- 9 Mart 2010
- 2.653
- 6
selam.. farklı bir forumda cevap yazmıştım aslında
senelerdir lens ve gözlük kullanan biri olarak.. en sağlıklı olanının tabiki gözlük olduğunu söyleyebilirim.. lens içinse önce mutlaka doktora gitmeli ve lens için gerekli ölçüleri öğrenmelisin lens ve gözlük numaraları farklıdır..
hijyen kurallarına dikkat eden titiz bir yapıya sahipsen neden lens kullanmayasın..
lenslerde ise johnson&johnson benim en rahat ettiğim marka.. ve herşeyden önemlisi satılan ürünün arkasında duracak bildik tanıdık büyük mağazalardan alışveriş yapmak.
ben kanyondan atasun optikten alıyorum lenslerimi onların önerilerine güveniyorum sanada öncelikle doktora gitmeni sonra bu tarz güvenebileceğin biyerden alışverişini yapmanı öneririm.. sevgiyle kal...:1hug:a.s.
bende tam 7 yıldır kullanıyorum ve artık bıkmış sıkılmış durumdayımgözünün önünde bi camla yaşamak çok zor ama mecbur burdan sesleniyorum mecbur olmadıkça gözlük kullanmayın bende dinleniriciyle başlamıştım ama şimdi 3 dereceye kadar çıktı çünkü göz tembelleşiyo senağlama normalde senede 2 kere gözlük değiştitirdim ama şimdi kullandığım 3 seneyi geçti :) renkli çerçeveleri seviyorum ama bütün olmycak şekilde atvsiye ederim..en kısa zamnda lens olmak istiyorum ama onunda erkek arkadaşım istmyoo üüffsenağlamasenağlama[/QU
CANIM YA ARTIK HER ŞEYİN ÇÖZÜMÜ VAR BENİMDE GÖZLERİM -3.5 SEFFAF LENS KULLANIYORUM VE GÖZÜMDE HİÇ BELLİ OLMUYO DENEMENİ TAVSİY EDERİM Kİ ERKEK ARKADASINDA GÖZÜNDE ANLAMAYACAKTIR
özlerim numaralı numarasıda bayaa büyük ama genelde gözlük kullanmıyorum, lens kullanmak istiyorum ama kullanabilir miyim hiç bilmiyorum çıkarıp takarken acır diye korkuyorum bide duyuyorum batma falan oluyomuş gözden kayıyomuş , bunların olmaması için önerebileceğiniz marka var mı? :S bide alırsam eğer renkli alıcam gözlerim koyu kahve ama belli olacak şekilde bi yeşil olsun istiyorum bazı lensler göz bebeklerini gözden fırlatıcak gibi duruyo ben sanki benim doğal göz rengim yeşilmiş gibi dursun istiyorum.. lütfen yardımcı olun kızlar :)
bende kardeşim için sormustum doktora eğer kendine güveniyorsa bakımı için kullanmasında bir sıkıntı yok demiştikızım 12 yaşında gözlük yerine lens kullanmak istiyor ne dersiniz ?