Solucan ne oldu senin meseleler???????
erkek arkadasım askerden geldi,yaklasık 1 ay oluyor.görüştüğümüzde yazın aileleri tanıştırırız söz yaparız die konuştuk.annesine sölemiş.anneside bu olaylardan sora artık ben de istemem solucanı.onu sewiyordum garezim yok ama daha içimize girmeden ablanlarla kawga etmeye başladı.ukala cewaplar werdi demiş.zaten siz ewlensenizde anlaşamazsınız demiş.annesinin böle demesine hem üzüldüm hem şaşırdım çünkü annesiyle bi sorunum yoktu.sadece özel günlerde mesaj atardım onun dışında bi muhabbetimiz olmadı 15 ay boyunca.demekki askerden gelmesini bekliomuş...
annesinin bu lafınfan sora cidden üzüldük.erkek arkadasıma senın ikna etmen gerek dedikçe olmaz sen ablamlarla konus dedi.en sonunda asla yapmam dediğim şeyi yaptım we ablalarıyla konustum internet üzerinden.hayatta büyük konuşmamak gerekiomuş.hiç istemedim konusmak.bi tanesiyle düzeldi.ama msnde konusurken bile gıcıktı.beni kıskandırmaya çalışmalar,yalan sölemeler.3 lafından 2si yalandı.mesela allah çirkin bahtı wersin,şimdiki kızlar cok çirkin erkekler güzel die bi msj attırmıştı arkadasına.onu ben yapmadım ben öle çocukça şeyler yapmam.senle aramızda gecen konusmayı arkadasıma anlattım oda senı kızdırmak için öle bi msj atmış dedi.külliyen yalan.walla yazdıkça sinir oluorum.dier ablasıylada facebookta mesajlaştık.gerçekten gayet samimi şeyler yazmıştım.hatta erkek arkım ağlattın beni dedi:)ama ablası sen daha aileye girmeden bunları yapıyorsan evlenince düşünemiyorum kardeşim aşktan kör olmuş ben olsam aileye girmeden bunları yapan insandan uzak dururdum allah'ıma şükrederdim bana gerçek yüzünü gösterdi diye kimsenin özel hayatına karışmam ama onaylamıyorum ayrıca sizin anlaşabileceğinizede inanmıyorum yüzyüze konuşacak bir şey bırakmadın kardeşim bunları yutabilir aşkından ama ben ne aşığım nede kör kusura bakma.yazdı.bende bişiler daha yazdım ama cewap atmadı.en son doumgünüydü.erkek arkım kutlamak için aradı ablasını,bende selam söle bende kutluorum dedim.ablasıda ikinizide öpüorum kendıne ii baksın demiş.
birde benim erkek arkadasıma askerdeyken yazdığım mektubu bulmuşlar.ailenden tiksiniorum,ablanı sewmıorum yazmışım.mektupları okuduklarını sölemediler bize,ben kuzenınden örendim o anlattı.
en son olanlar bunlar.ilerde ne olur ne biter hiç kestiremiorum ama yinede ablalarına karşı içimde hala bişi war.unutmadım o yaptıklarını...artık mayısta okulum bitince akla kara bellli olucak.neler yaşicaz daha bakalim...
solucancım, sana bir şey diyim mi, aynı problemler bende de var ama eski kız arkadas olayı hariç... böyle tripler, kapı vurmalar, bagırmalar, kovmalar vs..... ama sadece bir tanesiyle!! onu da hiiiiiiiiç kaale bile almıyorum, yokmuş gibi davranıyorum, evlenene kadr ayıya dayı hesabı der erkek arkaddşm.. doğru da söyler, fırsatımız imkanımız olsaydı biz cktan evlenmiştik ama işte pürüzler çok şu an hayatımızda.. en iyisi seviyorsanız savaşın, kaybetmeyin aptallar için birbirinizi... sonuçta 1 evde ikiniz olacaksınız evlenince onlar deil....onlar şuan sizi ayırma peşinde... fesatlar cunku, asıl cirkin de eminim kendisidir..!!
