Mutlu yaşları olsun canım.Tebrik ederim valla yemeden durabilmissinKızlar bu gün oğlumun doğum günüydü, ama temizim yani pasta vs. Yemedim
Afiyet olsun canımBugün yediklerim
Sabah
1 yum haşlama
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
Yeşillik
2 çay k bal
2 ceviz
Akşam 18.30
5 kaşık mantı(yemesem tabi daha iyiydi.ama yanında sebze ile miktarını kontrol edebildim.)
2 pırasa 1 havuç kavurdum mantı gibi yoğurtlatıp yedim gayet güzel oldu.öneririm :)
Su 1.5 lt
Spor yok ama tüm gün durmadım.
Yine de yapabilirsem 1 mil leslie yapıp akşam sonrası metomu canlandırmaya çalışıcam .
Afiyet olsun canımHerkese selamlar kizlar
Kahvaltim 2 haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin
Roka
Arada sade çiğ köfte yedim lavassiz
Akşam dünden kalan tavuklu mantar sote vardı sadece onu yedim.simdi de çay icicem
30 dakika tüm vücut yaptim
Allah uzun ömürler versin :)
Çocuklar büyüyünce pasta kalmıyor mu ki
Bende diyorum nerede bu kızz ? Mutlu yıllar canım Allah uzun ömürler versin inşallahh
Ve seni tebrik ederim büyük başarıı şahsenn
Teşekkür ederim arkadaşlarMutlu yaşları olsun canım.Tebrik ederim valla yemeden durabilmissin
Nice mutlu senelereKızlar bu gün oğlumun doğum günüydü, ama temizim yani pasta vs. Yemedim
Yaaa mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun canımKızlar bu gün oğlumun doğum günüydü, ama temizim yani pasta vs. Yemedim
Kararında yemişsin canım, artı gelmezsin, WC sorunun hallolur inşallah21 şubat menüsü
10.30
1 haslama yumurta
6 zeytin, 2 dilim kaşar peynir
Çay
2 küçük sigara böreği
Yarim dilim ekmek
Domates salatalık
14.30
Zencefilli bitki çayı
17.30
2 kepçe ezogelin corbasi
1 tabak sulu kofte
Biraz ekmek
Maalesef bugun istedigim gibi olmadi. Ekmek fazla kaçmış oldu. Uzerine sulu kofte porsiyon olarak fazlaydi. Sabah ki boreklerde olmadi. Onumdeki 5 günü sıkı degerlendircem. Sabah eksiydim ama yarin ne cikcam bilmiyorum. Bu arada ciddi wc sorunum var
Sğol canımmbirinci belli demek.ne güzel.
Ama gerçekten çok iyi gitmiş canım
Sağol canım rakibim. Ama sende çok iyisin kovalıyoruz birbirimiziYohh artikkHmmm çok iyi oldu daha çok bilendimmm hedef 750 gramdi 1 kilo yaptım var mı artıran
Harikasın valla ne deyim inşallah yetisirim
Nice mutlu senelere
Yaaa mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun canım
Teşekkür ederimİnsanlık için küçük lusi için büyük bir adım attım ve zipor yaptım
1+1 mile Leslie şu atraksiyonlu olanlardan ve bir de uzak doğulum Chloe minnoşunun videosunu yaptım. Leslie ne ki dedim imanım gevredi şu minnoşun videosunu yaparken
Sağol canımcım biraz Leslie biraz egzersiz yapayım da bir süre jilliancığıma sonra geçeyim dedim kas ağrım geçmedi halaTeşekkür ederim
Lusi harikasın
MuhteşemMenülerimi yazayım
Saat 10
soğanlı kıymalı yumurta
bi kaç dilim peynir
zeytin domates
ve bol yeşillik
çay
saat 16.30
(Mercimek çorbası 3 kepçe )
Eki Görüntüle 2787789
saat 18
1 muz
Yarım portakal
bi kaç dilim ayva
4 Ceviz
Su 2+ ltre
En iyisini yapıyorsun, birden jillian a başlamak zor oluyorSağol canımcım biraz Leslie biraz egzersiz yapayım da bir süre jilliancığıma sonra geçeyim dedim kas ağrım geçmedi hala
Vallah gömdüm gi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?