• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü doymaz görümce

Ahmet boyle devam ederse semer vuran cok olur.:işsiz:
Ahmet biran once evleneceginin, ev yuva kuracaginin farkina varmali ama surekli senin yonlendirmenle degil

Ya erkek aileleri herkes bir degil ama kiskaniyorlar canim.... Sen evi unut hatta Ahmetide unut.. Bunu aile yuzunden 5 ayda dul kalmis bir bayan olarak yaziyorum sana... Evlendik cift maas cift araba hersey super istedigimizi alip giyiyoruz buyuk arabanin kredisi bitmek uzere arsa bakiyoruz guneyden icine ev yaptircaz ve bunu issiz gorumce kayin ve onlarin anasi yediremedi... Ulan o da senin oglun alsin ev sahibi olsun genc yasta ama yok... Sizinkilerde Ahmetin mutlu huzurlu ev sahibi olamsini istemiyor ve bu asla degismicek...

Ya erkek aileleri herkes bir degil ama kiskaniyorlar canim.... Sen evi unut hatta Ahmetide unut.. Bunu aile yuzunden 5 ayda dul kalmis bir bayan olarak yaziyorum sana... Evlendik cift maas cift araba hersey super istedigimizi alip giyiyoruz buyuk arabanin kredisi bitmek uzere arsa bakiyoruz guneyden icine ev yaptircaz ve bunu issiz gorumce kayin ve onlarin anasi yediremedi... Ulan o da senin oglun alsin ev sahibi olsun genc yasta ama yok... Sizinkilerde Ahmetin mutlu huzurlu ev sahibi olamsini istemiyor ve bu asla degismicek...

ayynen meselenin özeti ve ahmetle evliliğimizin fragmanısınız

At nisani filan. Her ailede bi saftirik vardir boyle sömürülen o da senin ki. Ilerde sen yapsan bu batirir. Ne onlar para yemeye doyarlar, ne nisanlin yedirmeye doyar. Yalanda soyluyormuş. Ilerde de basina is alirsin. Yalan dolanla kredi ceker, para verir...

ayynen meselenin özeti ve ahmetle evliliğimizin fragmanısınız

Bakin nisandan donmek kolay bosanmak zor ben malesef tayin icin 1 ay nisanli kalip 7 ay nikahli ayri evde yasadim nikah olmasaydi kesin olarak nisandan donerdim.. Nisan kisilerin birbirini degil ailelerini tanima sureci.. Nisanlin cok iyi de olsa bisey degismicek... Ben evlendigime pismanim.. Eger evlenmesem icimde acabalar olcakti.. Acaba mutlu olurmuyduk diye... Ve suan keskelerim var.. Keske evlenmeseydim... Babanin iyi niyeti belki benimkide ayniysi eve hirsiz girdi calinanlari zorunda olmadigi halde cebinden odedi eski konularimda var.... Esimin ailesi napti bana taktiklarini evde duruyor diye kandirip yediler... Nisanlin onlara mahkum bu degismicek ve sonu ya hergun bitmeyen kavgalar ya bosanma...

Bakin nisandan donmek kolay bosanmak zor ben malesef tayin icin 1 ay nisanli kalip 7 ay nikahli ayri evde yasadim nikah olmasaydi kesin olarak nisandan donerdim.. Nisan kisilerin birbirini degil ailelerini tanima sureci.. Nisanlin cok iyi de olsa bisey degismicek... Ben evlendigime pismanim.. Eger evlenmesem icimde acabalar olcakti.. Acaba mutlu olurmuyduk diye... Ve suan keskelerim var.. Keske evlenmeseydim... Babanin iyi niyeti belki benimkide ayniysi eve hirsiz girdi calinanlari zorunda olmadigi halde cebinden odedi eski konularimda var.... Esimin ailesi napti bana taktiklarini evde duruyor diye kandirip yediler... Nisanlin onlara mahkum bu degismicek ve sonu ya hergun bitmeyen kavgalar ya bosanma...

cevap yazmaya korkuyorum seni ilgilendirmez diyenlerden ama bu mali meseleler beni ilgilendiriyor çünkü mesela araba alırken benden nakit istedi düşünmeden tüm birikimimi verdim . ama bugün ablasına olan sözde borcu ödemek için arabayı satıyor ironiyi görüyor musunuz? beni değilde kimi ilgilendiriyor bu meseleler

Eşiniz arkanızda durmayıp ayrılmayı kabul mu etti?

Benim çevremde de herşeyi anası, bacısı, kardeşinin ayağına seren biri var. Aç gözlü insanları doyurmak mümkün değil. O kişide onların bir dediğini ikiletmez kendi çocukları değil anası bacısı ne isterse onu yapar.
Böyle zayıf karakterli bi adamla evlenme çoluk çocuğuna yazık.
Ya dava açsın miras hakkım verilmedi diye yada ölene kadar sömürülmeye devam etsin.

Benim çevremde de herşeyi anası, bacısı, kardeşinin ayağına seren biri var. Aç gözlü insanları doyurmak mümkün değil. O kişide onların bir dediğini ikiletmez kendi çocukları değil anası bacısı ne isterse onu yapar.
Böyle zayıf karakterli bi adamla evlenme çoluk çocuğuna yazık.
Ya dava açsın miras hakkım verilmedi diye yada ölene kadar sömürülmeye devam etsin.
dava açmak falan ne haddine böyle birşeyi dile bile getiremez ki . kaldı ki mirası kendi isteğiyle reddetmiştir adam kandırılmış değil ki ne yapıyorsa rızasıyla yapıyor

Herkese merhabalar
5 yıldır devam eden güzel bir ilişkim var . 1 yıldır da nişanlıyız . Nişanlım 35 ben 25 yaşındayım . Hayatımda yaşamadığım mutluluğu yaşadım onunlayken ta ki ailesiyle tanışana kadar. nişanlıma Ahmet diyelim.
Ahmet 4 kardeşin en küçüğü . Babaları ölene kadar ekonomik anlamda normal seviyede olan bir aileyken baba ölünce babanın malları ortaya çıkıyor 3 evli kardeş ve anneleri bu malları paylaşıyorlar fakat ahmet bekar olduğu için ona bir şey yok. Ailenin Ahmetten vazgeçmişlik seviyesi 35ine kadar evlenememesinden de belli .

