• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü doymayan annem.Babamı zehirleyecekmiş

Yani babanın yerinde olsam donuma kadar verir boşarım bu kadını. Sokakta yatarım bu kadınla yatmam. Kadın kötülüğün vücut bulmuş hali.

Bu arada 0212 409 15 15. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi telefon numarası. Arayın annenizi götürsünler.

Bende daha önceki konunuzu hatırlıyorum.
Orada da kız kardeşiniz içim endişe etmiştim, neler duyuyoruz, bu şekilde hayat süren kadınların pisliği sonunda evlatlarına bulaşıyor...
Kaçırılıyor, tehdit ediliyor, öldürülüyor..
Yine aynı endişeyi duyuyorum.

Abiniz de her şeyi biliyorsa onunla konuşun, babanıza arka çıkın.
Boşanmayı Lehinize sonuçlandırın.
Kardeşiniz üniversiteye kadar babanızla kalır sonrası yoluna koyulur...

Bence annen kendini zehirlesin nebicim insan babanı ikna et ve boşansın resmen adamın hayatı tehlikede allah akıl fikir versin annene ama bu saatte sonra değişmez babana kardeşine çok üzüldüm

baban anneni boşasa annen hırsından gelip öldürür adamı akıl hastanesine kapatın derhal

Bendede böyle dini imanı para olmuş bi kuzen var daha 24 yasnda ama 1 lira verirken eli titrer yeni evlendi inşallah annen gibi olmaz ama karakterini benzettm

Baban ihanete bile göz yumacak karakterde bi insansa, zehirlenip ölmeyi de kabul eder eminim. Sadece kardeşine üzüldüm, keşke sen yada abin yanına alsaymış

Belki bilmedigin veya anlatmadigin bi4 seyler var.
Yoksa baban niye bosanmiyor? Bu kadin hep boyleymis sonucta bir gunde olmamis ki.

Bir yerlerde 5 tane evi olan veya calisan kadinin evde is falan yapmamasi da bence cok normal.

Bu konuda kesin eksik bir sey var. Birbirlerini aldatiyorlar sizin bir cikolatanizi anneniz babaniza odetiyor falan. Cocuklari olarak size uzuldum malesef insan anneden bosanamiyor. Ama bosanip kurtulmak bu kadar kolayken babanizin bosanmamadi isin icinde baska bir is var diye dusunduruyor.

Kizlar yazacaklarim uzun olabilir şimdiden kusura bakmayin.Ben 1 senelik evliyim.Ondan önce babaevinde kiz kardesim,annem ve babam beraber yaşıyorduk.
Annemle babamin ne kavgasi ne tartışması bitti bu zamana kadar.Tek meselede para oldu.Babam 20sene önce anneme bakkal dükkanı açtı isletsin diye.Ozamanlar işlerimiz iyiydi annemle babam ortak birikimle bir ev aldi.Sonra o satildi baska yer alindi derken babamin üstüne alindi yeni yer.Sonra babamin çalışmalarıyla maddi durumumuz baya iyi oldu.Cok iyi bir tatil beldesinde
5 tane evimiz var ama neye yarar.Keske olmasaydi huzurumuz olsaydi diyorum..
Annemle babam birbirlerini hep aladattilar.Annem bir tık ileri gidip benim önümde bile yapti bunu.Onlarin yüzünden cok kötü bir cocukluk geçirdim.Ama güçlüydüm.Kiz kardesim dogdugunda 12 yasindaydim.Ona hep ben baktim buyuttum.Annem dükkanı bahane ederek ne evin isine karisti ne yemegine.Sabahtan aksama kadar hizmetçi gibi çalıştım.
Dükkandan aldigimiz bir cikolatayi bile annem deftere yazar babamdan parasini alirdi.Iyi kötü babam okuttu hep bizi.Kardesim 8sene özel okullara gitti.Genelde birseyden mahrum kalmadik onun sayesine.Abime araba aldi simdide ev vs alacak.Ama annem malulen emekli olmasina ragmen bebim dugunumde bir ceyrek bile takmadi.Yine birsey demedim.5 lirasini alsak arkamizdan beddua edebilecek potansiyelde bir kadin.Babama ne kahvalti hazirliyormus ne yemek ne ev temizliği.
Eline telefonu aliyor internette hesabinda adamlarla konuşuyor.Okadar bıktım usandım ki.
Annemin bize yaptiklari anlatmakla bitmeZ.En son bir dairemiz vardi annem bir miktar parasini vermişti mesela 40bin kadar babamda 200bin kadar koyup tapusunu aldi üstüne tabii annem kendi almak istiyordu ama babam almış bize de aldiktan sonra söyledi.Tamam annemin üzerine yapabilirdi ama babam bizden gizli ne bir yer satar ne birsey yapar yani almasi da birsey degistirmez.Diger 2evi annem sezona veriyor kiraya veriyor babam dokunmuyor bile parasina.Kimseye 1 lirasini bile vermez.Babam vermedigi zamanda cebinden calar yeminler eder bizim üstümüze atardi.Gecen teyzemle konusmuslar annem babam evi ustune aldi diye yemegine zehir atip zehirleyecekmis.Bunu söylemiş.Teyzemde tembihledi aman söyleme benden bilir gibisinden.Şok geçirdim.Cok üzüldüm hala da cok kotuyum.Hamileyim bir kere olsun dogru duzgun aradigi yok ben arasam acmiyor whatsapa giriyor sonrada duymadim diye bana dönüyor.Yani anlatamadigim en az bunlarin bin kati şey var sayfalar yetmez.Keske diyorum 1 kurusumuz olmasaydi insanlar neden böyle olmak zorunda.Babam zaten disarda yiyor iciyor eve sadece uyumaya geliyor.Bosanin diyorum bu yastan sonra olmaz diyor.Annemin ne plani var bilmiyorum.Kardesim onlarin arasinda kalıyor.Yanima alsam alamam ta turkiyenin bir kosesinde dagin başındayım yurda verin desem asla kabul etmez babam.Psikolaga git diye israr etsem ona göre herkes sorunlu bir kendi sağlam.Böyle iflah olmayan bir anneye sahibim.Oysa ki inanin her carsiya.ciktiginda 200 liralik kiyafet kozmetik alisverisi yapmadan dönmez yedigi önünde yemedigi arkasinda.Ben bir ayakkabisini aldim diye gece yarisi beni uyandirip ayakkabiyi sorar.Böylesine aç.
Eger ki babam para vermesin ne surati dogrulur bizi de sıkıntıdan sıkıntıya sokar.Okadar yoruldum ki burada bunlari düşünmekten.Kardeşimi düşünmekten.Böyle hasta ruhlu bir annenin her an kime ne yapacağı bellin degilken...Ne boşanıyor ne gözü doyuyor ne etrafina verdigi sıkıntıları bitiyor artik yasadigimiz yerde bizi bilmeyen yok.Her gördüğüne babami karalar bizi karalsr milley bizi gördüğü yerde akil vermeye kalkar.Ne çenesi duruyor, ne yüzü doğruluyor ne yalani bitiyor ne gözü doyuyor, ne ahlaktan nasibini aliyor ne kardesime bize huzur veriyor.Bıktım bıktık.....
bence zehirlenme ihtimalini babanız bilmeli Allah korusun bu adam evde bir bardak suda mı içmez ona katar falan rabbim bilir ya iyisini tanıdık birinin duası vardı içimizden sil süpür Allahım diye duası kabul oldu kocasından kurtuldu inşallah sizde annenizden kurtulur mutlu olursunuz.

