- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bisey ögrenmek istiyorum..
Türkiyede gözlük fiyatlari neye göre degisiyor ? Saglik karnesi sart mi ?
Benm trye ait sgk yok, cervece ve cam ücreti tahmini ne kadar tutuyor ?
Eger fiyatlar uygunda trye gittigimde numarali gözlük almayi düsünüyorum..
meraba kizlar ben orta okulda basladim gözlük derdine 10 senedir takiyordum arada lensde cok kullandim ama artik hicbirini kullanmiyorum sag 2.50 sol 2.75di simdi 000000 lazer ameliyati oldum 1 ay oldu cok memnunum cok rahatim herkese cok tavsiye ediyorum teknoloji cok gelisdi valla 10 dk kada 10 senedir mahküm oldugum gözlükleri attim simdi hatira olarak sakliyorum dolapta:lepi::lepi::lepi::teytey::sm_cool:
meraba kizlar ben orta okulda basladim gözlük derdine 10 senedir takiyordum arada lensde cok kullandim ama artik hicbirini kullanmiyorum sag 2.50 sol 2.75di simdi 000000 lazer ameliyati oldum 1 ay oldu cok memnunum cok rahatim herkese cok tavsiye ediyorum teknoloji cok gelisdi valla 10 dk kada 10 senedir mahküm oldugum gözlükleri attim simdi hatira olarak sakliyorum dolapta:lepi::lepi::lepi::teytey::sm_cool:
Kizlar bisey ögrenmek istiyorum..
Türkiyede gözlük fiyatlari neye göre degisiyor ? Saglik karnesi sart mi ?
Benm trye ait sgk yok, cervece ve cam ücreti tahmini ne kadar tutuyor ?
Eger fiyatlar uygunda trye gittigimde numarali gözlük almayi düsünüyorum..
2 yıl önce gözlük takmaya başladım ,aslında takmadım pek sadece uzağa bakacağım zamanlar için yanımda bulundurdum numarası 1 di.simdi maalesef 1,5 olmuşlar gözlük rahatsız ettiği için lens kullanmaya başladım 1 ay oldu ve çok memnunum keşke daha önce kullansaymışım.sağlıklı olma açısından gözlük tabi ki daha iyi ama benim gibi gözlük kullanamıyorsanız tavsiye ederim.tabi bunun yanında doktor sadece lens olmaz günde 8 saat lens ideal gözlüğü de tv izlerken vs kullanırsın dedi.. sizden tavsiye bekliyorumbilmiyorumkismile
yüzüm ince uzun ve kemikli yani yüz hatlarım yuvarlak sayılmaz, hangi gözlükçüye sorsam farklı bi fikir sunuyor .bana yuvarlak camlı cerceveler mi yoksa dikdörtgenler mi yakışır tabi foto koymadan fikr yürütmek zor ama en azından sizin yüz tipiniz ve kullandığınız gözlükler nasıl??? ilk aldığım gözlük yüzüme cok büyük ve hiç yakısmamıstı acemi olduğum için alırken dikkat etmemişim, bidahaki sefere aynı hatayı yapmak istemiyorum lütfen yardım edin :kedi: