Grmce(ler) le bam dertte:(

Ayrıca nerden biliyorsunuz ki sizinle evleneceğini..hemen kimlerin istemeye geleceğine,evine kimleri alıp kimn yüzüne bakıp bakmayacağını bile planlamışsın...ben askerde olucam,uzun dönem ve böyle saçmalıklarla bunaltan,asabi,halimden durumumdan anlamayan bir sevgilim olucak...anında ayrılırdım ve hayatta evlenmezdim...bence o askerlik psikolojisiyle iyi katlanmış çocuk ...çene çene çene...ben askerdeyken beni düşünmeyen,ağır akıllı davranmayan,yanındayken en ufak problemde beni kanser eder...resmen kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz,hatta onu bile olamamışsınız maalesef...

Son düzenleme:
Solucan ne oldu senin meseleler???????

erkek arkadasım askerden geldi,yaklasık 1 ay oluyor.görüştüğümüzde yazın aileleri tanıştırırız söz yaparız die konuştuk.annesine sölemiş.anneside bu olaylardan sora artık ben de istemem solucanı.onu sewiyordum garezim yok ama daha içimize girmeden ablanlarla kawga etmeye başladı.ukala cewaplar werdi demiş.zaten siz ewlensenizde anlaşamazsınız demiş.annesinin böle demesine hem üzüldüm hem şaşırdım çünkü annesiyle bi sorunum yoktu.sadece özel günlerde mesaj atardım onun dışında bi muhabbetimiz olmadı 15 ay boyunca.demekki askerden gelmesini bekliomuş...
annesinin bu lafınfan sora cidden üzüldük.erkek arkadasıma senın ikna etmen gerek dedikçe olmaz sen ablamlarla konus dedi.en sonunda asla yapmam dediğim şeyi yaptım we ablalarıyla konustum internet üzerinden.hayatta büyük konuşmamak gerekiomuş.hiç istemedim konusmak.bi tanesiyle düzeldi.ama msnde konusurken bile gıcıktı.beni kıskandırmaya çalışmalar,yalan sölemeler.3 lafından 2si yalandı.mesela allah çirkin bahtı wersin,şimdiki kızlar cok çirkin erkekler güzel die bi msj attırmıştı arkadasına.onu ben yapmadım ben öle çocukça şeyler yapmam.senle aramızda gecen konusmayı arkadasıma anlattım oda senı kızdırmak için öle bi msj atmış dedi.külliyen yalan.walla yazdıkça sinir oluorum.dier ablasıylada facebookta mesajlaştık.gerçekten gayet samimi şeyler yazmıştım.hatta erkek arkım ağlattın beni dedi:)ama ablası sen daha aileye girmeden bunları yapıyorsan evlenince düşünemiyorum kardeşim aşktan kör olmuş ben olsam aileye girmeden bunları yapan insandan uzak dururdum allah'ıma şükrederdim bana gerçek yüzünü gösterdi diye kimsenin özel hayatına karışmam ama onaylamıyorum ayrıca sizin anlaşabileceğinizede inanmıyorum yüzyüze konuşacak bir şey bırakmadın kardeşim bunları yutabilir aşkından ama ben ne aşığım nede kör kusura bakma.yazdı.bende bişiler daha yazdım ama cewap atmadı.en son doumgünüydü.erkek arkım kutlamak için aradı ablasını,bende selam söle bende kutluorum dedim.ablasıda ikinizide öpüorum kendıne ii baksın demiş.
birde benim erkek arkadasıma askerdeyken yazdığım mektubu bulmuşlar.ailenden tiksiniorum,ablanı sewmıorum yazmışım.mektupları okuduklarını sölemediler bize,ben kuzenınden örendim o anlattı.
en son olanlar bunlar.ilerde ne olur ne biter hiç kestiremiorum ama yinede ablalarına karşı içimde hala bişi war.unutmadım o yaptıklarını...artık mayısta okulum bitince akla kara bellli olucak.neler yaşicaz daha bakalim...

