimi söylüyorum canım.

tatlım benim beyin ve kalpte sorunlarım var hatta bayaa sorunlarım var o yüzden sürekli doktor kontrolü altındayım zaten bitanesi de kankam gibi oldu 4 5 yıldır ona hep anlatıyorum bunları başta ben de öyle düşündüm ama testlerime göre büyümeye elverişliymişim o yüzden telaş etme dedi zararı yok sen istemiyorsan deneme gülüm önemli olan içinizin rahat olması

tatlım benim beyin ve kalpte sorunlarım var hatta bayaa sorunlarım var o yüzden sürekli doktor kontrolü altındayım zaten bitanesi de kankam gibi oldu 4 5 yıldır ona hep anlatıyorum bunları başta ben de öyle düşündüm ama testlerime göre büyümeye elverişliymişim o yüzden telaş etme dedi zararı yok sen istemiyorsan deneme gülüm önemli olan içinizin rahat olması

Senin açından sevindim yani içim rahatladı canımopuyorumnanaktan
Aslında bunları yaparken hepimizin bi doktor kontrolünden geçmesi lazım,uyguluyoruz ama vücudumuza uygun mu bilemiyoruz.Yeter ki büyüsün uğruna her şeyi denemeye çalışıyoruz:smiley-cool: Ben de önce bi doktora gitmeyi düşünüyorum,bu ne zaman olur bilmiyorum ama bakalım.Sen bizim için elinden geleni yaptınkaydirigubbakcemile3 Sağolasınvereliniortak

Senin açından sevindim yani içim rahatladı canımopuyorumnanaktan
Aslında bunları yaparken hepimizin bi doktor kontrolünden geçmesi lazım,uyguluyoruz ama vücudumuza uygun mu bilemiyoruz.Yeter ki büyüsün uğruna her şeyi denemeye çalışıyoruz:smiley-cool: Ben de önce bi doktora gitmeyi düşünüyorum,bu ne zaman olur bilmiyorum ama bakalım.Sen bizim için elinden geleni yaptınkaydirigubbakcemile3 Sağolasınvereliniortak
şu lanet olası hastalıkların bana tek faydası bu doktor kontrolü ve kanka bir doktor bulmam oldu :D elimden daha başka şeyler gelse de yardımcı olsam keşke tatlım çevremdeki herkes bana bu tip şeyleri soruyor ben de bildiğimi anlatıyorum işe de yarıyor umarım size de yarar

şu lanet olası hastalıkların bana tek faydası bu doktor kontrolü ve kanka bir doktor bulmam oldu :D elimden daha başka şeyler gelse de yardımcı olsam keşke tatlım çevremdeki herkes bana bu tip şeyleri soruyor ben de bildiğimi anlatıyorum işe de yarıyor umarım size de yarar

Geçmiş olsun sana da canım bu arada.Her işte bi hayır varmış derler ya;buna yor artık sen de:):Saruboceq:

aaayyy ödüm koptu yanlış ölçmüşüm küçüldü sandım ehe kalpten gidiyordum :D yok tatlımmmm imkansız istediği kadar büyüsün valla bi de bizim sülalede bi huy var evlenmeden önce 75 beden ilk çocuk doğar doğmaz 95 beden oluyor ama evlenmeden halletmem lazım

aaayyy ödüm koptu yanlış ölçmüşüm küçüldü sandım ehe kalpten gidiyordum :D yok tatlımmmm imkansız istediği kadar büyüsün valla bi de bizim sülalede bi huy var evlenmeden önce 75 beden ilk çocuk doğar doğmaz 95 beden oluyor ama evlenmeden halletmem lazım

95 miiiidelikafadulden neeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back