• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın Kızlaaar
Y YuKaYu rakibin -1 kilo ile güne başladııı. Bu hafta birinci bellii 😎
Ay çok eğlenceli bu rakip işiiiii 😊😊
Yohh artikk🙄 Hmmm çok iyi oldu daha çok bilendimmm hedef 750 gramdi 1 kilo yaptım var mı artıran 🥳🥳

Harikasın valla ne deyim inşallah yetisirim🥺

Bugün yediklerim
Sabah
1 yum haşlama
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
Yeşillik
2 çay k bal
2 ceviz

Akşam 18.30
5 kaşık mantı(yemesem tabi daha iyiydi.ama yanında sebze ile miktarını kontrol edebildim.)
2 pırasa 1 havuç kavurdum mantı gibi yoğurtlatıp yedim gayet güzel oldu.öneririm :)

Su 1.5 lt
Spor yok ama tüm gün durmadım.
Yine de yapabilirsem 1 mil leslie yapıp akşam sonrası metomu canlandırmaya çalışıcam .
Afiyet olsun canım 👌

Herkese selamlar kizlar

Kahvaltim 2 haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin
Roka

Arada sade çiğ köfte yedim lavassiz
Akşam dünden kalan tavuklu mantar sote vardı sadece onu yedim.simdi de çay icicem

30 dakika tüm vücut yaptim💪
Afiyet olsun canım 👍 Lamaziaa Lamaziaa da sen de sıkı geliyorsunuz 🤩

👏👏👏👏👏👏
Allah uzun ömürler versin :)
Çocuklar büyüyünce pasta kalmıyor mu ki :KK70:

Bende diyorum nerede bu kızz ? Mutlu yıllar canım Allah uzun ömürler versin inşallahh:KK200:
Ve seni tebrik ederim büyük başarıı şahsenn

Mutlu yaşları olsun canım.Tebrik ederim valla yemeden durabilmissin🤗
Teşekkür ederim arkadaşlar 🥰 ben pek tatlı yemem sevmem yani, bu benim için avantaj sanki 😃

21 şubat menüsü

10.30
1 haslama yumurta
6 zeytin, 2 dilim kaşar peynir
Çay
2 küçük sigara böreği
Yarim dilim ekmek
Domates salatalık

14.30
Zencefilli bitki çayı

17.30
2 kepçe ezogelin corbasi
1 tabak sulu kofte
Biraz ekmek

Maalesef bugun istedigim gibi olmadi. Ekmek fazla kaçmış oldu. Uzerine sulu kofte porsiyon olarak fazlaydi. Sabah ki boreklerde olmadi. Onumdeki 5 günü sıkı degerlendircem. Sabah eksiydim ama yarin ne cikcam bilmiyorum. Bu arada ciddi wc sorunum var 😢

İnsanlık için küçük lusi için büyük bir adım attım ve zipor yaptım :halay: :KK73::21:

1+1 mile Leslie şu atraksiyonlu olanlardan ve bir de uzak doğulum Chloe minnoşunun videosunu yaptım. Leslie ne ki dedim imanım gevredi şu minnoşun videosunu yaparken:KK70:

21 şubat menüsü

10.30
1 haslama yumurta
6 zeytin, 2 dilim kaşar peynir
Çay
2 küçük sigara böreği
Yarim dilim ekmek
Domates salatalık

14.30
Zencefilli bitki çayı

17.30
2 kepçe ezogelin corbasi
1 tabak sulu kofte
Biraz ekmek

Maalesef bugun istedigim gibi olmadi. Ekmek fazla kaçmış oldu. Uzerine sulu kofte porsiyon olarak fazlaydi. Sabah ki boreklerde olmadi. Onumdeki 5 günü sıkı degerlendircem. Sabah eksiydim ama yarin ne cikcam bilmiyorum. Bu arada ciddi wc sorunum var 😢
Kararında yemişsin canım, artı gelmezsin, WC sorunun hallolur inşallah 😬 afiyet olsun ❤️

Menülerimi yazayım :kk77:

Saat 10
soğanlı kıymalı yumurta
bi kaç dilim peynir
zeytin domates
ve bol yeşillik
çay

saat 16.30
(Mercimek çorbası 3 kepçe )
IMG_20210221_162147.jpg

saat 18
1 muz