Grmce(ler) le bam dertte:(

işte bu sevgilini ailesinin üstüne salmanın kibarcası paylaşmak oluyogamyoncuiremsu
Allah'tan sevgilin akıllı çıkmışta senin yüzünden ailesiyle birbirine girmemiş.
ama senden istediğini aldıktan sonra siz birbirinize girebilirsiniz benden uyarmasıdelikafadulden
hesap sormadım diyosun ama eve gelen gidene karışacak kadar dilin uzamış maşşallah...
bende olsam senin davranışlarında bulunan bir kızı kardeşime eş olarak istemez,bit pazarına nur yağdırırdım valla:nazar:ne yalan söyleyeyim:nazar:

benden istedigini alması konusunda o malum şeyi kastediosan o tarz bişi olmicak..şakkıdı
anlaşılan ablalarıyla aynı kafadasınız şekerlülülülülülü

benden istedigini alması konusunda o malum şeyi kastediosan o tarz bişi olmicak..şakkıdı

kesdettigi seyi vermicen mi evlenince bence kro bunu kasdetti :nazar:

ati alan uskudari gecer anlicagin laelaelaelaelae

kesdettigi seyi vermicen mi evlenince bence kro bunu kasdetti :nazar:

ati alan uskudari gecer anlicagin laelaelaelaelae

ewlenince tabiki olucak öle bişi de onun için mi ewlenicek benle?wea onu yaptıktan sora boşanıcak mı:::S :roflol: ne saçmaaaaaaaa

ewlenince tabiki olucak öle bişi de onun için mi ewlenicek benle?wea onu yaptıktan sora boşanıcak mı:::S :roflol: ne saçmaaaaaaaa

Hayir bosancak degil...ama böyle annesinin ablasinin adini agzina aldigin vakit..simdiki gibi haklisin canim cicim demicek güzelim...arkadaslar onu kast ediyor...
O zaman aksine...kes..kapat... ablam hakkinda böyle konusamasin diyecek..:nazar:

Burda bunca sene evli olan insanlar sana bunu diyorsa..vardir bir dogruluk payi..hem neden bu kadar sinirleniyorsun anlamiyorum...sana akil vermeye calisyor insanlar...ablalari ile böyle didisirsen ilerde sen zararli cikarsin demek istiyorlar...:nazar:

Nacizane fikirlerini söylüyorlar...katilmayabilirsin ama dalgada gecme güzelim...burda bu konuyu okuyup kafa patlatiyorsa insanlar konu sahibi buna saygi duymali...:nazar:

Dedigim gibi katilmadigin konular olabilir ama bunu uslubunu bozmadanda söyleyebilirsin..sadece olumlu mesajlara bakip ay canim benim sagol sagol demekle derdine care bulamasin...olumsuz mesajlarada bak ve düsün belki senin atladigin seyleri daha henüz yasamadigin seyleri burdaki insanlar yasamistir bir ders alabilirsin degisik fikirler üretebilirsin...:kahve:

Yada sadece bana hak verenler yorum yazsin diye konu ac...bizde biliriz ona göre davraniriz..:1hug:

Hayir bosancak degil...ama böyle annesinin ablasinin adini agzina aldigin vakit..simdiki gibi haklisin canim cicim demicek güzelim...arkadaslar onu kast ediyor...
O zaman aksine...kes..kapat... ablam hakkinda böyle konusamasin diyecek..:nazar:

Burda bunca sene evli olan insanlar sana bunu diyorsa..vardir bir dogruluk payi..hem neden bu kadar sinirleniyorsun anlamiyorum...sana akil vermeye calisyor insanlar...ablalari ile böyle didisirsen ilerde sen zararli cikarsin demek istiyorlar...:nazar:

Nacizane fikirlerini söylüyorlar...katilmayabilirsin ama dalgada gecme güzelim...burda bu konuyu okuyup kafa patlatiyorsa insanlar konu sahibi buna saygi duymali...:nazar:

Dedigim gibi katilmadigin konular olabilir ama bunu uslubunu bozmadanda söyleyebilirsin..sadece olumlu mesajlara bakip ay canim benim sagol sagol demekle derdine care bulamasin...olumsuz mesajlarada bak ve düsün belki senin atladigin seyleri daha henüz yasamadigin seyleri burdaki insanlar yasamistir bir ders alabilirsin degisik fikirler üretebilirsin...:kahve:

Yada sadece bana hak verenler yorum yazsin diye konu ac...bizde biliriz ona göre davraniriz..:1hug:

tabiki fikir almak iiçin açıyorum,herkesin fikri değerli benim için.sadece olumlu eleşttiri beklemiorm.
dalga geçmedim:emir_bebek:

canım flört dönemindesin biraz daha dikkatli davran..

benimde bir erkek kardeşim var. ve benim misafirime arkadasıma falan karışacak notu düşer gözümde...

