-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Yarın gidelim adliye ye dedim tamam dedi.. bilmiyorum ne olacağını. .Bence evliliginizi bitirmeyinesinizin ailesine karşı saglam durun istikrarli olun. onlar zaten sizin mutsuzlugunuzu istiyor birde bosanip onlari mutlu etmeyin. hatta esinizin ailesi yaninda esinize daha bir yakin olun mutlu oldugunuzu gosterin onlarda catlasinlar
Ama ben eşim için ailemi ezip geçtim. .çok abartmışsınız ama doğaldır o ortam da piskolojiniz iyi değil ( doğuda görevliydiniz) adam bişi dememiş siz de ona annesi ile ilgili veryansın ediyorsunuz.. babamın huyu bu derdiniz olur biterdihemencecik bir boşanalım lafı.. siz sinirle defol git diyince adamda hazırlanınca yemeği yemiyor diye kötü ..ama adam sinirlenip bağırınca haksız yok öyle bir dünya sen de eşinde gerginsiniz hepsi bu daha ilk yıllar nedir bu hemen bi boşanalım .. sanırım istiyorsunuz ki ailesini silsin atsın bi siz olun bi siz kalın,, sizin aileniz en birinci en kıymetli o ağaç kovuğundan çıktı silsin ailesini yok öyle bir dünya siz onu o sizi idare edicek evlilik herzaman laylay olmaz ki zaten.. kaynananız densizse kocanız napsın o zaman yapıştırın cevabını sizin babanız cimriyse siz napıcaksınız eşiniz söylesin lafını ..
Hayır ayrı şehirlerde yiz hatta ama bi sözü bile beni deli etmeye yetiyor artık o kadar bunaldim çünkü. .
Onların evine gidince esimle yatıp uyumak istiyor eşimin babası yok gibi bişey esim i kendi eşi sanıyor saçma sapan davranışları var.. Benim elimi tutuyor sa eşim rahatsız oluyor surat aşıyor kendi de koluna girmeye çalışıyor bunaldim çok çok bunaldim görmezden gelmeye çalışıyorum ama aylarca etkisinde kalıyorum elimde değil
Senede 6 defa falan görüyorum ama daral dim anlıyorsunuz değil mi
.. her lafı her hareketi batıyor artık
Ama ben eşim için ailemi ezip geçtim. .
O zaman enayi miyim ben
Ailemi karşıma aldım onunla evlenerek
Eee eşim ailesine laf dahi söylet miyorsa hak mi bu..
Esim normalde iyi evet bunu inkar edemem yukarda Allah var..Eşinizi seviyorsanız lütfen yapmayınboşanmayın yazık edersiniz. . Üzülürsünüz. Hatta bir keresinde burada başka biri açılan bir konuda (konu sahibesi eşinden şikayet ediyordu) yorumda bulunmuştunuz, eşinizin ne kadar iyi olduğundan bahsetmiştiniz. . Bence lütfen iyi düşünün. .
O kadar iyi geldi ki mesajınOncelikle sakin ol.
Bak babana bir laf gelmesi seni ne kadar kirdi.ne olursa olsun anne baba yani atsan atilmaz satsan satilmaz.
Yeri geldiginde esin ailesine seni savunmus, bak ne guzel.buralarda ne hikayeler okuyoruz, anasinin lafiyla karisini doven mi ararsin, cocugunu aldirmaya kalkan mi arasin...
Simdi derin bir nefes al, bundan sonra annesi ne yaparsa yapsin esine laf etmek yok.birak o gorsun, gormezse de onemli degil sen kendini bozma.esini ara, hayat ikinizin evlilik ikinizin.aranizda anlasin aileleri meselelere katmayin.arkadaslarda soylemis, he deyin gecin.
Hadi canim benim uzme kendini, belli ki seviyorsun esini.
Ailelere kapilarinizi kapatin evdede ailelerinizden konusmayin bi deneyin bakalim sizin sorununuz aileler birbiriniz drgilsiniz benceŞu an o kadar kötüyüm ki.. Ağlıyorum hiç kırık lar la.. ailem istememişti esimi.. bir buçuk yıllık evliyim çocuk yok..