Valla nerden girdim nerden gördüm bu konuyu bilmiyorum. En baştan hatta o ilk destan gibi olan Türkçe'siz paragrafsız yazınızı bile sabırla okudum.
Güzelim "gelin ata binmiş ya kısmet demiş" sen bu sözü hiç duydun mu? Ne anlama geldiğini idrak edebiliyor musun? Sürekli 7 yıldır birlikteyiz, 15 ay bekledim vs diyorsun ama yaptıkların ettiklerin hiç de 7 yıldır çıkıp da birşeyleri aşmış insanın yapacakları değil. gençsin biliyorum ama gençlik olgunca veya hadi diyelim saygılı davranmaya engel mi? Bu mu bahanen? Bak sıcağı sıcağına okuduklarımla aşağıya maddeledim yanlış gördüklerimi. Ha katılırsın, katılmazsın tabi o senin tercihin, hayat da senin hayatın. Ama madem konu açtın, madem sordun eh bizim de bir şekilde tecrübelerimizi aktarma hakkımız doğdu.
1. Konu başlığın. Görümcelerim demişsin? Evli misin? Resmiyet var mı? Onlar sadece erkek arkadaşının (nişanlı sözlü bile değil) ablaları
2.Arkadaşının şifreleri sende ne arıyor? Hadi verdi aldın, ne demeye zırt pırt onun özeline giriyorsun? Özeli değil deme bana? Şifreleri çalındığı, msn'lerine girildiği için insanlar dava açıyor? Hukuk bu hakkı tanımış yok özeldi tüzeldi muhabbeti yapma bence?
3.Ablalarının tavrını da sevmedim? Daha resmiyet yokken, çocuk askerdeyken ve dediğine göre evliliğe 2 yıl var diye planlarken (onu da Allah bilir ya) ne o gelinim birtanem muhabbeti? Abla, abla olarak ağırlığını, mesafesini koymamış baştan.
4. Bir hemcinsin için "Kıza yol verdi" diye konuşmak ne kadar doğru? Senin için konuşulsa hoşlanır mıydın? yoksa kendini değersiz mi hissederdin? Ondan sonra msn'de açıp kıza küfrediyorsun? Ne bekliyordun kızdan? Kız haklı mı hayır değil ama sen doğru davranmış mısın? Kesinlikle hayır.
5.Erkek arkadaşına gelen maili sen niye açtın?
6. Açtın ettin kızla konuştun vs yaptın ondan sonra askerdeki garibanı niye didikliyorsun? Napsın terhisi yakıp firar edip gelip işleri mi düzeltsin. Orada garibanın aradığı bir sıcak ses, nefes. Bir sürü tanımadığı etmediği insanın arasında gün sayıyor ve sevdiği kız 5 ay ne olduğundan haberi bile olmadığı bir mevzu yüzünden kavga ediyor ve hatta apartmanı inletecek kadar bağırıyor. Harbiden helal olsun erkek arkadaşına.
7.Bir sürü arkadaş demiş zaten evine girene çıkana karışamazsın? Sen karıştıracak mısın evine gelene gün gelince? Sevmedikleri bir arkadaşın geldiğinde laf etseler ne yapacaksın? Haklısın abla bir daha eve almam, hareketlerimle de belli ederim mi diyeceksin? Sakın kardeşlerine ilgi duyan birini nasıl alırlar muhabbeti etme. Ablası yatmak için evine erkek alsa bile bu sana düşmez bu konumunda, hesap soramazsın. Ablası da kardeşimin özeline karışmam ama sen de sınırını çiz diye bir güzel uyarmış, hatta hata yapmaman için güzel şeylerden bahset, geç uzatma diye belirtmiş. Yine bir ablalık yapmış yani.
8.Bunca olay olmuş, ablası adını ağzıma alma etme demiş, sen izne gelince evlerine gitmişsin. Eh ne diyim bilmiyorum ki? Ayrıca erkek arkadaşın ablamdan özür dile diye bir deneme yapmış? Orada farklı davranıp belki olayı kapatıp gidebilirdin ama yapmamışsın, Hatta kendi ifadenle şok olmuşsun. Gitti bir kredin daha, üzgünüm.
9. Pardon ama yani insan kardeşi yaşındaki insanla arkadaşlık yapamaz mı? Ne yani böyle bir kural mı var? Benim yaşımdakilerin davranışları, sözleri beni tatmin etmez de benden 10 yaş küçük biri çok daha dost olur bana. Esasında siz de yaş sınırını aşıp biraz daha sizden büyük birileriyle konuşsanız belki biraz tecrübelerden ders çıkarabilirdiniz. Ne dersiniz?