Bence sen bu isi unut güzelim...simdiden istenmiyor gelin olmussan muhtemelen bu ilerdede sürekli böyle olucak.
Fakat sende sucsuz degilsin...bunu daha evvelde yazmistim...birazda kendi hatan.
Ne akla hizmet adama ablalarindan tiksiniyorum sevmiyorum diye yaziyorsunki? Yani erkek arkadasin bunu bilmek zorundami?
Sevmek mecburiyetinde degilsin fakat bazi sözcükleride insan icinde tutar..
Ne olursa olsun onlar onun ablalari ve ailesi....senden gecer ama onlardan gecmez.
Aranda resmiyet olmayan insanlarla icli disli yüz göz olmanin sonlari iste...
Hakkinda hayirlisi olsun.
doru walla gülsüm sultan,ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onlar onun ablaları.erkek arkım çok sinir etmişti beni bende yazmışım mektupta ne bliym.ayrıca bizim aramızdaki özel şeylerdi bunlar.mektupları okumaları hiç hoş değil.meraklarına yenik düşüolarsa,görüceklerine katlansınlar...
gerçektende arada resmiyet yokken bu kadar içli dışlı olmanın berbat sonuçları bunlar:1no2:
bizim aramızda geçen tartışmayı tüm sülale biliodu maşallah.herkese afişe etme gereği duymuşlar nedense.yeri gelio bende konuşuorum onlar hakkında ama bütün akrabalarıma anlatmıorum.herkesin herşeyi bilmesine gerek yok.
mektuplarıda erkek arkadasım saklamamış,dolabının içine koymuş.onlarda hangi akla hizmet olduysa dolabı karıştırmışlar heralde,sorada mektupları bulmuşlar.şimdi mektupları kilitli yerde saklıomuş.artık ne önemi kaldıysa:)
okypete keşke senin gibi ince bi ablası olsaydı erkek arkadaşımın:)
ablasına aynen söledim senin erkek arkadaşının ailesi eski sewgilisini ewe alsa hoş olur mu?,olaylara benim açımdan bak dedim.o sadece benim ona terbiyesizlik yaptığım görüşünde,resmen at gözlüğünü takmış asıl olayı görmüo.özgeye diyemezmiş gelme die öle bişi yapamazmış,yüzüne bişi diyemezlermiş.bana yapmadıklarını bırakmadılar amaaa...
bişi diemem diyen ablası.erkek arkadasımı sıkıştırıorum ablanlar konuşmasın onla die.erkek arkmda en son napim görüşüolar,sana giren çıkan ne dedi.sinir oldum:1shok:
Valla erkek arkadaşın çok ağır konuşmuş canım....
Gelişmelerden de çıkardığım sonuç erkek arkadaşın ablalarının buyruğunda malesef...Yukarıda okuduğum bir yoruma sakın aldanma canım...Evlenince sadece ikiniz aynı evde olacaksınız diye bişey yok. Gideceksiniz geleceksiniz. Onları hep görmek zorundasın...Az da görsen, ayda 1 de olsa inan sorun çıkartmak isterlerse öyle bir çıkarırlar ki...Ayı ya dayı demek de bana hoş gelmiyor açıksası...Doğru değil....
Sizin işiniz çok arap saçı olmuş....ıyi düşün derim....Hayırlısı.....
aaaa olmadı cnmcm bak simdi...o nasıl laf.... demek ki kızın gelip gitmesi onu rahatsız etmiyor, sana laf düşmez hesabı yapmış...hmm yani sevgilin seni bu konuda desteklemiyor ablalarını da engellemiyor ama hata yapıyor.. a.s bu kız aranızda oldugu müddetçe sıkıntılar devam edecek kujummmbişi diemem diyen ablası.erkek arkadasımı sıkıştırıorum ablanlar konuşmasın onla die.erkek arkmda en son napim görüşüolar,sana giren çıkan ne dedi.sinir oldum:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?