- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.138
- 63
- 38
- Konu Sahibi portakaldakahve
-
cevap yazmaya korkuyorum seni ilgilendirmez diyenlerden ama bu mali meseleler beni ilgilendiriyor çünkü mesela araba alırken benden nakit istedi düşünmeden tüm birikimimi verdim . ama bugün ablasına olan sözde borcu ödemek için arabayı satıyor ironiyi görüyor musunuz? beni değilde kimi ilgilendiriyor bu meseleler
Ben az bulmadım. Para kolay kazanılmıyor. Siz de nişanlıniz da çalışıyorsunuz babanız da arkanızda nişanlıniz ailesi bunu gördükçe bizim vermemizi gerek yok fazla bile onlara diye düşünüyor olabilirler mi
O büyük görümce sizsiniz sanırım
unutulduğunu çok güzel tecrübe ettim bu süreçte kesinlikle haklısınızBenden size bir tavsiye sakın babanızın eşinize maddi yönden yardım etmesine izin vermeyin. Hem rahata alışır hep bekler sizinkilerden hemde o yapılan iyilikler unutulur kendi ailesi iyi olur sizinki kötü.
beni geçtim bir ablanın kardeşine bunları yapmasını(mal edinmesine engel olmak vs.) sizin vicdanınız kabul ediyorsa diyecek söz bırakmıyorsunuz kimseye . kalp güzelliği dilerim böyle düşünenlereDeğilim ama büyük görümcenin en büyük fanıyım
Değilim ama büyük görümcenin en büyük fanıyım
Ne mantık dışı bi yorum. Bide bu seni ilgilendirmezciler var. Başka kimi ilgilendircek ben anlayamıyorum.O büyük görümce sizsiniz sanırım
sırf farklı yorum olsun diye nişanlısın mirasa karışamazsın vs diyenleri hiç takma.ilk yorumlarda vardı ben burdan sinir oldum ama sen görmezden gelme.
burda mesele miras ve üçbeş değil. mesela benim eşimde babasından kaslsn mirası kabul etmedi. çok da dardaydık gıkım çıkmadı saygı duydum. çünkü babası onunla hiç görüşmemiş vs.
sizin burda mesele paradan ziyade görümcenin tavrı. ve evkenmeden önce olanlar neyse ou 4 le 5le carp. evliyken bu durum katlancak. buna tahammül edemeyeceğini düşünüyorum. yol yakınken ayrılabilirsen iyi olur
Bide kız tarafını yiyen adamlar türedi. Yüzsüz yüzsüz kız ailesinden herşeyi istiyorlar. Gururlu kızın malına parasına tenezzül etmeyen adamlar kalmadı.Benden size bir tavsiye sakın babanızın eşinize maddi yönden yardım etmesine izin vermeyin. Hem rahata alışır hep bekler sizinkilerden hemde o yapılan iyilikler unutulur kendi ailesi iyi olur sizinki kötü.
Ne mantık dışı bi yorum. Bide bu seni ilgilendirmezciler var. Başka kimi ilgilendircek ben anlayamıyorum.
Kardeşinin parasını yiyen bi ablada olabilir
Hadi bu konu bi şekilde hallolsa bile siz evlendikten sonra da ellerini çekmezler bunlar Ahmet 'in üzerinden.
Çünkü alışmış bunlar bedava yemeye yok zırt parası yok zort parası diye sürekli yardim talep edecekler muhtemelen.
Suç sadece Ahmet te hak verilmez alınır uyanık olsaydı gözünü açsaydı hak var hukuk var memlekette.
Afedersiniz ama böyle sünepe karakterli erkekleri hiç sevmiyorum sonsuza kadar bekar kalabilirler bence.
Siz de ona göre çok gençsiniz ve de akıllısınız iyi düşünün derim.
Ne mantık dışı bi yorum. Bide bu seni ilgilendirmezciler var. Başka kimi ilgilendircek ben anlayamıyorum.
Kardeşinin parasını yiyen bi ablada olabilir
Senden 5 bin tl almayı nasıl kendine yediriyor. Gitsin ablasından istesin hakkını.ben nişanlı olarak alacağımız arabaya katkı sağlıyor , sabahtan akşama kadar ev bakıyor piyasa araştırması yapıyorum ama nişanlı olarak mali meselelerine katılma hakkım yok . kesinlikle haklısınız farklı olmak
Senden 5 bin tl almayı nasıl kendine yediriyor. Gitsin ablasından istesin hakkını.
Konu sahibi daha gençsin annen babanda destekçi anladığım kadarıyla bu sünepe adam için niye böyle dert sahibi oluyosun. Ömrübillah sizin evinize yediğinize içtiğinizd çoluk çocuğunuza karışırkad.
35 yaşında daha hakkını savunamıyor size ne faydası olacak bu adamın?
Erkeğinde bi duruşu, ağırlığı olmalı.
Biz daha nisanlanmadan bile eşim para biriktiyordu ,birlikte maddi amaclarimiz vardı. ilişkiyi güçlendiren şeylerden biri de çiftlerin maddi manevi ortak amacları olmasidir bence .nisanliniz bu olgunlukta değil herhalde yaşı da var aslindaben nişanlı olarak alacağımız arabaya katkı sağlıyor , sabahtan akşama kadar ev bakıyor piyasa araştırması yapıyorum ama nişanlı olarak mali meselelerine katılma hakkım yok . kesinlikle haklısınız farklı olmak
ben nişanlı olarak alacağımız arabaya katkı sağlıyor , sabahtan akşama kadar ev bakıyor piyasa araştırması yapıyorum ama nişanlı olarak mali meselelerine katılma hakkım yok . kesinlikle haklısınız farklı olmak
demekki erkekler ne kadar uzun zaman ailenin dizinin dibinde kalırsa o kadar olgunluğunu yitirip çocuklaşıyorlar, benimki de harçlığını kaptıran küçük kardeş halaBiz daha nisanlanmadan bile eşim para biriktiyordu ,birlikte maddi amaclarimiz vardı. ilişkiyi güçlendiren şeylerden biri de çiftlerin maddi manevi ortak amacları olmasidir bence .nisanliniz bu olgunlukta değil herhalde yaşı da var aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?