- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Aynen maalesef öyleneden bazı insanlar kendilerine yapılanı bin yaptıklarını 1 görüyorlar
Ya aynen babam sırf bizi düşündüğü için içmedi ama işte demekki yaranilmiyor..Bi laf vardır gelin kaynana toprağına çeker diye ama bu eskide kaldı
Kaynanalar seçerdi gelinleri asla kendinden becerekli değil varsa kızından güzel değil kendi kadar zengin
Demem o ki kültürsüzse kültürünü statünü çekemez !
Sen kızından daha bakımlı daha güzelsen çekemez !
Oğlu annesinden çok eşini severse çekemez
Gelelim babana çay içmemiş ? Bence damadını düşünmüş kötü mü etmiş ?
Kpe hesap ödeyecek hali yoktu heralde kocanın
Hoşgeldin dememiş boşluğuna gelmiştir ama iyiki geldiniz arayı açmayın demiştir
Ayrıca cimriyse cimri onane ?
Evet hicbirsey demedi canım. .o nası bi pislik aileymiş öyle..
terbiyesizler...
tatlım ben sizi hep mutlu bir çift olarak hayal ettim..
daha geçen çocuk konusunu açtık..yapmayın böyle..
fazla gitmişsiniz birbirinizin üzerine...
ve doğal olarak kopmuş ipler..
siz birbirinizi seviyosunuz..
ve eşin inan çok kötü davranmamış..
yani kabalık etmiş tabi ama tek taraflı değil..
sen defol git dediğinde bile karşılık vermemiş mesela...
Çok abartıyorsunuz . Herşeyden öte eşiniz kendi ailesinin yanında dahi sizin arkanızda olmuş , şahsen ben eşimin ailesinin yanında sesimi dahi çıkaramıyorum , çünkü benim aile yapımla onlar çok farklı birkaç konu üzerinde konuşacak olsak ve ben de taleplerini kabul etmesem hemen eşime söyleyip o anlık zoraki kabul ettiriyorlar aramızı açıyorlar o yüzden artık hiç muhabbete girmiyorum eşimin memleketine gidince turist gibi davranıyorum bunlara rağmen olayları bu denli büyütmüyorum hele ki siz doğudasınız ve eşiniz polis daha anlayışlı olmalısınız. fazla naz aşık usandırır bence daha fazla uzatmayın .Kızlar kızlar kızlar
5 dk önce eşim aradı.
Açmadim
Tekrar aradı
Bu sefer açtım buz gibi bi sesle efendim dedim aynen yazıyorum :
Ben : efendim
O : Hatun Günaydın
Ben ; hii Günaydın
O ; kahvaltı yaptın mi yavrum
Ben; Hayır
O ; tamam kapıya çık
Ben : banane yaa.
O; sen bilirsin
Aradan 2 dk geçti geçmedi
Masama bişi geldi kafamı kaldırıp baktım kahvalti lik bişeyler.
O : sana meyve suyu da aldım. Hadi yap kahvaltıni.
Ben ; ii Sağol. Ama konuşmuyorum seninle.
Tam kapıdan çıkıp gidecekken aniden döndü ve şunu söyledi gülümseyerek;
" seni seviyorum.."
Ben sadece gülümsedim bişey demedim..
Evet farkındayım. ..Farkında mısınız aileler dışında hiçbir sorununuz yok?
Tesekkur ederim cok haklisiniz.. diyorukki Bir kaç gün bu konuyu konuşmaşak mi yada akşam konuşup çözüm mü arasam acaba. .konunuzu takip ediyorum bence çok hoş bi çiftsiniz kıymetini bilin kaldı ki eşinizin sizi savunduğu zamanlar da varmış sırf bunun için bile bazı eleştirileri duymayabilirsiniz. Ben sizin gibi tepki versem eşim hemen boşanır rest çekemem ona. eşiniz hoş bi şekilde gönlünüzü almış uzatmaya değmez. bazen benim eşimde eleştirir ki haksız olmasına rağmen pek üstelemem. Sizi anlıyorum çok haksızlık görmüşsünüz ama eşinizin hatrına çok üzerine gitmeyin.. MUTLULUKLAR.....
Evet farkındayım. ..
Of...