Kız sen ne cadısın ya...:roflol::roflol::roflol: bezmiyorsun da haaa...a.s
Ah benim de oğlum var bari büyük konuşmiiiim:roflol::roflol::roflol:
Senin gibi bi cadı gelir:::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla resmen bi roman yazmissin kardesim, parmaklar nasil yorulmustur simdi:)))
bence sen gorumceyi yanlis anladin, kadin senin sordugun soru uzerine yinede ozge bizde kaliyor dememiski olabilir demis sen hesap sorunca oda sana giciklik olsun diye oyle yazmis bence.
ve suda var ozge denilen kiz gorumcelerinle arkadasmis ve oraya gidip gelmesi gayet normal canim, ustelik sevgilinde askerde bunda ters birsey yok. bence sen ozgeyi sadece sevgilinden degil, sevgilinin ailesindende kiskaniyorsun, ki bu gayet normal ama verdigin tepki yanlis. ozur dilemek insani kucultmez tam aksine yuceltir, iyiye herkes iyidir maksat kotuyede iyi oabilmektir........
canim, yorumlari henüz okumadim ama biseyler yazmak istedim.
Bence sizin olayiniz bastan tatsiz oldugu icin, eger siz evlenseniz bile
bu laf sokmalar, gicik etmeler devam edecektir. Sevgilin sizi barisitirsa(!) bile
onlar artik sana sinir olmuslar cnm kusura bakma...
Siz sürekli ablalari hakkinda tartisacaksiniz, o da bi yerde artik bikacak ve
"aile" sini tutacak cnm. Sonunda hic istemedigin hüzünler yasayacaksin.
Fazla uzatmadan o aileden uzaklasmaya bak derim.
:)))))))))))))) ehehe biraz cadı olabilirim ewet::)))) tamamiyle haklıyım demiorum ama haklı olduğumu düşündüğüm konular war.o yüzden hakkımı arıorum dielim:)
eğer onlar bana gerçekten samimi,içten davransalar ben de onlara öyle davranırım.ne kadar gıcık da olsam az bi parça sewiorumda onları sanırım...
içten davranmak istiorum onlara karşı ama dedikleri lafları,özgeyle görüşmelerini yediremiorum.sanki iyi davranınca her şeyi kabullenmiş olucakmıışım gibi hissediyorum.o yüzden mesafeli olurum bundan sonra,pek yakınlık gösteremem herhalde.en azından onlardan görmediğim sürece ki görücegimide pek sanmıorum.tek suçlu benmişim gibi benden beklerler eminim.:1no2:
ben özgeyle onların arasını bozmak istiorum,o kızdan nefret etsinler istiorum,görüşmesinler istiorum.ne yapabilirim sizce?
yok güzelim benim büyüyle işim olmaz:) en acilinden bir şeyler yapmak istiorum...
senin gorumcelerine Allah sabir versin erkek arkadasinda bu iliskinizi bir dusunur umarim oglum olsaydi senin gibi bir kizi yakinina sokmazdim erkek kardesim olsaydi gorumcelerinizden bin beterini yapardim kaldiki daha nisan yok evlilik yok gorumcelerim demissiniz ozge denen kizi bu kadar onemsiyorlarsa demek ki var bir ustun meziyeti hanimligi hic kizmayin her yazdiginizi heryorumunuzu okudum