Benim kardeşimin böyle bir sevgilisi olsa bende kro'cuğum gibi davranırım.dikkat ette o köprüden seni atmaya kalkmasınlarsengözlerimebaksanab
ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır.sana çirkin gelen bir başkası için dünya güzeli olabilir.önemli olan kişinin kendine güvenmesidir.
güzelliğini kişiliğin ile birleştirip sunamazsan,başkalarının gönül eğlencesi olmaktan,güzel bacaklı,güzel popolu kız diye anılmaktan öteye gidemezsin.
dolayısıyla direk sana değilde şimdiki kızlara çirkin denen bir mesaja seviyesizlik derken,annesine olan sinirin yüzünden kızına çirkin demen daha büyük bir seviyesizlik olmuş.
yeminle bu ablalar çok insaflı
ben yapacaklarımı düşünemiyorumşakkıdı
♥gözyaşı♥;5296276 .!.:Canım yaa değerl kelimelerini niye harcıyosun.. sonuçta sen ikaz ettin tavırlarının yanlış olduğunu anlattın o çirkefliği ne kabul ediyo nede bu davranışlar ve düşüncelerden vaz geçiyo.. Evlensinde görsün dünyanın kç bucak olduğunu.. Edepli ve saygılı olmayanların bir yerden sonra yalnız kaldıklarını.. Ne diyelm ALLAh iyi etsin.. Yani daha emptai bile kuramıyor boş ver değerli kelimelerini harcama :)
dikkat ette o köprüden seni atmaya kalkmasınlarsengözlerimebaksanab
ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır.sana çirkin gelen bir başkası için dünya güzeli olabilir.önemli olan kişinin kendine güvenmesidir.
güzelliğini kişiliğin ile birleştirip sunamazsan,başkalarının gönül eğlencesi olmaktan,güzel bacaklı,güzel popolu kız diye anılmaktan öteye gidemezsin.
dolayısıyla direk sana değilde şimdiki kızlara çirkin denen bir mesaja seviyesizlik derken,annesine olan sinirin yüzünden kızına çirkin demen daha büyük bir seviyesizlik olmuş.
yeminle bu ablalar çok insaflı
ben yapacaklarımı düşünemiyorumşakkıdı
o köprüden bu saate kadar atamadılarsa bu saatten sora da atamazlar die düşünüorum.mesaj olayına gelince,benim facebookuma şimdiki kızlar cok çirkin die atılmış bi mesaj sadece günümüz kızlarına mı yönelik yoksa direkt bana söylenmiş bir laf mı sence????????bariz bana sölenmiş bi şey bu ortada.benim facebookuma tanımadıım bi kadın tarafından atılmışsa herhalde dertleşmek için atmadı bu mesajı.hemde ablasının arkadası tarafından atılmış,ne kadar ilginç.
annesine kızmadan öncede kızının çirkin oldunun farkındaydım dolayısıyla dediklerinle ilgisi yok arkadasim.
senin de erkek kardesin oldugu için olaya sırf kendı açından bakıorsun ama asıl empati yapamayan sizsiniz bu durumda. sewgilerrrrrrra.s.
herkes kendi işine baksın arkadaşlar
konuya yorum yazacaksanız yazın,başkalarının inanıp inanmadığı kimseyi ilgilendirmez..
solucan beni özel mesajla konuna yazmam için sen davet etmiştin...unuttun galiba
herkes kendi işine baksın arkadaşlar
konuya yorum yazacaksanız yazın,başkalarının inanıp inanmadığı kimseyi ilgilendirmez..
solucan beni özel mesajla konuna yazmam için sen davet etmiştin...unuttun galiba
:roflol::roflol:
allah bunu gelin diye alacak aileye sabir versin.sahidende tam bir ferhunde vakasi ya
kro için mi diosun benim için mi?kro ewli gözüküo gerçi..CADIARZU
zorla yazdırmıyoruz falan deyip tosuna hak verince bi hatırlatayım dedim sadeceewet,yazdıkların çok güzel senın de fikrini almak isterim dedim.ama şu an sana yönelik bişi demedimki:1no2:
Bak bende merak ettim şimdi kimin için dediğini. kaydirigubbakcemile2
Biraz düşünelim bari değilmi çok zor bir soru çünkü CADIARZU
ewet benım neye sınır oldumu görduler,ordan wuruolar.ama elbetteki onların da zayıf noktası war.hepimiz insanız.ben sadece beklıorum,sewgilime de onlar hakkında kötü bişi demıorum weya onların yaptıklarına karşılık wermiorum ki ilerde ben kötü olmiyim,beni sewgilime şikayet edip kötü kız konumuna düşürmesinler...
ama allah bilio,çok doluyum onlara karşı.bi gün mutlaka hesabını wericekler bu yaptıklarının.buraya yazıorum ahanda yazdım:::::)