Grmce(ler) le bam dertte:(

yazdıkların çok ilginç ve çokkk uzun. ama sonuna kadar okudum. senin tek hatan özgeyle muhattap olman olmuş. oda sanırım meraklı bir yapın var v kendine dur diyemediğini zannnediyorum.

ablalarına gelince böyle yapan görümceler malesef toplumumuzda hala bulunmakta. senin özgeyle olan sıkıntını anlatıp eve almamalarını istemen gayet normal bir olay. evliliği düşünüyorsun. ve ilişkne zarar verebilecek biri olduğu için istemiyorsun. onlarında bunu kabul etmesi yada en azından senin içini rahatlatarak güzel bir şeklde özgenin arkadaş olarak iyi bir insan olduğunu fakat sizin aranıza girecek olursa buna engel olacaklarını vs vs sana izah etmeliydi.

bence çok çirkin davranışlar sergilemişler. resmen seni çileden çıkarmak istemişler ve başarmışlar.
ve sana bişey diyeyimmi: bence özge ile bu planla baştan yapılmış. yani ablaları v e özge şahsı birlik olup seni ayırmak için çok güzel planlar yapmışlar. bunların hepsi tezgah güzelim. ama erkek arkadaşının senden yana olacağını tahmin edememişler.

erkek arkadaşına bu olanları sıcagı sıcagına anlatman bence cok yi olmuş. her ne kadar ablaları kanı canı olsada senin suçsuz olduğunu hep bilecektir. onlarla küsemez ama mesafeli davranır.

seni çok güzel tahrik etmişler. ah be güzelim keşke oyunlarına gelmeseydin hiç..yinede erkek arkadaşın hala seni seviyor sanırım.ablalarının oyunlarına gelmemiş.

sana tavsiyem: asla bir daha yüzgöz olma onlarla. evleneceksin. elbette evlerine gidip geleceksin. hiç ses çıkarma. merhaba hoşbulduk gibi kısa cümleler kur onlara karşı. sana kapı çarparlar. laf sokarlar. hiç umursama. asla ve asla karşılık verme..sen karşılık vermediğin zaman erkek arkadaşın yeter artık kız size napıyorda böyle davranıyorsunuz diyecektir...

yenilme onlara canım... akıllı davran.

Benim kardeşimin böyle bir sevgilisi olsa bende kro'cuğum gibi davranırım.

Ehh bu yorumada imza atarım.

o köprüden bu saate kadar atamadılarsa bu saatten sora da atamazlar die düşünüorum.mesaj olayına gelince,benim facebookuma şimdiki kızlar cok çirkin die atılmış bi mesaj sadece günümüz kızlarına mı yönelik yoksa direkt bana söylenmiş bir laf mı sence????????bariz bana sölenmiş bi şey bu ortada.benim facebookuma tanımadıım bi kadın tarafından atılmışsa herhalde dertleşmek için atmadı bu mesajı.hemde ablasının arkadası tarafından atılmış,ne kadar ilginç.
annesine kızmadan öncede kızının çirkin oldunun farkındaydım dolayısıyla dediklerinle ilgisi yok arkadasim.
senin de erkek kardesin oldugu için olaya sırf kendı açından bakıorsun ama asıl empati yapamayan sizsiniz bu durumda. sewgilerrrrrrra.s.

samimiyetine zerre kadar inanmadığım halde yazmaya devam ediyorum
Allah bana akıl versinşakkıdı
daha köprünün başındasın şekerim.hemen atmazlar.sevgilinde hemen atmaz.şu anda atacaklarını anlarsan kaçabilirsin çünkü.şööle az köprünün ortasına kadar gelmeni beklerler.evlenmeni yani.hatta belki hamile kalmanı.
o zaman atsalar bile kaçamazsın.yada kaçman uzun sürer.
belki ironik gelecek ama sana öyle.
sevgilini memnun edecek ekipman tek sende var sanma.şakkıdı
bence çok geç olmadan aslında huzur bulunacak bir liman olduğunu ıspatla sevgiline-tatlicadiarzu-

annem senin bu görümcelerin çok fetbazlarmış yaa

ama sen de az değilsin hani çok düşmüşsün peşine özge midir ne karın ağrısıdır

koskoca kadınlar üşüşmüşler mi böyle başına senin amaçları da işte aranızı bozmak sevgilinle

sen kendini çok belli etmişsin ya neye sinirlendiğini neye üzüldüğünü hangi konuda hassas olduğunu biliyolar çözmüşler seni iyi tanıyolar bu yüzden yumuşak karnına vururlar tabii.

ciddiye alma yok say yaptıklarını da kendilerini de.