10. Siz erkek arkadaşınızın facebook'una kendinizin olduğu resmi ekleme hakkını görüyorsunuz da ablası benzeri davranışlarda bulununca niye delleniyorsunuz? Siz de nispet yapmak için koymadınız mı o resmi? Sakın yok öle birşey demeyin? O kadar resminizi koymak istiyordunuz o zaman kendi sayfanıza ekleyin. Ne işiniz var arkadaşınızınkinde?
11.Ha bu arada, bir arkadaşın yazdığı üzerine ben üzerine salmıyordum, paylaşıyordum yazmışsınız. Ama ilk mesajınıza dönüp bakın "tabi bende buna uyuz olup sewgilime çatıodum ablannlar nie görüşüo özgeylee görüşmesinlerr fln ne kawgalar.sewgilimde dio sölüorum dinlemıolar napiim diodu"
Bakın bunlar sizin sözleriniz. Yine diyorum ya. yazık gerçekten o erkek arkadaşınıza, kıymetini bilin.
12."Şimdiki kızlar çok şanslı" minvalinden mesajı ablasının yazdırdığından nasıl bu kadar emin oldunuz, ben orayı da çözemedim. Neyse her halükarda hiç hoş bir mesaj değil. Kim yazarsa yazsın. Yanlışa yanlışla cevap verilmeye devam edilmiş. Aynı şeyler resim eklemelerle vs ile de devam etmiş. Anlamsız dalaşlar, üstünlük taslama denemeleri vs. Aile işlerini bu kadar ulu orta, nispet yapar gibi ortaya dökmeleri yanlış.
13. "Resmen hakaret etti bana çirkin dedi" deyip üzerine kendi kızı çirkin kendisine baksın demek ne demek. Ha ona da cevap vermişsiniz gerçi ben zaten çirkin olduğunu düşünürdüm diye. Eh düşünürsün nolmuş. Gerçekten çirkin de olabilir (neye, kime tartışmayacam) bu mudur yani söyleme yolu? Hatta söylenir mi? On düşün bir söyle demişler. O kadın bir şekilde kızı için öyle düşündüğünüzü bilse, öğrense siz sanıyor musunuz ki sizin bir daha suratınıza bakar. Bakmasın umrumda bile değil mi diyeceksiniz :) deyin tabi. Sizi kim tutar.
14. ve son. Siz askerdeki erkek arkadaşınıza mektup yazıp ailenden tiksiniyorum, ablanı sevmiyorum mu yazdınız? Cidden bu mu yazılıydı mektupta. Bravo size. Artık bunu da okuduktan sonra ne diyeyim bilmiyorum ki?
Ablalarına karşı içimde birşey var unutmayacağım yaptıklarını demişsiniz. Eh yani onlar emin olun unuturlar. Annesinin dediklerine niye şaşırdınız ki? Sizi ne kadar sevse de aile dirliğini, huzurunu korumak ister. Oğlu evlendikten sonra mutlu olsun ister. Kadın düşünüyor tabi bunlar evlenirse bu kız ona huzu verecek mi? askerdeki adama yapmadığını bırakmadı, bir de yanında olsa kim bilir neler yapacak, bunun bayramı seyranı, doğumu cenazesi var. Yan yana geldiğimizde iki lokmayı huzurla yiyemeyeceğiz mi diye. Sen erkek arkadaşını çok mutlu edeceğine inanıyorsun, bunu anlıyorum ama maalesef annesine bu güveni verememişsin.
Senin uzun ve karışık mesajına karşılık uzun bir mesaj da ben yazdım. Son bir tavsiye daha. Bu Türkçe'nle ilgili. Madem neredeyse her sorununu mesajla, msn'le vs şeklinde yazışarak çözmeye çalışıyorsun. Biraz dikkatli yaz. Kendini anlatabildiğin kadar anlaşılırsın. ılk mesajında kendini o kadar kötü ifade etmişsin ki gördüğün gibi okuyanların çoğu yarıya bile gelmeden bırakmış. Türkçe'de "w" harfi yok. Yazdığın dilde satır sonu, satır başı, paragraf gibi okunmayı kolaylaştıran kurallar var. Bunları bilmek için alim olmaya da gerek yok. ılkokulda öğretiyorlar. Sinirle dökülmüş demişsin. O zaman sinirle artık birşey yapmamaya dikkat et. Yazdıklarını bile iki kez okumuyorsan kimbilir ağzından neler çıkıyordur. Haklı olduğun yerde bile haksız çıkman o kadar kolay ki.
Sana ve erkek arkadaşına iyi şanslar dilerim. Başka da denecek birşey bulamıyorum.

