Gözü doymaz görümce

O arabayı ondan al ve postayı koy, bu görümce sizi iyi sömürür ilerde

Aynen öyle, hatta hepsini babası versin diye düşünmüşlerdir. Aynısı bizimde başımıza geldi ordan biliyorum.

Benden size bir tavsiye sakın babanızın eşinize maddi yönden yardım etmesine izin vermeyin. Hem rahata alışır hep bekler sizinkilerden hemde o yapılan iyilikler unutulur kendi ailesi iyi olur sizinki kötü.
unutulduğunu çok güzel tecrübe ettim bu süreçte kesinlikle haklısınız

sırf farklı yorum olsun diye nişanlısın mirasa karışamazsın vs diyenleri hiç takma.ilk yorumlarda vardı ben burdan sinir oldum ama sen görmezden gel onları.

burda mesele miras ve üçbeş değil. mesela benim eşimde babasından kaslsn mirası kabul etmedi. çok da dardaydık gıkım çıkmadı saygı duydum. çünkü babası onunla hiç görüşmemiş vs.

sizin burda mesele paradan ziyade görümcenin tavrı. ve evkenmeden önce olanlar neyse ou 4 le 5le carp. evliyken bu durum katlancak. buna tahammül edemeyeceğini düşünüyorum. yol yakınken ayrılabilirsen iyi olur

Son düzenleme:

ben nişanlı olarak alacağımız arabaya katkı sağlıyor , sabahtan akşama kadar ev bakıyor piyasa araştırması yapıyorum ama nişanlı olarak mali meselelerine katılma hakkım yok . kesinlikle haklısınız farklı olmak

Benden size bir tavsiye sakın babanızın eşinize maddi yönden yardım etmesine izin vermeyin. Hem rahata alışır hep bekler sizinkilerden hemde o yapılan iyilikler unutulur kendi ailesi iyi olur sizinki kötü.
Bide kız tarafını yiyen adamlar türedi. Yüzsüz yüzsüz kız ailesinden herşeyi istiyorlar. Gururlu kızın malına parasına tenezzül etmeyen adamlar kalmadı.

eskiden özellikle evlenmeyen erkeklere üzülürdüm. kadınlar yine kendini idare edebiliyor çünkü. ama evlendikten sonra anladım ki her erkek evlenmemeli.
Ne mantık dışı bi yorum. Bide bu seni ilgilendirmezciler var. Başka kimi ilgilendircek ben anlayamıyorum.
Kardeşinin parasını yiyen bi ablada olabilir

galiba o da ondan bundan geçinenlerden. abimin 5 tl si bana geçse rahatsız oluyorum onun da ayrı hanesi var diye. herkes ayrı geçim telaşında abim de olsa kimseye yük olmak istemiyorum hatta babama bile.

Senden 5 bin tl almayı nasıl kendine yediriyor. Gitsin ablasından istesin hakkını.
Konu sahibi daha gençsin annen babanda destekçi anladığım kadarıyla bu sünepe adam için niye böyle dert sahibi oluyosun. Ömrübillah sizin evinize yediğinize içtiğinizd çoluk çocuğunuza karışırkad.
35 yaşında daha hakkını savunamıyor size ne faydası olacak bu adamın?
Erkeğinde bi duruşu, ağırlığı olmalı.

şaka gibi dışarda yemek yediğimizde bile siz bu gidişle evlenemezsiniz evde yemek varken dışarda yiyip geliyosunuz diye dalga geçerdi bu akbaba kılıklı görümcem

Bir de gördüğüm kadarı ile kendi mirasını kardeşine verip enişteyi/yengeyi mal sahibi yapan gozu tok arkadaşlar kendi eşlerine kalacak mirasta insanlar daha yaşarken hesap kitap yapmaya basliyorlar

Biz daha nisanlanmadan bile eşim para biriktiyordu ,birlikte maddi amaclarimiz vardı. ilişkiyi güçlendiren şeylerden biri de çiftlerin maddi manevi ortak amacları olmasidir bence .nisanliniz bu olgunlukta değil herhalde yaşı da var aslinda

Mesele size istediğinizi alıp almaması değil aslında, ev alması falan da değil. Göründüğü kadarıyla diyebilirim elbette ama Ahmet hayır diyemiyor ailesine anlaşılan, yönlendirmelerine izin veriyor. Evlendikten sonra evliliğinize de karışır bu aile, huzurunuz kaçar. Siz konuyu iyice düşünün, ailenizle de güzelce konuşun, istişare edin. Sizin göremediklerinizi de görebilirler. Gerçekten Ahmete göre çok gençsiniz ve ayaklarınızın üstüne basan meslek sahibi bir kadınsınız, bu adamls evlenip dert sahibi olmayın. Başka bir arkadaşın da dediği gibi, hak verilmez alınır, sizin ahmetin sesi çıkmıyor, bu da ne kadar zayıf bir karakter olduğunu gösteriyor.

Farklı yorum atınca bana bitcoin geliyor

Para verdim herşeye karışayım modu.. Vermeseydiniz böyle herşeyde hak iddia edecektiniz madem, kim kendine ne almış diye muhasebe ve tapu kaydı tutacaktınız madem..suçladığınız kv yada görümce zorla mı aldı paranızı yada bize beş bin atıver diye yalvardılar mı? İstediniz verdiniz..geri ödemesi Ahmetçiğinizin boynunun borcu, başkasının değil.

35 yaşındaki kardeş, "ablam herşeyime karışıyor" diye düşünmüyorsa, düşünmek istemiyorsa, görmüyorsa, görmek istemiyorsa ona akıl + fikir + mantık dilemekten başka yapılabilecek birşey yok..kendi hakkı zorla gasp edilmemiş, akli dengi yerindeyken imza atıp vermiş..insanları kullananları suçlamak her zaman kolaydır..gözünü açıp "sömürülüyorum" demek zordur..
Anafikir : kendi düşen ağlamaz

demekki erkekler ne kadar uzun zaman ailenin dizinin dibinde kalırsa o kadar olgunluğunu yitirip çocuklaşıyorlar, benimki de harçlığını kaptıran küçük kardeş hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…