En büyük abla ailenin dominant karakteri (başlığa konu olan ) eşi ve kızıyla anne ve ahmetin evinde yaşıyorlar. 2 numaralı kaynım defalarca iş batırmış hala bir dikiş tutturamamış aileye sırtını yaslayan biri. küçük görümcenin rahatı yerinde onda sorun yok kvnin deyimiyle o herşeyin en iyisini hakeder.

Şimdi bu aile profili içinde beni en rahatsız eden büyük görümceye değinelim . babasından kalan yardımlarla kendine ait bir evi var buna rağmen kv ile beraber yaşıyor çünkü aileyi en iyi kontrol noktası o ev . Babadan kalma son bir arsa vardı kuş uçmaz kervan geçmez yerde , tanıştığımızdan beri bana denen şu 'o arsa satılacak Ahmete ev alırken peşinat olacak' neyse biz ev bakıyoruz falan uygun fiyatlı bir tane beğendim anlaştık arsa satılığa çıkacak , biz bu kararı aldık ertesi sabah büyük görümce Ahmetle tapuya gidip arsayı üstüne aldı . Ahmete sorduğumdaysa parasını vericek cevabını aldım haliyle bizim ev alma mevzusu iptal oldu .kvnin savunması ise eee canım yabancıya mı gitseydi? babadan kalan onca şey satılmış pay edilmiş şimdi aklına gelmiş aile olmak . hıı ayrıca ben evi beğendiğimde benim babam ahmete dediki ' oğlum ben sana 90.000 tl peşinat parasını vereyim sen arsayı bana sat , arsanın değeri 40.000 tl ablan kendini toparlayınca bana 40.000 versin arsayı alsın kalan 50.000 de benim size ev hediyem olsun. Aile kesinlikle bunu kabul etmedi. ev alınmadı o arsanın parası da asla gelmedi konu kapandı. ahmete dedim ki bundan sonra o arsayla bağımız kalmadı pikniğe mangala ağaç dikmeye vs çağrılırsak gitmiycez haberiniz olsun . tamam dedi .2 gün sonra bana 'Ablam bana arsadan pay vermek istiyor ev alamadık diye içine sinmemiş ' dedi kesinlikle karşı çıktım hayır tenezzül etmiyoruz o arsayla bağımız yok dedim. dün de telefonunda mesajlarını gördüm ablası buna mesaj atmış vaadettiğin 5000 tl yi ver diye meğer benim avanak abdi bedavaya bağışladığı arsadan 1 karış pay almak için üstüne para ödeyecekmiş çıldırmak üzereyim . ya bi abla hayal edin kardesine ev aldırmasın ama eve alınan tuvalet kağıdının bile parasını whatsapptan kalem kalem yazıp istesin. inanın hanımlar güzellikle de konuştum. abla lütfen evleneceğim adamın güçsüzlüklerini ben görmezden gelmeye çalışıyorum sen o parası bu parası diye mesaj atma bilmeyeyim bunları diye yok yok yok her buluşmamızda bir para isteme mevzusuyla taciz ediliyoruz allah aşkına siz olsanız ne yapardınız ? bedava pay verecek diye yalan söyleyip üstüne para ödeyecek olması beni çok rahatsız etti belki hepsini affederdim ama yalanı kabullenemiyorum nolur bir yol gösterin uzun oldu kusura bakmayın (Ayrıca sözde ağustosta düğünümüz vardı )
Ben olsam o adamla evlenmem. Inan para pul önemli değil. Be kendim her fırsatta eşimi ailesine yardım etmesi için durtuklerim ama onun ailesi gayet iyi niyetlidir. Seninki fena ve bugün ablasına malını yediren yarın çocuklarının rızkını da yedirir.

Burda sanane diyenler size yapılsa lanet görümce kayınvalide dersiniz.
Ben sizi haklı buldum.
Tabi ki evleneceğiniz insanla ev alma hayaliniz olacak ve onu ezmelerini istemeyeceksiniz.
O ailenin içine gireceksiniz ne demek sanane diyecekler.
Ahmet'e resti çekin eğer istiyorsa zaten kaybetmeyi göze alamaz.

Vallahi görümce fena siz de az değilsiniz maşallah.25 yaşında gibi değilsiniz baya oturaklı ileriyi düşünen gören plan program yapan akıllı bi insansınız.burada sizin değiminizle avanak Abdi Ahmet’e üzülesim geldi ama yok üzülemedim.

Burda sanane diyenler size yapılsa lanet görümce kayınvalide dersiniz.
Ben sizi haklı buldum.
Tabi ki evleneceğiniz insanla ev alma hayaliniz olacak ve onu ezmelerini istemeyeceksiniz.
O ailenin içine gireceksiniz ne demek sanane diyecekler.
Ahmet'e resti çekin eğer istiyorsa zaten kaybetmeyi göze alamaz.

hiç tarzım olmamasına rağmen ya ben ya ailen demek zorunda kalıcam . yapma etme taviz verme demekle olmuyormuş en iyisi kestirip atmak sanırım

Back