Grmce(ler) le bam dertte:(

kız bulmalarıda,laf sokmalarıda hak etmişsin şekerim:)
iyi veya kötü ablasıyla aranızda geçen bir olayı gidipte sevgiline anlatmak ve çok kırıldığını söylemek,askerdeki sevgiliyi psikolojik olarak etkilemektir.ve bunun mahalle dilinde karşılığı üstüne salmaktır.
ayrıca ablalarını ilkokul 5.sınıf olmakla suçluyosun ama asılç çocuk gibi gidip sevgili,ne şikayet eden sensin.
durup dururken insanların görüştükleri kişilere karışarak sen ortalığı karıştırmışsın.
dedimya şekerim,ben o ablanın yerinde olsam çok daha kötü şeyler yapardım.
erkek kardeşim benden 9 yaş küçük.kızkardeşimle beraber altını bezledik küçükken.o derece emek verdik.sonra kızın biri gelecek ve daha aileye girmeden,kendi kendine girmeye çalışıp kardeşimi benim üstüme salacak..
yok öyle yağma

zorlasalar ne olur merak ettim:ecrin_bebek:
ne yapacaksın yani?damarına bassalar ne olur?
çok çocukça düşünüyosun gerçekten.
bak benden sana abla tavsiyesi...bu durumda ablalarının değilde senin tarafını tutan bir erkek istediğini alıncaya kadar böyle davranmaya devam eder:jeyyar:
kendine çeki düzen ver bence.

çok güwendigim birinden duydum ama kendim duymuş kadar eminim bunların olduna.bizi ayırmayı kafalarına koymuşlar.hakkımızda hayırlısı olsun.sevgilimi çok sewiorum ayrılmak istemıorum ondan.

Bir insanin sadece kolunu yada bacagini alamasin güzelim...bütün herseyini alman lazim...

Erkek arkadasimi seviyorum ondan ayrilmak istemiyorum diyorsun...erkek arkadasin ailesinle bir bütündür...ailesi onun bir parcasidir...onu istiyorsan ailesinide kabul edeceksin...ablalarida buna dahil...

Sen daha ortada bir resmiyet yokken bu durumlara geldiysen inanki ilerde yandim allah türküsünü cigiracaksin...Her ne kadarda erkek arkadasin simdi senin tarafinda olsa...yada öyle gözükse...evlendikten sonra ailesine karsi konustugun en ufak bir cümlede senin burnundan getirecek...insanlar evlendikten sonra ailesine dahada bir düskün oluyorlar...

Belki onlardada hata var tabiki bilemem...fakat annenin arada hicbir resmiyet yokken seviyesiz diye adlandirdigi insanlarin , hatta erkek arkadasin bile orda degilken icine giren sendin ve sende seviyeyi pek tutamadim, kusura bakma...

Gün gelecek ve simdiki bu davranislarinin hepsini düsüneceksin ve ne kadar cocukca seyler yaptim diyeceksin...

daha sevgiliyken ailesiyle bu sorunlaır yasamıssın...
senin adına cok üzüldüm tarafında olmamaları acı bir durum...
ama galiba su saatten sonra susmak tan baska yapacak bişey yok...
üzme kendine artık olan olmus herseyi zamana bırak bence...
cok ayıp etmişler kanımca

beni anlayan biri çıktı sonunda.saol walla:)

ya kusura bakma ama suyu çıkmış resmen ailesiyle yüzgöz olmanın sonuçları bunlar...

ffff içim sıkıldı ne uzun yazmışsın kısss :) neyse bunlar belliki sana gıcık oluyorlar yazık basit insanlar.. fakat sende iyice olayları deşmişsin içindeki zehirlerini çıkarmışsın.. erkek arkadaşın senin yanında çok güzel fakat iş evliliğe gelince herşey değişir bişey diyemem bu aile yer bitirir seni..

canım kendımı o gorumce adaylarının yerıne koydum ne olursa olsun benımde kardesım var onun kızarkadasına boyle davranmazdım. herseyden oncesı ınsan hemcınsıne bu kadar sacma davranırmı ben sana kesınlıkle katılıyorum. onların buyuk olarak alttan almaları lazım ne munasebet o kızla gorusmeler senın aılen sana ılgı duyan bırını evınıze alsa acaba erkek arkadasının ya da aranız cok ıyı olsa gorumcelerınızın hosuna gıdermıydı. umarım ıyı olur hersey. sen yınede daha sakın kontrollu davrasn senınde hataların olmus kıskanclık yapmıs zayıf tarafını gostermıssın senı yadırgamıyorum herkesın tepkısını gosterme bıcımı farklı demekkı sen anı davranıyorsun anı karar verıp oyle konusuyorsun ama bence sevgıne guvenıyorsan zamanla cozulur hersey facebook falan bunları takma bakma cokmu onemlı boyle yaparak kendını hasta edersın o yuzden bı sure sessız kal ve her olanı bıtenı sevgılıne anlatma ılerde evlendıgınızde boyle olursa ılıskılerınız bozulur yanı bazen gormezlıkten gelıceksın kendın cozuceksın gorumcenle problemın varsa onunla cozmeye calıs sevgılıne anlatmana gerek yok olaylar cok buyur cozemezsın ozaman aracı olmasını ıstersın ama herseyde anlatılmaz canım dedım ya sen daha ıyı sını bılırsınn

