• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü doymaz görümce

Görümcenin uyanıklığı bir tarafa bu Ahmet'ten ne köy olur ne kasaba..
Kendi hakkı olan arsayı nasıl bir dolduruşla ablasının üstüne yapmış anlamadım ben..

Bence Ahmet ailesine miras hakkını vermekten hiç gocunmuyor siz de bu durumdan rahatsız olmuşsunuz ileride belki sizin edileceğiniz mallarda bile hak idda edecekler yada daha iyi şartlarda yaşayacakken sıfırdan başladığınız için zorlanacaksınız mutsuz olabilirsiniz evlilik düşüncenizi gözden geçirin derim.

ailem fazla gururlu inanın onları üzmemek için sustum bu zamana kadar . ama 35 yaşında adamın üstelik iş sahibi olan çalışan değil patron olan adamın bana bu çileyi çektirdiğine inanamıyorum. ona söylemiyorum ama ben erkek olsam aileme resti çekmiş sevdiğim kadına da istediğini almış olurdum inanın buna imkanı var

Demek ki Ahmet o kadını sevmiyor diye düşünürüm.

ÖLÜM HAK MİRAS HELAL
demiş atalar senın nışanlın salaksa onu yiyen gözü açık bir abla olmasıda çok normal ,
kafasını kullansın yedirmesin ,

ayrılmazsan daha çok çekersin fragman bu yaşadıkların

Bence sen evlenme,hele Ahmet'le hiç,hiç evlenme. Nişanlılıkta bu kadar müdahele?Benim aklım da,içim de almadı.
Üstelik durumu görmüşsün ve halen dirertiyorsun. Bu evlilik olsa sağlıklı bir istikbal görüyor musun??Açıkçası ben görmüyorum.

Back