Daha cumaya cok var cnmbilemedim ama çok moralim bozukkk neredeyse ağlayacaktım sabah birde sporumuda bırakmadım
Hayırlısıyla tez zamandda olsun tatlım.❤Günaydın kızlar artık burada daha çok olucam daha çok motivasyon yapmam lazım kendime. Biliyorsunuz gebelik için tedavi görüyordum 2. ayım olumsuz sonuclandı. İnsülin direncim çıktı. Doktorumu değiştirdim bugün yeni doktor önce 75 kiloya inmemi sonra tedaviye başlamamızı söyledi. Şimdi bişey elde edemeyiz boşuna paranıda harcama vücudunuda yorma dedi. İnşallah 2 3 ay verdim kendime artık kısmet
Vayyys sürpriz yapçam diyosunben tartılmadım ama kendimi çok fit hissediyorumdün yaptığım aşırı ziporlardan olabülü
6 gibi yedim 8 de çoktan acıkmıştım abla.yeşilçay bol su leslie de üstüne iyi gitti tabi :))Hakkinda hayirlisi olsun cnm
Bundan sonra kendine odaklan
Saglikli beslenmini +sporunu ihmal etme
Eminim Bikac ay da cok güzel sonuclar alirsin
Haftaya eksiyle baslamak cok güzel cnm
Bide manti yiyerek geldiyse
Öyle dalgalanmalar olur canım.❤bilemedim ama çok moralim bozukkk neredeyse ağlayacaktım sabah birde sporumuda bırakmadım
Vayyyyyyy98.1 di abla. Bugun 96.6
Fark 1.5 kg
Ben de 300 gr artidayim ama pes etmek yok her gün yeni bir gün.spora su içmeye beslenmeye dikkat edince tıkır tıkır gidiyo hiç merak etmegünaydın kızlar anlamsız bir şekilde 2 kilo fazlayla başladım haftaya aşırı yemedim ama haftasonu 3 ten önce yatmadım metabolizma değişti sanırım yarın tartılcam
Canım oluyor bazen sebepsiz artı, hiç canını sıkma ,bilemedim ama çok moralim bozukkk neredeyse ağlayacaktım sabah birde sporumuda bırakmadım
Vavvvvvvv
Ben bu hafta hic ugrasmayim
Sağol canım aminnHayırlısıyla tez zamandda olsun tatlım.❤
Vayyys sürpriz yapçam diyosun
6 gibi yedim 8 de çoktan acıkmıştım abla.yeşilçay bol su leslie de üstüne iyi gitti tabi :))
Normalde 2 tabak yerdimyarım tabak kadar yedim
Öyle dalgalanmalar olur canım.❤
Madensuyu
Baklagiller
Karnabahar lahana
Bulgur bunlar da ertesi güne ve sonraki güne bile şişlik yapar .suyu az içtiysen falan filan....sen güzel beslenmeyw devam et.geçici bu kilo gör bak
Vayyyyyyynaptın büşra
Hadi 2 yap bu cumaya
Olmaz öyle olur mu hiç. Bende ödem vardi kesin. Gecen hafta cok yorulmustum. asıl haftaya yarisalimVavvvvvvv
Ben bu hafta hic ugrasmayim
İnşallah canim. Zaten hedefim 2 idiHayırlısıyla tez zamandda olsun tatlım.❤
Vayyys sürpriz yapçam diyosun
6 gibi yedim 8 de çoktan acıkmıştım abla.yeşilçay bol su leslie de üstüne iyi gitti tabi :))
Normalde 2 tabak yerdimyarım tabak kadar yedim
Öyle dalgalanmalar olur canım.❤
Madensuyu
Baklagiller
Karnabahar lahana
Bulgur bunlar da ertesi güne ve sonraki güne bile şişlik yapar .suyu az içtiysen falan filan....sen güzel beslenmeyw devam et.geçici bu kilo gör bak
Vayyyyyyynaptın büşra
Hadi 2 yap bu cumaya
O kadar haklısın ki.bir haftada 1 kg gitti ama içine giremedigim pantolonu giyebildim.yani 100 kg olanda fark etmez ama 60 li kilolarda olan için gram bile çok şey demek..başkalarıyla kıyas yapmak her zaman yorar insanı motivasyonu düşürür başka da bir işe yaramaz..Benim kilolarda olanlarin ortalama 1.- 1.5 vermesi normal heleki ödem varsa ilk etapta cok hizli inebilir. Ama bakiyorum çoğunuz 70lerde hatta 60lardasiniz. Sizler için - 500 gr bile cok fark yaratir.
