Gözü doymaz görümce

1. siz o aileye girmeden önce ne yaşandığı sizi ilgilendirmez
2. 35 yaşına kadar evlenmemezlik etmemiş ki adam zaten 5 yıldır siz varsınız hayatında. 30'unda bulmuş yani ama evlenmek nasip olmamış.
3. Görümce dominant, kv dominant siz de öylesiniz bu çok açık.
Demem o ki zavallı Ahmet. Herkes bir tarafa çekiyor.

İş nişanlınızla bitiyor. "35 yaşında" ama bu konularda zerre duruş sergileyemiyor ve resmen kendisini sömürtüyor. Burada 15 yaşında birinden bahsetmiyoruz Allah aşkına. Bence nişanlınızı tekrar gözden geçirin. O durumu düzeltmezse bir ömür bunları çekeceksiniz.

Ağustosta düğünümüz olacağını bildikleri halde bir yardımları olmadığı gibi bu gibi şeylerle evlenmemize engel de oluyorlar bu yeterli değil mi

Bu tarz meselelerde dava açma dışında bir çözüm göremiyorum maalesef..

Hadi bu konu bi şekilde hallolsa bile siz evlendikten sonra da ellerini çekmezler bunlar Ahmet 'in üzerinden.
Çünkü alışmış bunlar bedava yemeye yok zırt parası yok zort parası diye sürekli yardim talep edecekler muhtemelen.

Suç sadece Ahmet te hak verilmez alınır uyanık olsaydı gözünü açsaydı hak var hukuk var memlekette.
Afedersiniz ama böyle sünepe karakterli erkekleri hiç sevmiyorum sonsuza kadar bekar kalabilirler bence.

Siz de ona göre çok gençsiniz ve de akıllısınız iyi düşünün derim.

Gorumceye diyecek bir şey bence nisanlinizin saflığı. ..aile mirasindaki payımı anneme dahi vermem açıkçası. Adam evlenince de böyle olacak. ..sabrederim diyorsanız sizin kararınız. Ama o mirastan vs vazgeçin bu aile size zırnık koklatmaz.Farzedin ki adamın hiçbir şeyi yok. Evlenince de ailesiyle minimum gorusursunuz

Ne karışık işlere girmişsiniz hepsini okuyamadım. Allah yardımcınız olsun sizi zo bir evlilik süreci bekliyor umarım bu Aile yüzünden akıl sağlığınızı huzurunuzu yitirmezsiniz

elinde hiç bir şey olmaması kabulüm . ama elimizdekine beraber yaptığımıza aldığımıza da göz dikiyorlar

Canım nisanlin saf filan değil.Bu kadar yalan/dolan ,gidip arsayi ablasının ustune yapması,arabayi satmasi evlenirken senin yanina bir ceket bir pantolon ile gelebilmek için.Resmen portakaldakahve sahip olacağına siz yiyin diyor.

Böyle arada kalan bi adam vardı ailenin tek erkek evladı,görümcenin kredi borcları anasının pimapeni derken adam şizofren oldu .
Karısı desen o ayrı depresyonda .
İyi düşünün evlenmeyi.

O büyük görümce sizsiniz sanırım

5000 tl . belki bunun lafını mı yapıyorsun diyecek bazıları ama öğrenci olduğum dönemde vermiştim ve eğitimim için ayırdığım paraydı benim için büyüktü yani
Ben az bulmadım. Para kolay kazanılmıyor. Siz de nişanlıniz da çalışıyorsunuz babanız da arkanızda nişanlıniz ailesi bunu gördükçe bizim vermemizi gerek yok fazla bile onlara diye düşünüyor olabilirler mi

bütün ihtimalleri düşünüyorum böyle bir durumda daha da ezilmeleri gerekmez mi

Benden size bir tavsiye sakın babanızın eşinize maddi yönden yardım etmesine izin vermeyin. Hem rahata alışır hep bekler sizinkilerden hemde o yapılan iyilikler unutulur kendi ailesi iyi olur sizinki kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…