benım ailem bana ilgi duyan birini ewe alsa kıyametler kopar we bende her ne olursa olsun o kişiyi aradan cıkartmayı basarırım.o kişi yüzünden ilşkimi zedelemem..ailemlede konusurum almayın ewe die.bide o kız onların kardesi yasında,ne muhabbetleri olabilirki?
şu an tek isteim benle muhatap olmasınlar.ben onlar yokmuş gibi dawranıcam.onlarda hiç bi şekilde benle konusmasınlar,laf sokmasınlar.ama onuda yapamazlar kuduruolar çünkü yazıkk:1no2:

yok wala bu konuda dinlemicem..sewiorum erkek arkadasmı,15 ay bekledim üstelik.onlar yüzünden ayrılırsam ekmeklerine yağ sürmüş olucam.

bende yazdiklarini bastan sona okuyanlardanim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

senin gibi gelinimiz olsun asla istemezdimm :1shok:

simdiden bunlari yapan bir gelin

acaba evimizin icine girince aile huzurumuzu ne derece etkilerdi orasi

A L L A H K E R I M . . .

sanki ortalıgı birbirnine katmışım gibi yazmışsın canım.hepsinin arasını bozmuşum,huzur bırakmamışım falan.kimse benim açımdan bakmamış olaya arkadaslar.

sanki ortalıgı birbirnine katmışım gibi yazmışsın canım.hepsinin arasını bozmuşum,huzur bırakmamışım falan.kimse benim açımdan bakmamış olaya arkadaslar.

kizz sen napiyonn kaydirigubbakcemile

insan daha gelin gitmedigi eve bu kadar karisir mi delikafadulden

ama bi dusunsene erkek kardesin var mi bilemiyorum

gelin olmamis kardesinizin sevgilisi size diyo ki

su su kisiyi eve almayin alamazsiniz ,ve sen karsi cvb verince kardesini arayip senin uzerine saldigini :mymeka:

az relaxx ol hihoyyyt karisma elalemin evine sanane ayolll kaydirigubbakcemile

kiz eski komsulariymis vs vs sen niye kendini kucuk dusuruyon ki

ne zevkle seni cildirtmislar hala farkinda degilmisin kendine gel :teselli:

yalnız ewe aldıkları insan sewgiliimin eski sewgilisi we o kız bizim aramızı bozmaya çalışıo.onlar bu kıza nie dostça yaklaşıolar ya?nası karışmam hayret bişi.sinir oldum:))bna gelipte her zaman senın yanındayız diyen insanlar böle bi durumda nie bunu göstermıolar?
benim de war erkek kardesim.bana yapsa kız arkadası böle biişi ben bu kadar çirkefleşmem,agız dalaşına girmem.bi iki laf sölerim rahatsız olduysam.ölecede biter,mesafe koyarım.bidaha bana karışma hakkını bulamaz.laf sokmalar,kız aramalar falan hayatta işim olmaz.ille kız bulcaksam da erkek kardesimin sewgilisine göstermeden bulurum,sora işlemlere başlarım yani:jeyyar:
bu gıcıklar sırf bana inat yapıo...

yawww kendi agzinla diyosun iste gicikligina yapiyorlar diye

ya biraksana sunlari naparlarsa yapsinlar

sevgilin sana asik mi ?? seviyor mu seni ?? sayende onlarada catiyor mu ??

yaww daha napsin bu cocuk sana :1shok:

sen sevgiline baksana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafadulden

birak ses etme onlar gicik olsunn bu gidisle sevgilin senden sogur benden sana demesi mirmirmirmir

işte bu sevgilini ailesinin üstüne salmanın kibarcası paylaşmak oluyogamyoncuiremsu
Allah'tan sevgilin akıllı çıkmışta senin yüzünden ailesiyle birbirine girmemiş.
ama senden istediğini aldıktan sonra siz birbirinize girebilirsiniz benden uyarmasıdelikafadulden
hesap sormadım diyosun ama eve gelen gidene karışacak kadar dilin uzamış maşşallah...
bende olsam senin davranışlarında bulunan bir kızı kardeşime eş olarak istemez,bit pazarına nur yağdırırdım vallane yalan söyleyeyim

bir kere bu kadar uzunca konuyu en ince ayrıntarı kadar anlatman kişiliğin hakkında fikir verdi bana kusura bakma ,sorunlu insansın arkadaşım .oğlan allahın sevdiği kuluysa senle evlenmemesi ğerek.

bir kere bu kadar uzunca konuyu en ince ayrıntarı kadar anlatman kişiliğin hakkında fikir verdi bana kusura bakma ,sorunlu insansın arkadaşım .oğlan allahın sevdiği kuluysa senle evlenmemesi ğerek.

içimden geldiği gibi yazdım.sorunlu olmakla ilgisi oldunu sanmıorum.hayret bişi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…