Mallardan hakkın olanı alıp babanı da boşanmaya ikna edip annenden kurtulmak daha iyi gibi. Zaten aile değilsiniz anlattığına göre

bu saatten sonra gemileri yak kaybedecek hiçbir şeyin yok

babana durumu anlat ya boşansın ya da anneni yollayın hastaneye

kardeşini yanına al ya da yurda verin okusun herkes yurtta okuyor

babanda gelsin sende kalsın yakınlarınızda ev tutun ya da orda yaşasın

üzgünüm ama annen hayatınzda olduğu sürece huzursuzluğunuz devam edecek

umarım paraları başka adamlara yedirmiyordur

Bence bu hikayenin masumu babanız değil.Bir insan bunca ihaneti arsızlığı sineye çekiyosa vardır onun da bi çıkarı.Hadi şimdi yaşı bahane ediyor da annem hep böyleydi diyorsunuz e o zaman neden boşanmamış mantıklı mı bu allahaşkına.

Canını sevseydi babanız boşardı annenizi şimdiye kadar neler duyuyoruz kadınlar sevgilisiyle öldürüveriyolar adamları.Demek ki korkusu yok siz de korkmayın bi sey olmaz

Babanı mi zehirleyecekmiş :/ hemen polise bildir ,ceza almazsa da akıl hastanesine kapat ..

Millet koca diye ağlar ,bu insafsız sağlam adamı zehirleyecek. .

Babana söyle, canına bir zarar gelmeden bu kadından kurtulsun ..

Edit : Mirasa ortak olma diye bu kadın seni de zehirler ,haberin olsun ..

Anne degil bela resmen kusura bakmayin ama :110: .. Babaniz cok sabirli adammiş niye hayatinda tutmaya devam ediyor anlamadim.. Peki annenizin kendisini aldattigini biliyor mu?

En iyisi kendi hayatinizi kurup anneyi mumkun oldugunca bu hayata almayin yazik yahu sizlere..

Anneni baban sen ve kardesin birlikte olarak zorla akil hastanesne kapatin bn olsam coktan kapattirmistim bugun yarin kardesnide zehirler o anne dedigin yaratik

Ne diyecegimi sasirdim. Ama teyzeyede pek guvenme bence. Belki dogru olmayabilir.
Baban ve annen birbirini bulmus ve boyle kabullenmisler. Seninde onlarin arasinda bilmedigin birseyler vardir eminim.
İcini ferah tut. Hem kocasi hem evi olacak hem istedigi gibi baska erkeklerle gorusecek kadin o kocayi zehirlemez. Parasi kalmadiginda en fazla vurur totoya tekmeyi veya yaslaninca ikisi durulur oyle yasayip giderler..
Kardesin icin birseyler dusun ama...
Saglikli bir hayat yasamiyor ne yazikki annen ve baban..

Babanızın dikkatli olmasını sağlamanız lazım
Direk söylenir mi bilmiyorum ama...
Annenizde böyle bir potansiyel var gibi, ciddi ciddi yapabilir bunu.
Allah korusun İş işten geçerse çok yanarsınız

Babanızın aşırı Sabrının altından da kötü bişeyler çıkabilir ama. Bu kısmı da düşünün, söylemediği bişey olabilir mi

Ben sizi hatırladım sanki anneniz açık fotolar atıyodu sosyal hesaplarından doğrumu :110: işiniz zor Allah sabır versin hamilesiniz çok üzmeyin kendinizi

Back