Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
87 cm di tatlım
canım aldım aktardan şerbetçı otunu yaptım senın karısımı daha yatmadan once sürcem sen ılk yaptığında değışme olmuş muydu.
tamam tatlım eğer kıvamını miktarını doğru yaptıysan ilk sürüşte kaşınma ya da ağrı yapıyor ama büyümeye 2 3 günde başlıyor yani bende öyle oluyordu
su az olcak baya şimdi göremediğim için bişey diyemiyorum ama nasıl garip oldu su kaynadığında 1 2 dk daha tut yeter hatta gerek bile yok 10 dk demlemek yetiyor sonra çok cıvıklaşmıycak şekilde hepsini karıştır kremin alabilceği kadar az da olmasıncanım bak sımdı yardım et noluur cok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3elımde 30 grlık serbetcı otu var onun yarısını cezveye koydum.hepsi ıslanacak sekılde su koydum üstlerını gecmıyo su ıımı sence.sonra bunu kaynattım duruyo 10 dk beklettım kremı koymadım daha kac dk demleseydım bı tuhaf oldu sankı:tomato:
canım cok soru soruyorum ama 87 den 93 e yükselmişya sen eskıden de yağ sürüyodum demiştinya o nasıl bir yagdı içinde neler vardı acabaa.s.
su az olcak baya şimdi göremediğim için bişey diyemiyorum ama nasıl garip oldu su kaynadığında 1 2 dk daha tut yeter hatta gerek bile yok 10 dk demlemek yetiyor sonra çok cıvıklaşmıycak şekilde hepsini karıştır kremin alabilceği kadar az da olmasın
tamam canım tekrardan yaptım.cezvenın yarısına kadar serbetcı otu kattım az su kaynattım.Kaynadıktan sonra 2 3 dk daha devam ettım kaynatmaya.simdi demlenıyo.İçimde 2 yemek kaşığı kadar su kaldı.ohh ııyımı canım.bırazdan krem koycam.
tamam tatlım iyi o anladığım kadarıyla keşke şu an yeni yapcak olsam da tam miktar versem hep göz kararı yapıyorum ben ama iyi gibi yaptığın
tamam tatlım iyi o anladığım kadarıyla keşke şu an yeni yapcak olsam da tam miktar versem hep göz kararı yapıyorum ben ama iyi gibi yaptığın
tamam canım cok sağol kremı koyup 1 gun dınlendırcem.son bişey dahaopuyorumnanaktan Şimdi ben bunu hergun kac dk süriyim.göğsümde kalan otları napıyım hayatım.
arkadaşlar buzlu masajı nasıl yapıyosunuz?anlatırmısınızz