ne kadar basıt nekadar cırkın vede cocukca seylerle ugrasıyosunuz.daha dur bı evlen hayatın kac bucak oldugunu ozaman gör.spacegırl arkadasıma katılıyorum nerden gırdım bu konuya mıgdem bulandı.sen mıllete ne karısırsın ablaların görüsmeyecek nasıl dersın sanane... herkes ıstedıgınle konusur.sen nıye engel olucakmıssınkı bu ne cürret.zaten o eskı kız arkadasın bıle senle yazısmasına ızın vermen bı hata.sonra madem sen bu cocukla cıddı düsünüyosun askeremı yurtdısınamı nerde olduguda bellı dııl ıste oraya ona nasıl mektup yazarsın aılenden ıgrenıyorum tıksınıyorum dıye.tekrar söylüyorum bu ne cürret.o erkegın hıcmı gururu yok zavallım ablasının dedıgı gıbı asktan gözü kör olmus ama bıgün askta bıter unutma hersey herzaman senın ıstedıgın gıbı olmaz güzelım bırak bu sacma sapan tavırları.bı kıza yalısmıyo.herkesı yönetmeyıde bırak.bak sana bıle kımse karısamıyo ya bı mını etegıne laf ettı dıye sıkayet edıyosun.Aman Allahım bıde herseyı harfı harfıne yazıyosun ya.kızım bu böyle gıtmez.ya saygılı terbıyelı olcaksın yada sen yoluna o yoluna.bu hayat böle o eve gelın gıdeceksın.bızım bı sözümüz vardır bılırsın.YA BU DEVEYI GÜDECEKSIN YA BU DYARDAN GIDECEKSIN.
not:bu arada aramızda kalsın ben ortanca BÖRÜLCENIN eskı mahalleden arkadasıyım.anlarsın yayerimseniben o yazdırdı evet evet ıtıraf edıyorum o yazdırdı muhahaha yasasın kötülükkötükedihüso ayyyy koptum ya:roflol:

spacegirl,yorumun için teşekkür ederim.ewet ewlerine girip çıkan beni ilgilendirmez belki ama yinede eski kız arkadaşın eve alınması hoş bir şey değil die düşünüyorum.benim ailem aynısını yapsa erkek arkadaşımda en az benimki kadar rahatsız olurdu.bunu kendi dile getirdi.
bir insanın kendinden küçük biriyle konuşmasında bir şey yok,herkesin düşüncelerine saygım var ama o küçük olan araya fitne sokuyorsa orda bir durup düşünmek gerekir bence.ayrıca ablaları gidip bizim aramızda geçenleri gidip özgeye anlatmalarının gereğini çözemedim.
birde sinirle davranma demişsin.evet biliorum bu kötü bi huy.bunu törpülemeye çalışıorum.sinirle ağzımdan istemediğim şeyler çıkıyor bazen.
yavaş yavaş ablalarıyla aramızdaki buzlar erimeye başlar heralde.ilk anda kendimi küçük düşmüş gibi hissettim ilk adımı ben attığım için.sizce iyi yapmış mıyım?

erkek arkadasım askerden geldi,yaklasık 1 ay oluyor.görüştüğümüzde yazın aileleri tanıştırırız söz yaparız die konuştuk.annesine sölemiş.anneside bu olaylardan sora artık ben de istemem solucanı.onu sewiyordum garezim yok ama daha içimize girmeden ablanlarla kawga etmeye başladı.ukala cewaplar werdi demiş.zaten siz ewlensenizde anlaşamazsınız demiş.annesinin böle demesine hem üzüldüm hem şaşırdım çünkü annesiyle bi sorunum yoktu.sadece özel günlerde mesaj atardım onun dışında bi muhabbetimiz olmadı 15 ay boyunca.demekki askerden gelmesini bekliomuş...
annesinin bu lafınfan sora cidden üzüldük.erkek arkadasıma senın ikna etmen gerek dedikçe olmaz sen ablamlarla konus dedi.en sonunda asla yapmam dediğim şeyi yaptım we ablalarıyla konustum internet üzerinden.hayatta büyük konuşmamak gerekiomuş.hiç istemedim konusmak.bi tanesiyle düzeldi.ama msnde konusurken bile gıcıktı.beni kıskandırmaya çalışmalar,yalan sölemeler.3 lafından 2si yalandı.mesela allah çirkin bahtı wersin,şimdiki kızlar cok çirkin erkekler güzel die bi msj attırmıştı arkadasına.onu ben yapmadım ben öle çocukça şeyler yapmam.senle aramızda gecen konusmayı arkadasıma anlattım oda senı kızdırmak için öle bi msj atmış dedi.külliyen yalan.walla yazdıkça sinir oluorum.dier ablasıylada facebookta mesajlaştık.gerçekten gayet samimi şeyler yazmıştım.hatta erkek arkım ağlattın beni dedi:)ama ablası sen daha aileye girmeden bunları yapıyorsan evlenince düşünemiyorum kardeşim aşktan kör olmuş ben olsam aileye girmeden bunları yapan insandan uzak dururdum allah'ıma şükrederdim bana gerçek yüzünü gösterdi diye kimsenin özel hayatına karışmam ama onaylamıyorum ayrıca sizin anlaşabileceğinizede inanmıyorum yüzyüze konuşacak bir şey bırakmadın kardeşim bunları yutabilir aşkından ama ben ne aşığım nede kör kusura bakma.yazdı.bende bişiler daha yazdım ama cewap atmadı.en son doumgünüydü.erkek arkım kutlamak için aradı ablasını,bende selam söle bende kutluorum dedim.ablasıda ikinizide öpüorum kendıne ii baksın demiş.
birde benim erkek arkadasıma askerdeyken yazdığım mektubu bulmuşlar.ailenden tiksiniorum,ablanı sewmıorum yazmışım.mektupları okuduklarını sölemediler bize,ben kuzenınden örendim o anlattı.
en son olanlar bunlar.ilerde ne olur ne biter hiç kestiremiorum ama yinede ablalarına karşı içimde hala bişi war.unutmadım o yaptıklarını...artık mayısta okulum bitince akla kara bellli olucak.neler yaşicaz daha bakalim...

Bence sen bu isi unut güzelim...simdiden istenmiyor gelin olmussan muhtemelen bu ilerdede sürekli böyle olucak.:nazar:

Fakat sende sucsuz degilsin...bunu daha evvelde yazmistim...birazda kendi hatan.
Ne akla hizmet adama ablalarindan tiksiniyorum sevmiyorum diye yaziyorsunki? Yani erkek arkadasin bunu bilmek zorundami?

Sevmek mecburiyetinde degilsin fakat bazi sözcükleride insan icinde tutar..

Ne olursa olsun onlar onun ablalari ve ailesi....senden gecer ama onlardan gecmez.

Aranda resmiyet olmayan insanlarla icli disli yüz göz olmanin sonlari iste...

