MaşallahGunaydinnnn
Bol eksili bi hafta olsun insallah
Bende - 200 le haftaya basliyorum
Sabah, bugünün pazartesi oldugunu unutup, su icmistim :))
Hakkinda hayirlisi olsun cnmGünaydın kızlar artık burada daha çok olucam daha çok motivasyon yapmam lazım kendime. Biliyorsunuz gebelik için tedavi görüyordum 2. ayım olumsuz sonuclandı. İnsülin direncim çıktı. Doktorumu değiştirdim bugün yeni doktor önce 75 kiloya inmemi sonra tedaviye başlamamızı söyledi. Şimdi bişey elde edemeyiz boşuna paranıda harcama vücudunuda yorma dedi. İnşallah 2 3 ay verdim kendime artık kısmet
Haftaya eksiyle baslamak cok güzel cnmGünaydınlar
Tartım -200
Cok bisey degil cnmBenim 300 Gr artım var ama, pazartesiden cumaya 3 kg vermişliğim çokrakiplerime duyurula
Sagol cnmMaşallah
Bir bakıyım araştırayım onu canımkaratay diyetini biliyorsundur muhakkak canım insilün direnci için çok iddialı tavsiyeleri var, bence ciddi bir ilgilen
rabbim kısa sürede kucağını doldursun , gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlı bi zamanı var ve onu bekliyorsunuz
İnşallah canımHayırlısı olsun canımgüzel bir amacın var , 2-3 ayda çok yol kat edebilirsin
Öyle yapıcam abla, önce kendimi düşünücem şuanlık aklımdan çıkarıcam çocuk fikriniHakkinda hayirlisi olsun cnm
Bundan sonra kendine odaklan
Saglikli beslenmini +sporunu ihmal etme
Eminim Bikac ay da cok güzel sonuclar alirsin
Haftaya eksiyle baslamak cok güzel cnm
Bide manti yiyerek geldiyse
Evet geç kaldım , birazdan eve gideceğim inşallah çok yememCok bisey degil cnm
Senin icin cocuk oyuncagi bu arti :)))
Sagol cnm
Sen işe gecmi kaldin, kahvalti almadinmi yanina
Kacamak yapmadiysan Uykusuzluk ödem yapmis olabilir cnmgünaydın kızlar anlamsız bir şekilde 2 kilo fazlayla başladım haftaya aşırı yemedim ama haftasonu 3 ten önce yatmadım metabolizma değişti sanırım yarın tartılcam
Eksi olsun bizim olsun-100 gr ile başladımm
bilemedim ama çok moralim bozukkk neredeyse ağlayacaktım sabah birde sporumuda bırakmadımKacamak yapmadiysan Uykusuzluk ödem yapmis olabilir cnm
98.1 di abla. Bugun 96.6Eksi oldugu belli de
Ne kadar
Uykusuzluk ödem yapar spor da kasları şişirmiş olabilir. Menulerine dikkat edersen cuma eksi görürsün mutlakabilemedim ama çok moralim bozukkk neredeyse ağlayacaktım sabah birde sporumuda bırakmadım
98.1 di abla. Bugun 96.6
Fark 1.5 kg
Vavvvvvvv98.1 di abla. Bugun 96.6
Fark 1.5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?