ayrıca ben zaten kolay kolay muhataba almam. seni almışlar sende tepelerine çıkmışın. şimdi segilin bir süre yanında olur. ama ailesi ablası seninle ilgili olumsuz eleştiriler yaptıkça o da soğur o da seni savunsada senin kötü yönlerini görmeye başlar.. falanca böyle değil ama seninki böyle yapıo gibi sözlerden sonra senin hükmün birden geçmez olur.

ayrıca evlenseniz bile sen evde kal ben aileme gidiyorum diyen beyler bile var birden saf dışı kalırsın.
her insanın önce aileis gelir ne kadar kötü olursa olsun.

ben de ondan korkuyorum zaten.biizi ayırmak için laflar söyliceklerini tahmin ediorum.. ne yapabilirimki bu konuda,sölicekleri warsa sölerler zaten..iş erkek arkadasıma kalmış.

Konu bana nedense Yaprak Dökümü dizisini ve Ferhunde'yi hatırlattı.şakkıdı

en bastan ileri gitmissin simdi cicim zamanlari evlen arkadaslarin dedigi gibi seninle hayati paylasmaya baslasin o ilk hevesler askim balim gulum gecsin ne demek istegini anlarsin herkezin ben kendi fikrimce su tablolarla iliskinizde gelecek goremiyorum sen hala goruyorsan o baska sen yazan elestrilere bile tahammul edemiyorsun kaldiki konuyu acmissin ablalariyla yasadiklarin burdan belli herseye bir lafin bir sozun var masallah ama evlilik olunca bu tavirlarin seni nerelere goturecegini cozersin kronick demis ya ben erkek kardesime boyle birini almazdim diye ona katiliyorum bende kardesimin boyle bir kisiyle olmasini istemezdim artik etrafindan cok kendini duzeltmeye calis hatam nerde diye

canım niye bu kadar muhattap oluyorsun ki,ablalarıda çocuk gibi aynı kaç yaşındalar merak ettim,senden abla tavsiyesi bir daha msn'e giripte muhattap olma ablalarıyla,seni sinir etmekten hoşlanıyorlar,resmen dalga geçiyorlar,ayıp bişey,sende artık sevgiline ablalarını şikayet etmekten vazgeç,sevgilinde yeter artık diyecek,sevgilinle aranın bozulması ablalarının hoşuna gidiyor ne yazıkki,bilmiyorum çok da sağlıklı bir ilişki değil kanımca,evlendikten sonra ablalarıyla nasıl uğraşsan bilmiyorum,ablalarıyla aranın düzelmesi zor bir ihtimal artık canım.en iyisi onları görmezden gel.ilgilenme.laf dalaşına girme artık

işte bu sevgilini ailesinin üstüne salmanın kibarcası paylaşmak oluyogamyoncuiremsu
Allah'tan sevgilin akıllı çıkmışta senin yüzünden ailesiyle birbirine girmemiş.
ama senden istediğini aldıktan sonra siz birbirinize girebilirsiniz benden uyarmasıdelikafadulden
hesap sormadım diyosun ama eve gelen gidene karışacak kadar dilin uzamış maşşallah...
bende olsam senin davranışlarında bulunan bir kızı kardeşime eş olarak istemez,bit pazarına nur yağdırırdım valla:nazar:ne yalan söyleyeyim:nazar:

her sölediğine katılmak zorundamıyım yaaa ağzına sağlık krooŞeniz

solucan oku asagidakini hemde iyi oku şutarafagitti

Son düzenleme:

evlenincede vermeyi düşünmüyosan sorun yok tabi:nazar:
ayrıca evet ablalarıyla aynı kafadayım.
demekki aslında kardeşlerinin diğer kızla olmasını istiyorlardı.sende hal ve hareketlerinle bu hislerinde yanılmadıklarını fazlasıyla göstermişsin.
ben belki direk kız ayarlamaya kalkmazdım ama senle evlenmesin diyede elimden gelenide ardıma koymazdım.
diyelimki evlendin benim kardeşimle(Allah esirgesin tabikaydirigubbakcemile).sanmaki artık rahatsın.
sana havada karada rahat olmaz benim olduğum yerlerde.
hepimiz öleceğiz.epi topu kardeşimle görüşmezdim.ama emin ol sanada dünyayı dar ederdim.
o yüzden aklın varsa ablalarıyla iyi geçinmeye çalış.
ne kadar hanım hanımcık olduğunu ıspatla-tatlicadiarzu-

boşarmı bilmem ama boşaması için dua eder duruma gelebilirsin.
ilgi göstermez.yatağında her daim olacağın için bu kaprislerini çekmektense huzurlu aile yuvasında alabilir soluğu.
düşün bi tarafta ne olursa olsun ona şevkatle yaklaşan ailesi,ablaları;diğer tarafta habire dır dır vır vır eden bi kadın.
sen olsan hangisine giderdin:nazar:

boşarmı bilmem ama boşaması için dua eder duruma gelebilirsin.
ilgi göstermez.yatağında her daim olacağın için bu kaprislerini çekmektense huzurlu aile yuvasında alabilir soluğu.
düşün bi tarafta ne olursa olsun ona şevkatle yaklaşan ailesi,ablaları;diğer tarafta habire dır dır vır vır eden bi kadın.
sen olsan hangisine giderdin:nazar:
[/QUOTE]

yok wırwır etmem ya.ablalarıyla iyi geçinme konusuna gelincede,köprüyü geçene kdr olabilir ama ondan sora nolur bilmem :nazar:
birde aynı kafadayım ewet demişsin de kardeşinin sewgilisine 'allah çirkin bahtı wersin şimdiki kızlar cok çirkin erkek güzel X'in dediği kadar war 'die mesaj attırır mydın arkadasına?ne kadar sewiyesizce.önceden hiç de böle demiodu aksine güzel şeler sölerdi.insanlar deişikkkkk.kendi kızı çirkin biz ona bişi diomuyuz?ahaha kızına saklasın fikirlerini.:nazar:

ilk önce hem yazdığınızı hem de yazılanları sonuna kadar okudum (kendimle ne zorum varsa:1shok:)

kusura bakmayın ama; bence hata en başında başılmış.. erkek arkadaşın değil, eşin bile olsa cep tel. veya msn karıştırmak hoş değil... her insanın özeli olmalı... kendine ait dünyası olmalı...eğer siz bunları karıştırmamış olsaydınız... tüm bunlar olmazdı bence.... ayrıca evli bile olsanız, eşinizin ailesiyle belli bir mesafeniz olmalı... ama siz daha şimdiden o mesafeyi çooooktan aşmışsınız....bundan sonra sanırım pek hoş şeyler olmayacak.... biraz daha olgun ve sakin olmaya çalışın.... yaşınızın önemi yok...akıl yaşda değildir biliyorsunuz...:1no2:

yok wırwır etmem ya.ablalarıyla iyi geçinme konusuna gelincede,köprüyü geçene kdr olabilir ama ondan sora nolur bilmem :nazar:
birde aynı kafadayım ewet demişsin de kardeşinin sewgilisine 'allah çirkin bahtı wersin şimdiki kızlar cok çirkin erkek güzel X'in dediği kadar war 'die mesaj attırır mydın arkadasına?ne kadar sewiyesizce.önceden hiç de böle demiodu aksine güzel şeler sölerdi.insanlar deişikkkkk.kendi kızı çirkin biz ona bişi diomuyuz?ahaha kızına saklasın fikirlerini.:nazar:

dikkat ette o köprüden seni atmaya kalkmasınlar:nazar:sengözlerimebaksanab
ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır.sana çirkin gelen bir başkası için dünya güzeli olabilir.önemli olan kişinin kendine güvenmesidir.
güzelliğini kişiliğin ile birleştirip sunamazsan,başkalarının gönül eğlencesi olmaktan,güzel bacaklı,güzel popolu kız diye anılmaktan öteye gidemezsin.
dolayısıyla direk sana değilde şimdiki kızlara çirkin denen bir mesaja seviyesizlik derken,annesine olan sinirin yüzünden kızına çirkin demen daha büyük bir seviyesizlik olmuş.
yeminle bu ablalar çok insaflı:eek:
ben yapacaklarımı düşünemiyorumşakkıdı

dikkat ette o köprüden seni atmaya kalkmasınlar:nazar:sengözlerimebaksanab
ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır.sana çirkin gelen bir başkası için dünya güzeli olabilir.önemli olan kişinin kendine güvenmesidir.
güzelliğini kişiliğin ile birleştirip sunamazsan,başkalarının gönül eğlencesi olmaktan,güzel bacaklı,güzel popolu kız diye anılmaktan öteye gidemezsin.
dolayısıyla direk sana değilde şimdiki kızlara çirkin denen bir mesaja seviyesizlik derken,annesine olan sinirin yüzünden kızına çirkin demen daha büyük bir seviyesizlik olmuş.
yeminle bu ablalar çok insaflı:eek:
ben yapacaklarımı düşünemiyorumşakkıdı

Canım yaa değerl kelimelerini niye harcıyosun.. sonuçta sen ikaz ettin tavırlarının yanlış olduğunu anlattın o çirkefliği ne kabul ediyo nede bu davranışlar ve düşüncelerden vaz geçiyo.. Evlensinde görsün dünyanın kç bucak olduğunu.. Edepli ve saygılı olmayanların bir yerden sonra yalnız kaldıklarını.. Ne diyelm ALLAh iyi etsin.. Yani daha emptai bile kuramıyor boş ver değerli kelimelerini harcama :)

X