Hakkinda hayirlisi olsun.

solucancım, sana bir şey diyim mi, aynı problemler bende de var ama eski kız arkadas olayı hariç... böyle tripler, kapı vurmalar, bagırmalar, kovmalar vs..... ama sadece bir tanesiyle!! onu da hiiiiiiiiç kaale bile almıyorum, yokmuş gibi davranıyorum, evlenene kadr ayıya dayı hesabı der erkek arkaddşm.. doğru da söyler, fırsatımız imkanımız olsaydı biz cktan evlenmiştik ama işte pürüzler çok şu an hayatımızda.. en iyisi seviyorsanız savaşın, kaybetmeyin aptallar için birbirinizi... sonuçta 1 evde ikiniz olacaksınız evlenince onlar deil....onlar şuan sizi ayırma peşinde... fesatlar cunku, asıl cirkin de eminim kendisidir..!!

solucancım, sana bir şey diyim mi, aynı problemler bende de var ama eski kız arkadas olayı hariç... böyle tripler, kapı vurmalar, bagırmalar, kovmalar vs..... ama sadece bir tanesiyle!! onu da hiiiiiiiiç kaale bile almıyorum, yokmuş gibi davranıyorum, evlenene kadr ayıya dayı hesabı der erkek arkaddşm.. doğru da söyler, fırsatımız imkanımız olsaydı biz cktan evlenmiştik ama işte pürüzler çok şu an hayatımızda.. en iyisi seviyorsanız savaşın, kaybetmeyin aptallar için birbirinizi... sonuçta 1 evde ikiniz olacaksınız evlenince onlar deil....onlar şuan sizi ayırma peşinde... fesatlar cunku, asıl cirkin de eminim kendisidir..!!

ehehe canım bende aynen ayıya dayı demek gerek die düşünüorum.sırf bizim huzurumuzu kaçırmasınlar,artık ugraşmayı kessinler die konuştum ablalarıyla.huzurlu olmamız için.dersimide aldım,çok samimi olmaya gerek yok.
çirkinlik meselesine gelince kendisi süper sayılmaz,kötünün iyisi dielim:) ama yinede bana hakaret etmeye hakkı yok kimsenin.yaptığı çok çocukcaydı.ona hala çok uyuz oluorum.bundan sonra arada mesafe olur artık,çok muhabbet olmayınca huzursuzlukda çıkmmaz die düşünüorum.

Bence sen bu isi unut güzelim...simdiden istenmiyor gelin olmussan muhtemelen bu ilerdede sürekli böyle olucak.:nazar:

Fakat sende sucsuz degilsin...bunu daha evvelde yazmistim...birazda kendi hatan.
Ne akla hizmet adama ablalarindan tiksiniyorum sevmiyorum diye yaziyorsunki? Yani erkek arkadasin bunu bilmek zorundami?

Sevmek mecburiyetinde degilsin fakat bazi sözcükleride insan icinde tutar..

Ne olursa olsun onlar onun ablalari ve ailesi....senden gecer ama onlardan gecmez.

Aranda resmiyet olmayan insanlarla icli disli yüz göz olmanin sonlari iste...

Hakkinda hayirlisi olsun.

doru walla gülsüm sultan,ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onlar onun ablaları.erkek arkım çok sinir etmişti beni bende yazmışım mektupta ne bliym.ayrıca bizim aramızdaki özel şeylerdi bunlar.mektupları okumaları hiç hoş değil.meraklarına yenik düşüolarsa,görüceklerine katlansınlar...
gerçektende arada resmiyet yokken bu kadar içli dışlı olmanın berbat sonuçları bunlar:1no2:

Sen onlara karşı bi güzel U dönüşü yap,mazallah ...evlenirseniz. eski günleri hatırlayıp ta (onlar 4,sen 1kişi)evde seni sıkıştırıp pataklayabilirler bile..Cihan harbi çıkabilir...

