• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın kızlar artık burada daha çok olucam daha çok motivasyon yapmam lazım kendime. Biliyorsunuz gebelik için tedavi görüyordum 2. ayım olumsuz sonuclandı. İnsülin direncim çıktı. Doktorumu değiştirdim bugün yeni doktor önce 75 kiloya inmemi sonra tedaviye başlamamızı söyledi. Şimdi bişey elde edemeyiz boşuna paranıda harcama vücudunuda yorma dedi. İnşallah 2 3 ay verdim kendime artık kısmet ☺️
Hakkinda hayirlisi olsun cnm
Bundan sonra kendine odaklan
Saglikli beslenmini +sporunu ihmal etme
Eminim Bikac ay da cok güzel sonuclar alirsin
Günaydınlar💕💕
Tartım -200🤩
Haftaya eksiyle baslamak cok güzel cnm 😁
Bide manti yiyerek geldiyse 😆😆😆

karatay diyetini biliyorsundur muhakkak canım insilün direnci için çok iddialı tavsiyeleri var, bence ciddi bir ilgilen:KK16:
rabbim kısa sürede kucağını doldursun , gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlı bi zamanı var ve onu bekliyorsunuz :KK200:
Bir bakıyım araştırayım onu canım☺️ Amin çok teşekkür ederim. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun❤️☺️
Hayırlısı olsun canım 👌 güzel bir amacın var , 2-3 ayda çok yol kat edebilirsin👍
İnşallah canım ☺️🤲🏼❤️
Hakkinda hayirlisi olsun cnm
Bundan sonra kendine odaklan
Saglikli beslenmini +sporunu ihmal etme
Eminim Bikac ay da cok güzel sonuclar alirsin

Haftaya eksiyle baslamak cok güzel cnm 😁
Bide manti yiyerek geldiyse 😆😆😆
Öyle yapıcam abla, önce kendimi düşünücem şuanlık aklımdan çıkarıcam çocuk fikrini ☺️ Sonrası hayırlısı ❤️

Tünaydin 😊

Eklentiler

• IMG_20210222_110404.jpg
    IMG_20210222_110404.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 15
Back