- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 45
- Konu Sahibi sibee_l
önemli değil talincim senin de işin gücün vardır olsun,bende şuan atom tedavisi görüyorum çocuklar annemde şimdi 5.günümdeyim aşırı çalışan tiroidlerim bu yöntemle tedavi edeceklerini söyledi karaciğer yağlanması çıktı bunu anlamadım içki ve sigaram yok ama anlamadım galiba ilaca bağlı çıktı bakalım ne zaman geçecek normal ilaç tedavisi değil ya o bakımdan zor kimseye yaklaşamıyorum evde kendime bi köşe yaptım koltuklara bile oturmuyorum valla hep yaptığım yerde oturup yiyip içip yatıyorum yaa o yönden kötü allahtan evde 2 tuvalet 2 lavabo var da acaba bulaştırıyormuyum diye o kadar da korkmuyorum şimdilik böyle bu tedavi biraz pahalı buna çok şaştım bizim ki tanıdık doktor olduğu için bir kapsül 500 tl normalde 2 bin tl buluyomuş neyse ayy başını şişirdim valla şimdilik bu kadar
anladım canım.zor bir süreç senin için ama çoğu gitmiş azı kalmış.umarım herşey isytediğin gibi olur bundan sonrası için.sağlıkla ailenle uzun ömürler geçirirsin.ben atom tedavisi görmediğim için bu konuda pek bir bilgim yok ama arkadaş çok güzel açıklamış.her ıkınıze de geçmiş olsun tekrar
çok öpüyorum