• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

aaayyy ödüm koptu yanlış ölçmüşüm küçüldü sandım ehe kalpten gidiyordum :D yok tatlımmmm imkansız istediği kadar büyüsün valla bi de bizim sülalede bi huy var evlenmeden önce 75 beden ilk çocuk doğar doğmaz 95 beden oluyor ama evlenmeden halletmem lazım

sende biz gibi sonradan deşiliosun heralde intromcummm :lepi::lepi: bizdede öleymiş hemen ewlenip çocuk doğurcam sonada bebeği kocayı atıp memelerimi alıp kaçcam uzak diyarlara :roflol::roflol::roflol::roflol:

benim de çok büyük değil...aslında orta kategoride....fakat ben hep tam dolgulu iç çamaşır kullanıyorum...yapay da olsa büyük dursunlar....:smiley-cool:

cnm zaten gögsü küçük olanların %90ı'nın üst bedeni alt kısma göre oldukça zayıf...
Bende diyorum gögüs kısmından kilo alsam diye ama ne kadar alırsam alayım önce bacaklarım dolgunlaşıyor.Gögüs kafesim belli olacak şekilde zayıfım ama kollarım omuzlarım bu kadar zayıf degil.
Sadece gögüs kısmına kilolar gitmiyor.
Ama genede bayag ilerleme kaydettim.

arkadaşlar benimkiler bu resimdekinin yarısı kadar. alttan 73 üstten 79. henüz başlamadım çalışmalara,fayda eder mi ne dersiniz,cok mu küçük?

Son düzenleme:
bahsettiğim resim 11. sayfada, bir de 3. sayfada asuman crause'nin resmi var.benimkiler onunkilerden azıcık daha büyük. 4. sayfada da beyonce var. ondan da biraz küçük. 2sinin arasında yani ama asumana daha yakın. ergenlikteyken biraz büyümüş de sonra büyüme yarım kalmış gibi,hatta çeyrek falan:) tekrar soruyorum büyür mü benimkiler de?bu arada 25 yaşındayım. yardımcı olursanız cok sevinirim. bir de sirke içmeden büyütebilenler oldu mu? hayatımda agzıma süremeyeceğim tek şey sirke çünkü.

meme ucundan 115
meme altından 125 :delphin:

kizlar bu masaj isi sakincali, hele bide bekar olunca devami gelmiyo, duvara tirmanmayin sonradelikafadulden:roflol::roflol::delphin:

keske benimde kücük olsalar, ben veriiim size benimkilerden:gitme:

:roflol::roflol: ay yarıldım gülmekten :roflol:
hiç diyemicem dertli olduğum bi konu zati :delphin::delphin:
bak gene üzüldüm..

Back