Eşimle kavga ettik.. nişanlandigim günden beri annesi kız kardeşi bana yapmadığını bırakmadı. . Annesi daha nisanim da bana alınan yüzüğü kıskanıp oğlum bana da al diye esimi defalarca aradı. . Balayımiza Antalya ya gelmek için düğünde ağladı. . Görümcem deseniz benimle yaşıt ve bekar.. ne saçımin cit cit olduğunu bıraktı ne gözlerimin lens olduğunu nede iç çamaşırlarımi .. her yerde her yerde anlattı. . Benim çalışmam hiçbir zaman onlar için önemli olmadı. . Kv dem evlendikten sonra bile eşime sana köyden kapalı bize uygun kiz buldum dedi.... Eşim bana annesinin saçmaladigini orali olmamam gerektiğini söyledi hep.. esimi çok seviyordum inandım. .
Iki gün önce benim aileme gittik.. babamlar çok ilgili dir biraz abartır eşime sürekli şunu ye bunu ye yaptılar. . Bi de babam biraz cimri otogar da çay dahi içmedj. . Ama beni yanina cagirip paraniz varmi kizim yoksa soyle dedi.. Eşim de bugun yüzüme vurdu bunları. . Baban söyle baban böyle cimri.. bize paran var mı diye soracağına kendisi oturup bi çay içsin falan dedi.. bide bana cocuk muamelesi yapmasinlar nefret ederim dedi.. Kısaca aileme babama laf etti..
Bende kukredim yemek yaparken..
Ne kötülüklerini gördün geldin istedin verdiler hiç iki etmediler.. koluma taktiğin bilezikleri bile beraber aldık hiç sorma Dilar je istiyorsun falan dedim.. ben şerefsizim ya sen benim annema laf söylersin ben susarim dedi.. madem böyle bundan sonra Anama laf etmeyeceksin dedi.. zaten sana da sürekli kızım evlenme onunla demişti baban dedi.. bende ağlayarak şu an babamın ne kadar haklı olduğunu çok iyi anlıyorum dedim...... yatak odasına geçtim ..
Ona sofra kurmuştum ben ağlarken kolumdan tutup mutfağa götürmek istedi.. defol git deyince üzerini giyindi evden çıkmak için. . Bende işte bu kadarlik adamsın yaptığım yemeği bile yemiyorsun dedim..
Boşa na lim dedim.....
Git dilekçe yi ver o zaman dedi..bende anlaşmalı boşanma olsun yarın beraber gidip dilekçe verelim dedim.. arkasini döndü çıktı gitti..
Sofra öylece kaldı. .
Eşimi seviyorum ama son zamanlarda boşanmayi düşünür oldum..... aynı şey mi annesi sırf benim ailem açık giyindim diye bana sizin meshebiniz ne demiş ligi var. . Benim babam ona hosgeldin dememiş .. onunla otogar da çay içmemis.. ama elinden geldiğince ilgili davrandı. . Yetmiyor. . Yetmiyor.. kendi annesi ile kız kardeşinin yaptıkları bini aştı ama aynı tutuyor. . Şeytan diyor ki annesini ara ağzına geleni say..
Sabah işe gideceğim kızlar durumum öyle ki artık benimsedim ben kavgada ağlamayi
Yardım edin akıl verin ne olur psikolojim bozuldu artık bi gün mutluyum diyorum bi gün lanet olsun şununla nerden evlendim diyorum......
Bu arada eşim yeri geldi mi beni annesine savunur ..
Allahaşkına ne demek sana kapalı köyden bir kız buldum demek. Böyle insanların yatacak yerleri yok yemin ediyorum. Bence boşanmalısın en azından geri adım atmamalısın hatasını anlarsa ne ala ama anlamazsa zaten yapacak birşey yok. Ama dediğim gibi senin geri adım atmaman gerekiyor.Şu an o kadar kötüyüm ki.. Ağlıyorum hiç kırık lar la.. ailem istememişti esimi.. bir buçuk yıllık evliyim çocuk yok..
Eşimle kavga ettik.. nişanlandigim günden beri annesi kız kardeşi bana yapmadığını bırakmadı. . Annesi daha nisanim da bana alınan yüzüğü kıskanıp oğlum bana da al diye esimi defalarca aradı. . Balayımiza Antalya ya gelmek için düğünde ağladı. . Görümcem deseniz benimle yaşıt ve bekar.. ne saçımin cit cit olduğunu bıraktı ne gözlerimin lens olduğunu nede iç çamaşırlarımi .. her yerde her yerde anlattı. . Benim çalışmam hiçbir zaman onlar için önemli olmadı. . Kv dem evlendikten sonra bile eşime sana köyden kapalı bize uygun kiz buldum dedi.... Eşim bana annesinin saçmaladigini orali olmamam gerektiğini söyledi hep.. esimi çok seviyordum inandım. .
