85 giyiyorum genelde:)
benim de hedefim 85 80 e yeni terfi ettim ama başarcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
85 giyiyorum genelde:)
arkadaşlar buzlu masajı nasıl yapıyosunuz?anlatırmısınızz
arkadaşlar buzlu masajı nasıl yapıyosunuz?anlatırmısınızz
buz masajı diyince bana da öyle geldi deniycem ben de biran öne büyütmem lazım iyice evlenmeden 85 olmam lazım sipariş öyletatlım bende burda öğrendım.4 gündür yapıyorum.baya şişiyolar ama sobra ınıyolar tabi süreklı yapmak lazım.Ben buzu poşete sarıyorum dairesel hareketlerle saat yönünün tersi tabi 50 şer defa masaj yapıyorum.Daha sonrada 1- 2 dk buzu sade elıme alıp yapıyorum.ona çok dayanamıyorum ama daha etkili.Bi bakıyorum büyümüşleralkisalkisalkis
benim de hedefim 85 80 e yeni terfi ettim ama başarcam :)
canım dayanamadım bunu surıyım dedım ben ama hiçbisey yapmadımafoldumben yanı tuhaf bişe oldu surulmuyokı nekadar krem koyarsam koyıyım.Hep ot var ıçınde sonucta.Banyoda surdum hattta yarlara otlar dusuyo sdaece yağsız kremla masaj yaptım gıbı oldu.Kalan suyu surdum bende.bu surulebılcek gıbı degılkı ben mı yapamadımfisfisfis
buz masajı diyince bana da öyle geldi deniycem ben de biran öne büyütmem lazım iyice evlenmeden 85 olmam lazım sipariş öyle [/QUOT
bitek benımkı ukala zannedıyordum.Aslında ınadına büyütmiceksın patates olcakkaydirigubbakcemile3
tatlım karışım bulamaç gibi birşey oluyor yerlere dökülüyor evet o sorunu var ama onun da önlemi var sağ elinle sol göğüsüne sür sürerken sol elini de altta tut düşenler eline gelsin 1 gün beklemesini karışım içindekilerin kremle özdeşleşmesi için diyorum çünkü vücut kremi emiyor o sayede otun içindekilerini de emiyor
buz masajı diyince bana da öyle geldi deniycem ben de biran öne büyütmem lazım iyice evlenmeden 85 olmam lazım sipariş öyle [/QUOT
bitek benımkı ukala zannedıyordum.Aslında ınadına büyütmiceksın patates olcakkaydirigubbakcemile3
yok kız ukalalıktan değil ama haklı da benim göğüsler şu anda o kadar da kötü değil aslında ama boyum 1 80 olduğu için çok küçük gibi duruyor o yüzden dengeli dursun diye sipariş öyle
hah işte bazen sızlıyor bazen kaşınıyor bazen de ağrıyor sürünce hatta artık benim sürer sürmez dolgunlaşıyor önceden bu kadar olmazdıhemm simdi anladım suyunu surdum kala bıraz sızlıyo sımdıkaydirigubbakcemile2
yok kız ukalalıktan değil ama haklı da benim göğüsler şu anda o kadar da kötü değil aslında ama boyum 1 80 olduğu için çok küçük gibi duruyor o yüzden dengeli dursun diye sipariş öyle
vala sendede boy baya varmış ya.buyut tabı ozaman.benımkıler 70 desteksız oldukları için
konusuyo oda haklı da işte işme gelmiyor.Bu arada kac yasındasın sen canım cabuk buyuyo cunku
vala sendede boy baya varmış ya.buyut tabı ozaman.benımkıler 70 desteksız oldukları için
konusuyo oda haklı da işte işme gelmiyor.Bu arada kac yasındasın sen canım cabuk buyuyo cunku
eylülde 19 bitcek inş :) benim şu anda 75 desteksiz küçük geldi gelecek az kaldı :) desteklide artık 75 imkansız en küçük 80 oluyor
anaamm miLLet büyütmeye uğraşıyoo... ben isteyene verim yaaa:)) doLu doLu sutyenLerim:)) arkadaşLarım güzeL duruyo diyoLar ama ben bi beden daha küçük olsun isterdm... 85 beden kuLLanıyrm, keşKe 80 oLsaydı doğurunca inek memesi gibi oLcak die korkuyooom
eylülde 19 bitcek inş :) benim şu anda 75 desteksiz küçük geldi gelecek az kaldı :) desteklide artık 75 imkansız en küçük 80 oluyor
yaa yakında 22 olcam ben benımkı ondan cabuk buyumuyo ıyı kız aslında bole evlenıncede buyucek 80 tamamdır bence
yaa yakında 22 olcam ben benımkı ondan cabuk buyumuyo ıyı kız aslında bole evlenıncede buyucek 80 tamamdır bence
öyle de işte tatlım dolgusuz 80 istiyorum ben en az destekli 85 olsun allahtan ki şansıma göğüslerim dimdik büyüyor eğer ki sarkık büyüseydi direk durdururdum
yapmaya çalışıyorum spor ama işte... bide kilo verdm ben verince sarktıLar sanki