spacegril ellerine sağlık çok ama çok güzel yazmışsın ama ne fayda...yazık okadarda emek vermişsin.solucan kardeş.2+2=4 ederse buda öyle kesin birşey.et tırnaktan ayrılmaz.herşeyi geçelim desekte ki ben olsaydım o mektup olayından sonra hayatta yüzüne bakmazdım.onu nasıl sindirmelerini bekliyorsun?bunu yutacak kardeşde olmaz olsun diyeceğim olmayacak.(ALLAH yaşatmasın)evlensen bile bir tarafın herzaman eldir.ayrılsan birbirinize el olup gidersiniz ama onlar yüz yüze bakarlar.yazık o çocukcaza yazık valla:kızgın:birbirlerinide yeseler,nefret ediyoruz da deseler, yolda biri düşüp burnu kanasa o çocuğun canı yanar.benim ailem(eşimin aileside dahil buna)bir yana dünya bir yana.evli olsamda olmasamda böyle saçma şeylerden aileme laf söyleyecek ki haklı bile olsa hemen haddini bildirirdim.dilin kemiği yok işte...bencede bu işin cılkı çıkmış.ne diyeyimki.....

--------------------------------------------------------------------------------

spacegirl,yorumun için teşekkür ederim.ewet ewlerine girip çıkan beni ilgilendirmez belki ama yinede eski kız arkadaşın eve alınması hoş bir şey değil die düşünüyorum.benim ailem aynısını yapsa erkek arkadaşımda en az benimki kadar rahatsız olurdu.bunu kendi dile getirdi.

şu konuda sana katılıyorum. insanlar empati yapmayı bilsinler. dediğin gibi,senin evine eski erkek arkadaşın girse bakalım ,karşı taraf erkek arkadaşın nasıl davranırdı..nitekim,olmaz demiş.....
bende hoşlanmazdım şahsen. erkek arkadaşımın evinden çıkmayan bir eski sevgili.........
kardeşimin ilişkisine saygı babında hiç olmazsa evime almazdım. hoş ben görümce olarak
eski arkadaşla olan ilişkide biraz daha mesafeli olurdum...,kardeşim ve sevgilisini üzmeyeyim. diye,......
acaba ben mi,çok ince düşünüyorum anlamadım..... şaşırdım kaldım.... ,

Son düzenleyen: Moderatör:
doru walla gülsüm sultan,ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onlar onun ablaları.erkek arkım çok sinir etmişti beni bende yazmışım mektupta ne bliym.ayrıca bizim aramızdaki özel şeylerdi bunlar.mektupları okumaları hiç hoş değil.meraklarına yenik düşüolarsa,görüceklerine katlansınlar...
gerçektende arada resmiyet yokken bu kadar içli dışlı olmanın berbat sonuçları bunlar:1no2:

başkasına ait mektubu okumak çok yanlış zaten. ayıpladım bu yaptıkları hareketi. hatta suç diyede biliyorum.... özele saldırmaktır bu....

bizim aramızda geçen tartışmayı tüm sülale biliodu maşallah.herkese afişe etme gereği duymuşlar nedense.yeri gelio bende konuşuorum onlar hakkında ama bütün akrabalarıma anlatmıorum.herkesin herşeyi bilmesine gerek yok.
mektuplarıda erkek arkadasım saklamamış,dolabının içine koymuş.onlarda hangi akla hizmet olduysa dolabı karıştırmışlar heralde,sorada mektupları bulmuşlar.şimdi mektupları kilitli yerde saklıomuş.artık ne önemi kaldıysa:)
okypete keşke senin gibi ince bi ablası olsaydı erkek arkadaşımın:)
ablasına aynen söledim senin erkek arkadaşının ailesi eski sewgilisini ewe alsa hoş olur mu?,olaylara benim açımdan bak dedim.o sadece benim ona terbiyesizlik yaptığım görüşünde,resmen at gözlüğünü takmış asıl olayı görmüo.özgeye diyemezmiş gelme die öle bişi yapamazmış,yüzüne bişi diyemezlermiş.bana yapmadıklarını bırakmadılar amaaa...