Ben 115ten indim ama hâla pek çok kişi kilo verdigimin farkinda degil çünkü hâla cok yuksek bir kilodayim nerdeyse 100 yani. Bu sebeple herkes kendi kilo bandında olmasi gibi ilerleyecektir. Fazlasini vermeye calismak hem kendimizi hemde metobolizmamizi yorar.
Mesela bir arkadaşim diger insanlarla kendisini kiyaslayarak ayda 6 kg vermesine ragmen mutsuz. Niye 10 veremedim digerleri gibi diyor. Ama herkesin metobolizmasi, yemek yeme sekli, yemegi yapış şekli bile farklı.
Cok uzun yazdim
Kisaca arti gibi görünen rakamlar önemli degil. Onemli olan ay sonu totalde kg kaybi yaşayip sıkılaşmış olmak
Diyet gruplarina ilk basladigimda cok uzuluyodum. İnsanlar 70 80 kg dan 50li kilolara inmeyi hedefliyor. Ben niye zamanında boyle dusunmedim, niye kendi önüme gecmedim diye. Ama sonra herkesin hayati herseyi tamamen farkli. Kabullendim bunu. Kendimi oldugum halimle kabullendim o şekilde basladim. Bu benim yolum, herkesin yolu başka dedim. Bende çok bir incelme yok şuan çünkü cocuklardan kaynaklı düzenli sporum yok. Ama zamanla bunuda yola koycam inaniyorumO kadar haklısın ki.bir haftada 1 kg gitti ama içine giremedigim pantolonu giyebildim.yani 100 kg olanda fark etmez ama 60 li kilolarda olan için gram bile çok şey demek..başkalarıyla kıyas yapmak her zaman yorar insanı motivasyonu düşürür başka da bir işe yaramaz..
Öyle deme canım daha yaşın kaç ki.tabi ki daha erken farketmek daha güzel olurdu.ama genelde hamilelik döneminde ipler kopuyor. :/ sonra emzirmede iyice salıyor insan.Diyet gruplarina ilk basladigimda cok uzuluyodum. İnsanlar 70 80 kg dan 50li kilolara inmeyi hedefliyor. Ben niye zamanında boyle dusunmedim, niye kendi önüme gecmedim diye. Ama sonra herkesin hayati herseyi tamamen farkli. Kabullendim bunu. Kendimi oldugum halimle kabullendim o şekilde basladim. Bu benim yolum, herkesin yolu başka dedim. Bende çok bir incelme yok şuan çünkü cocuklardan kaynaklı düzenli sporum yok. Ama zamanla bunuda yola koycam inaniyorum
Ben 26 yasindayim. Ama gencligim hep kilolu gecmis oldu. Ne yapalim.. ilk çocuğum emmedigi halde ben 1.5 sene dogum kgsu ile gezmistim. Şimdi mecbur asılıyorumÖyle deme canım daha yaşın kaç ki.tabi ki daha erken farketmek daha güzel olurdu.ama genelde hamilelik döneminde ipler kopuyor. :/ sonra emzirmede iyice salıyor insan.
Ama sen emzirmeyi avantaja çeviriyorsun şu an spor yapıyor gibi enerji harcıyorsun.
herşey yeni başlıyor
Ben ilk gebeliğimde emzirme bitişi 78 den 65 leri görmüştüm.2. De malesef diyet yapamadım .2 çocuk çok hastalandılar yan yattı çamura battı falan derken saldım kendimi.kendimi ihmal ettim.kendime dikkat etmedim.ne dersen...çocuk 4 yaşında daha ben doğum kilosu vercem :/
Ama olsun artık başladım :))yaza 60 lara inerim inşallah.ama uyanıklık edip azıcık dişimi sıksaydım emzirirken giderdi bu kilolar :/ o yüzden yazdım bunları.
Emzirmenin avantajını iyi kullan tatlım.
Bende inanıyorum sanaDiyet gruplarina ilk basladigimda cok uzuluyodum. İnsanlar 70 80 kg dan 50li kilolara inmeyi hedefliyor. Ben niye zamanında boyle dusunmedim, niye kendi önüme gecmedim diye. Ama sonra herkesin hayati herseyi tamamen farkli. Kabullendim bunu. Kendimi oldugum halimle kabullendim o şekilde basladim. Bu benim yolum, herkesin yolu başka dedim. Bende çok bir incelme yok şuan çünkü cocuklardan kaynaklı düzenli sporum yok. Ama zamanla bunuda yola koycam inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?