Iki gün önce benim aileme gittik.. babamlar çok ilgili dir biraz abartır eşime sürekli şunu ye bunu ye yaptılar. . Bi de babam biraz cimri otogar da çay dahi içmedj. . Ama beni yanina cagirip paraniz varmi kizim yoksa soyle dedi.. Eşim de bugun yüzüme vurdu bunları. . Baban söyle baban böyle cimri.. bize paran var mı diye soracağına kendisi oturup bi çay içsin falan dedi.. bide bana cocuk muamelesi yapmasinlar nefret ederim dedi.. Kısaca aileme babama laf etti..
Ne kötülüklerini gördün geldin istedin verdiler hiç iki etmediler.. koluma taktiğin bilezikleri bile beraber aldık hiç sorma Dilar je istiyorsun falan dedim.. ben şerefsizim ya sen benim annema laf söylersin ben susarim dedi.. madem böyle bundan sonra Anama laf etmeyeceksin dedi.. zaten sana da sürekli kızım evlenme onunla demişti baban dedi.. bende ağlayarak şu an babamın ne kadar haklı olduğunu çok iyi anlıyorum dedim...... yatak odasına geçtim ..
Ona sofra kurmuştum ben ağlarken kolumdan tutup mutfağa götürmek istedi.. defol git deyince üzerini giyindi evden çıkmak için. . Bende işte bu kadarlik adamsın yaptığım yemeği bile yemiyorsun dedim..
Boşa na lim dedim.....
Git dilekçe yi ver o zaman dedi..bende anlaşmalı boşanma olsun yarın beraber gidip dilekçe verelim dedim.. arkasini döndü çıktı gitti..
Sofra öylece kaldı. .
Eşimi seviyorum ama son zamanlarda boşanmayi düşünür oldum..... aynı şey mi annesi sırf benim ailem açık giyindim diye bana sizin meshebiniz ne demiş ligi var. . Benim babam ona hosgeldin dememiş .. onunla otogar da çay içmemis.. ama elinden geldiğince ilgili davrandı. . Yetmiyor. . Yetmiyor.. kendi annesi ile kız kardeşinin yaptıkları bini aştı ama aynı tutuyor. . Şeytan diyor ki annesini ara ağzına geleni say..
Sabah işe gideceğim kızlar durumum öyle ki artık benimsedim ben kavgada ağlamayi
Yardım edin akıl verin ne olur psikolojim bozuldu artık bi gün mutluyum diyorum bi gün lanet olsun şununla nerden evlendim diyorum......
Ne kadar kötü olursa olsun sen onun ailesini kötüledikçe, o da senin ailende açık aramaya başlıyor
bunu farkettim ben.
Artık o eziklik psikolojisinden mi kaynaklanıyor yoksa seni susturmak için çare arayışından mı bilmiyorum..
Ölmüşler gibi düşünüp yoklarmış gibi yaşamaya çalıştığımda daha iyi oldum ben..
Sana da tavsiye ederim..
Görüşme haz etmediğin insanlarla. Sevilmediğim yerde işim yok de.
Çık işin içinden. görüşmeyip kötülemeyi de bıraktığında eşinin kafasına dank edecek.
Huzur bulunca hiç görüş, konuş baskısı yapmayacak emin ol..
Boşanmayı düşünmek için erken diyorum..
O kadar iyi geldi ki mesajın
Çok teşekkür ederim. ..
Evet esimi seviyorum hemde canımdan çoko benim her her her şeyim
Onunda beni sevdiğinden eminim..
Ama maalesef nankörlikte üstüne yok..
Cok kızdım ona ya kırıldım da
Muhtemelen uyuyor numarasi yapacağım o eve gelince.. Sabah ta direkt ise giderim
evli değilim ama öyle kaynanam ve görümcem olsa saçlarını yolardımŞu an o kadar kötüyüm ki.. Ağlıyorum hiç kırık lar la.. ailem istememişti esimi.. bir buçuk yıllık evliyim çocuk yok..
Boşa na lim dedim.....
Sofra öylece kaldı. .