kız bulmalarıda,laf sokmalarıda hak etmişsin şekerim:)ben kimseden güzel bişi yazmasını beklemiorum şekerim:)özge we ablasının görüşmesi konusunda haksız olabilirim belki ama küçük ablasının yaptıgı kız bulmalar,laf sokmalarda ne oluo?
ben sewgilimi onların üstüne salmadım.kendı açıp kızmış.ben sewgilimi kışkırtmadım asla onlara karsı.bana basit oyunlar yapma dedi ablası ama benım öle bi niyetım yoktu sadece cok kırılmıştım.
yaşçada benden byükler ama sewiye resmen ilkokul 5.yani agzının payını iyi wermişler demene şaşırdım çünkü normal insan dawranısı degil yaptıkları bana göre.sinir oldum aklıma gelince yine.benimle bu kadar ugrasmasalar belki özür dilerdim ama şu saatten sora zorr.bitik onlar benım için.tiksindim onlardan resmen.tüylerim diken diken oluo isimlerini bile duyunca.nolucak böle bilmıorum.sen nolsan nası tepki werirdin şekerim:)
bilmıorum canım ama şanslarını fazla zorluolar.daha fazla damarıma basmasalar ii olur.ben hiç sabırlı diilmdir walla şaşıorum kendıme.sabır tası oldum resmen.çok sinir oluorum onlara yaa anlatamam içimi size.benneyaptımki
çok güwendigim birinden duydum ama kendim duymuş kadar eminim bunların olduna.bizi ayırmayı kafalarına koymuşlar.hakkımızda hayırlısı olsun.sevgilimi çok sewiorum ayrılmak istemıorum ondan.
daha sevgiliyken ailesiyle bu sorunlaır yasamıssın...
senin adına cok üzüldüm tarafında olmamaları acı bir durum...
ama galiba su saatten sonra susmak tan baska yapacak bişey yok...
üzme kendine artık olan olmus herseyi zamana bırak bence...
cok ayıp etmişler kanımca
kız bulmalarıda,laf sokmalarıda hak etmişsin şekerim:)
iyi veya kötü ablasıyla aranızda geçen bir olayı gidipte sevgiline anlatmak ve çok kırıldığını söylemek,askerdeki sevgiliyi psikolojik olarak etkilemektir.ve bunun mahalle dilinde karşılığı üstüne salmaktır.
ayrıca ablalarını ilkokul 5.sınıf olmakla suçluyosun ama asılç çocuk gibi gidip sevgili,ne şikayet eden sensin.
durup dururken insanların görüştükleri kişilere karışarak sen ortalığı karıştırmışsın.
dedimya şekerim,ben o ablanın yerinde olsam çok daha kötü şeyler yapardım.
erkek kardeşim benden 9 yaş küçük.kızkardeşimle beraber altını bezledik küçükken.o derece emek verdik.sonra kızın biri gelecek ve daha aileye girmeden,kendi kendine girmeye çalışıp kardeşimi benim üstüme salacak..
yok öyle yağma
olayları sewgilime anlatınca sewgilime zarar gelmedi,olan bana oldu.sadece olanları onunla paylastim.yani bu şikayet etmek ya da mahalle dilinde üste salmak olmuo...ablalarıyla arasında benim yüzümden herhangi bişi yok su an.gayet iiler.
görüştükleri kişiye karışmak demişsin ama ben hesap sormadım bşi yapmadım.o kendi bana kızmış,basit oyunlr yapma demiş .ben neden oyun yapim çok saçma.kişi nasılsa karşısındakini de öle bilirmiş...
benim de erkek kardesım war. ben de ona abladan cok anne oldum cogu zaman ama onun özeli beni ilgilendirmez.o zaten akıllı bi çocuk,seçimlerine saygı duyarım.sonucta onun mutsuzlugu beni üzer.
ben onları takmıorum açıkcası yaaa. annesi önemli benim için.annesi kötü konusmuo,dawranıslarında herhangi bi deişiklik olmadı.koca kadın bu tarz şeylerle ugrascak diil ya.zaten benimki annecidir.annesiyle iyi olduktan sora gerisi beni pek baglamio:ecrin_bebek:
:)anneme kalsa bırak şu sewiyesizleri,sana rahat wermezler diyor eehe
sanki ortalıgı birbirnine katmışım gibi yazmışsın canım.hepsinin arasını bozmuşum,huzur bırakmamışım falan.kimse benim açımdan bakmamış olaya arkadaslar.
yalnız ewe aldıkları insan sewgiliimin eski sewgilisi we o kız bizim aramızı bozmaya çalışıo.onlar bu kıza nie dostça yaklaşıolar ya?nası karışmam hayret bişi.sinir oldum:))bna gelipte her zaman senın yanındayız diyen insanlar böle bi durumda nie bunu göstermıolar?
benim de war erkek kardesim.bana yapsa kız arkadası böle biişi ben bu kadar çirkefleşmem,agız dalaşına girmem.bi iki laf sölerim rahatsız olduysam.ölecede biter,mesafe koyarım.bidaha bana karışma hakkını bulamaz.laf sokmalar,kız aramalar falan hayatta işim olmaz.ille kız bulcaksam da erkek kardesimin sewgilisine göstermeden bulurum,sora işlemlere başlarım yani:jeyyar:
bu gıcıklar sırf bana inat yapıo...
olayları sewgilime anlatınca sewgilime zarar gelmedi,olan bana oldu.sadece olanları onunla paylastim.yani bu şikayet etmek ya da mahalle dilinde üste salmak olmuo...ablalarıyla arasında benim yüzümden herhangi bişi yok su an.gayet iiler.
görüştükleri kişiye karışmak demişsin ama ben hesap sormadım bşi yapmadım.o kendi bana kızmış,basit oyunlr yapma demiş .ben neden oyun yapim çok saçma.kişi nasılsa karşısındakini de öle bilirmiş...
benim de erkek kardesım war. ben de ona abladan cok anne oldum cogu zaman ama onun özeli beni ilgilendirmez.o zaten akıllı bi çocuk,seçimlerine saygı duyarım.sonucta onun mutsuzlugu beni üzer.
ben onları takmıorum açıkcası yaaa. annesi önemli benim için.annesi kötü konusmuo,dawranıslarında herhangi bi deişiklik olmadı.koca kadın bu tarz şeylerle ugrascak diil ya.zaten benimki annecidir.annesiyle iyi olduktan sora gerisi beni pek baglamio:ecrin_bebek:
bir kere bu kadar uzunca konuyu en ince ayrıntarı kadar anlatman kişiliğin hakkında fikir verdi bana kusura bakma ,sorunlu insansın arkadaşım .oğlan allahın sevdiği kuluysa senle evlenmemesi ğerek.