Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızına canımKızlar bu gün oğlumun doğum günüydü, ama temizim yani pasta vs. Yemedim
Saglikli mutlu yaslari olsun insallah cnmKızlar bu gün oğlumun doğum günüydü, ama temizim yani pasta vs. Yemedim
Iyi geceler cnmİyi geceler
Yarın karnabahardan pizza yapmayı denicem. İnşallah başarılı olurum aminbu gece onun hayaliyle uyucam, midem gur gur
patlıcandan yapıyordum ben wasadan da çok yaptım karnabaharı düşünemedim şimdiİyi geceler
Yarın karnabahardan pizza yapmayı denicem. İnşallah başarılı olurum aminbu gece onun hayaliyle uyucam, midem gur gur
karatay diyetini biliyorsundur muhakkak canım insilün direnci için çok iddialı tavsiyeleri var, bence ciddi bir ilgilenGünaydın kızlar artık burada daha çok olucam daha çok motivasyon yapmam lazım kendime. Biliyorsunuz gebelik için tedavi görüyordum 2. ayım olumsuz sonuclandı. İnsülin direncim çıktı. Doktorumu değiştirdim bugün yeni doktor önce 75 kiloya inmemi sonra tedaviye başlamamızı söyledi. Şimdi bişey elde edemeyiz boşuna paranıda harcama vücudunuda yorma dedi. İnşallah 2 3 ay verdim kendime artık kısmet
ben tartılmadım ama kendimi çok fit hissediyorumGünaydınlar
Tartım -200
Hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar artık burada daha çok olucam daha çok motivasyon yapmam lazım kendime. Biliyorsunuz gebelik için tedavi görüyordum 2. ayım olumsuz sonuclandı. İnsülin direncim çıktı. Doktorumu değiştirdim bugün yeni doktor önce 75 kiloya inmemi sonra tedaviye başlamamızı söyledi. Şimdi bişey elde edemeyiz boşuna paranıda harcama vücudunuda yorma dedi. İnşallah 2 3 ay verdim kendime artık kısmet
hahah koş kız koşş yakalarsınHerkese iyi geceler sabaha bol bol eksiler kizlar 30 dk Lesli yaptim şimdi. Lamaziaa durmuyor yetişmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?