Gözü doymayan annem.Babamı zehirleyecekmiş

Baban aldatildigini bilmiyor degil mi.. Allah sabir versinn ataan atilmaz satsan satilmaz

Ne yap et bosanmalarini sagla. Annen ahlaksiz kotu bi kadin. Mesele sadece aldatmasi degil ne anneligi var ne insanligi.

Söyleyeceklerim icin affet nolur ama çok sinsi bir annen var. Genellikle bu tip şeyler babalardan beklenir ama söz konusu annen olması beni çok şaşırttı. Tavsiye olarak internette adamlarla konuştuğunü ve zehir meselesini söylemelisin babana ve mümkünse annenin önünde söyle. Bunları duyduktan sonra boşanmamak icin direnmeyecektir. Ama korkarım boşanma olsa bile annen babanın elinde avucunda ne varsa alır. Aklım cok karıştı gerçekten çok zor bir durum

Annen böyle gelmiş böyle gider de ben nedense size üzüldüm..İnş hayırlı evlatlarıniz olur sizde onlara hayırlı anne olursunuz.Çok travmalar yaşatmış size bunlarin hesabını nasıl verecek acaba.hala da devam ediyor kendi haline bırakın bence evladinizla mutlu olmaya bakin

Lutfen tedbir alin ya gercekten babanizi zehirlerse?
Bir tapudan bu yapilir mi Allah askina zaten mallar esler ayrildiginda evlilik sonrasi yapildiysa paylasiliyor.
Anneniz icin ben de gercekten Bakirkoy Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesine basvurmanizi oneririm. Eger kendini ya da bir baskasini oldurme plani varsa mutlaka yatirip tedavi ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…