bizim aramızda geçen tartışmayı tüm sülale biliodu maşallah.herkese afişe etme gereği duymuşlar nedense.yeri gelio bende konuşuorum onlar hakkında ama bütün akrabalarıma anlatmıorum.herkesin herşeyi bilmesine gerek yok.
mektuplarıda erkek arkadasım saklamamış,dolabının içine koymuş.onlarda hangi akla hizmet olduysa dolabı karıştırmışlar heralde,sorada mektupları bulmuşlar.şimdi mektupları kilitli yerde saklıomuş.artık ne önemi kaldıysa:)
okypete keşke senin gibi ince bi ablası olsaydı erkek arkadaşımın:)
ablasına aynen söledim senin erkek arkadaşının ailesi eski sewgilisini ewe alsa hoş olur mu?,olaylara benim açımdan bak dedim.o sadece benim ona terbiyesizlik yaptığım görüşünde,resmen at gözlüğünü takmış asıl olayı görmüo.özgeye diyemezmiş gelme die öle bişi yapamazmış,yüzüne bişi diyemezlermiş.bana yapmadıklarını bırakmadılar amaaa...

bu özge denilen çöpçatan, büyü falan mı yaptı acepCADIARZU erkek arkadasın bile baksanaa bir sey diyemem ayagına yatıyor ala alla.. valla cok iyi etmişsin, diger yorumlara nazaran tamam belki saygısızlık belki ileri gitme olayı cunku daha evli falan degilsin ama sonucta sen de insansın, sevgilinle rahat olmak hakkın ve hakkını aramışsın....tebrik ediyorum cnmcm senii! :içelim:

:KK70: bişi diemem diyen ablası.erkek arkadasımı sıkıştırıorum ablanlar konuşmasın onla die.erkek arkmda en son napim görüşüolar,sana giren çıkan ne dedi.sinir oldum:1shok:

:KK70: bişi diemem diyen ablası.erkek arkadasımı sıkıştırıorum ablanlar konuşmasın onla die.erkek arkmda en son napim görüşüolar,sana giren çıkan ne dedi.sinir oldum:1shok:

Valla erkek arkadaşın çok ağır konuşmuş canım....
Gelişmelerden de çıkardığım sonuç erkek arkadaşın ablalarının buyruğunda malesef...Yukarıda okuduğum bir yoruma sakın aldanma canım...Evlenince sadece ikiniz aynı evde olacaksınız diye bişey yok. Gideceksiniz geleceksiniz. Onları hep görmek zorundasın...Az da görsen, ayda 1 de olsa inan sorun çıkartmak isterlerse öyle bir çıkarırlar ki...Ayı ya dayı demek de bana hoş gelmiyor açıksası...Doğru değil....
Sizin işiniz çok arap saçı olmuş....İyi düşün derim....Hayırlısı.....

Konuyu sonuna kadar okudum canım fazla birşey söylemicem çünkü benim söylemek istediklerimi arkadaşlar da yazmış zaten, sana söyliyeceğim bu evlilik için acele etme derim biraz daha düşün,iki aileninde evlenmenize olumlu baktığını gördükten sonra kararlarını al derimm. Sonradan pişman olmak istemiyorsan iyi düşün derim..

Valla erkek arkadaşın çok ağır konuşmuş canım....
Gelişmelerden de çıkardığım sonuç erkek arkadaşın ablalarının buyruğunda malesef...Yukarıda okuduğum bir yoruma sakın aldanma canım...Evlenince sadece ikiniz aynı evde olacaksınız diye bişey yok. Gideceksiniz geleceksiniz. Onları hep görmek zorundasın...Az da görsen, ayda 1 de olsa inan sorun çıkartmak isterlerse öyle bir çıkarırlar ki...Ayı ya dayı demek de bana hoş gelmiyor açıksası...Doğru değil....
Sizin işiniz çok arap saçı olmuş....ıyi düşün derim....Hayırlısı.....

valla aldanma nedir, hepimiz burada yorum yapıyoruz deil mi? öncelikle aynı ev icinde derken herhalde maa ailee beraber yaşamayacaklar dimi 2si bir evde yalnız olacak bunu ima ettim ben siz anlayamamışsınızyerimseniben

aaaa olmadı cnmcm bak simdi...o nasıl laf.... demek ki kızın gelip gitmesi onu rahatsız etmiyor, sana laf düşmez hesabı yapmış...hmm yani sevgilin seni bu konuda desteklemiyor ablalarını da engellemiyor ama hata yapıyor.. a.s bu kız aranızda oldugu müddetçe sıkıntılar devam edecek kujummm

X