hele sevgilin askerden gelsin durumunuza bakın evlenme gibi bir durum olursa da mesafeyi koruyacağını sevgiline anlat seni zorlamasın görüşmen için

ama tabii herşeyi sevgiline anlatma telefon edip şikayet etme asker psikolojisi fenadır üstüne bir de sen tuz-biber olma olur mu?

ben ,bu olayda her iki tarafı da hatalı buluyorum. ama büyük hata görümcelerde... hele o küçük görümce. amanın. Allah kimseye öyle görümce vermesin... 30 yaşının insanı değil. çok çocukla hareketler sergiliyor... ama ilerisi için çok büyük hata. kardeşleri sizle evlenirse eğer , zamanla ,ablalarından uzaklaşacak. genelde böyle olur,
... gördüklerime dayanarak söylüyorum...
sizin hatanız özgeyle muhatap olmak... ve kardeşlerinin arayı onlara bağırıp çağırmalarına izin vermek. keşke erkek arkadaşınız daha yumuşak bir üslupla söyleseydi... işin aslı,ben sizin yerinize koyuyorum kendimi,erkek arkadaşımın evinden çıkmayan bir eski kız arkadaş .benide rahatsız ederdi... son yaptıkları,laf sokmalar,sürüngen demeler,..yok çok saygısızca buldum... tabiiki çocukçada..
siz hiç oralı olmayın. tepkisiz kalın. bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.işiniz zor bu arada... görümceler biraz garipmiş.. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
ewet benım neye sınır oldumu görduler,ordan wuruolar.ama elbetteki onların da zayıf noktası war.hepimiz insanız.ben sadece beklıorum,sewgilime de onlar hakkında kötü bişi demıorum weya onların yaptıklarına karşılık wermiorum ki ilerde ben kötü olmiyim,beni sewgilime şikayet edip kötü kız konumuna düşürmesinler...
ama allah bilio,çok doluyum onlara karşı.bi gün mutlaka hesabını wericekler bu yaptıklarının.buraya yazıorum ahanda yazdım:::::)

bazı kişiler yorum yazarken konuyu kişileştirip tahrik ediyolar. ne gerek var canım. begenmiyorsan inanmıyosan okumada yazmada. tartısmaya girmeye ne gerek var

herkes kendi işine baksın arkadaşlar
konuya yorum yazacaksanız yazın,başkalarının inanıp inanmadığı kimseyi ilgilendirmez..
solucan beni özel mesajla konuna yazmam için sen davet etmiştin...unuttun galiba

:roflol::roflol:

allah bunu gelin diye alacak aileye sabir versin.sahidende tam bir ferhunde vakasi ya

ewet,yazdıkların çok güzel senın de fikrini almak isterim dedim.ama şu an sana yönelik bişi demedimki:1no2:

Son düzenleme:
ewet,yazdıkların çok güzel senın de fikrini almak isterim dedim.ama şu an sana yönelik bişi demedimki:1no2:
zorla yazdırmıyoruz falan deyip tosuna hak verince bi hatırlatayım dedim sadece
daha hoşuna gidecek şeyler yazmak isterdim amaq üzgünüm:teselli:
Bak bende merak ettim şimdi kimin için dediğini. kaydirigubbakcemile2
Biraz düşünelim bari değilmi çok zor bir soru çünkü CADIARZU

benim için diyodur tabi kimin için diyecek burbuk kafa:mymeka:
Allah benim kaynanama sabır versin-tatlicadiarzu-

sevgili solucan sabırla tüm yazılanları okudum belki çok sevdiğin için kıskançlık gözünü karartıp hep içinden geldiği gibi davranmışsın ama yanlış yoldasın bana göre de,en başta askerdeki sevgiline yazık sen ne yaşarsan yaşa onun kafasını en azından gelene kadar bulandırmamalısın,şimdi senin yanında olabilir ama tercih etmek zorunda kalsa bugün değilse bile yarın yine kanı canı ailesini seçer,hem diyelimki bugün senin için ailesini karşısına alan yarın başka biri için seni karşısına alır,evlilikte aile öyle önemliki bunu aklından çıkarma ya onlarla iyi geçin yada huzursuz bir birlikteliğe hazır ol

ahh canım ,,,hala hayal dünyasında...

yav aç gözünü artık...bu adam ve onun sülalesiyle bi geleceğinin olmaycağını göremiyomusun...

Güzelim sana tek diyecem aşk gelip geçicidir zaten aradaki aşk ta değil,alışkanlık olmuş sizinki kendini soyutla o aileden daha gençsin erkek arkadaşın askerden gelsin sıkıntılarını anlat ve ayrıl.Ayrıl diyorum bu yaşta baş edemezsin mutluluk başkasında da yaşanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…