yha birşey sorabilirmiyim şimdi benim bir gözüm 075 diğeri 1 miyop ben lens almak istiyorum ama 2tane farklı kutuda almam lazımmış numaraları farklı olduğu için tek kutudada bulabilirmiyim yoksa iki gözümünde eşit olmasımı lazım
benim gozluk takintim oldugundan baya bir gozlugum var yani almak istyip fikir sormak istiyen olursa yardimci olabilirm
ama size tavsiye asla sahte gozluk alamyin gozleriniz bozulur
ben en son louise vuitton dan aldim 675 dolar yurtdisindan aldim
ayni tatilde dolce and gabbanadan aldim yine bu civarda bi fiyati vardi
resimli olarak paylasirim isterseniz merak edeninz olursa
Arkadaşlar gözlüğü ağır bulanlara, burnunu kulağını acıtanlara ve ilk defa gözlük kullanacak olanlara ben-x marka çerçeve tavsiye ederim. Kemik çerçeve olmasına rağmen çok çok hafif, ilk defa gözlük taksanız bile taktıktan bir süre sonra unutuyorsunuz gözlük taktığınızı. Aynı zamanda çok esnek lastik gibi, kırılmıyor ve esnekliği sayesinde yüze tam oturuyor. Ben farkı kuzenimin ağır gözlüğünü takınca farkettim.
Eski kullandığım gözlüğüm :)))))))))
Ya canım çok çabuk yanlardan açılıyor ,ben rahat edemedim .İkide bir gözlükçüye gidip daralattırmak zorunda kalıyordum .
Tek artısı dediğin gibi çok hafif ,insanı rahatsız etmiyor olması .
Ben asla tavsiye etmiyorum .
Hadi ya ne kadar sürede açıldı peki? :26: Benim şimdilik öyle bir sorunum yok.
Belki de benim suratım geniş olduğu içindir. Senin suratın küçük veya darsa o yüzden oturmamış olabilir mi ki?
Sen öyle dedin ama benim aklım şu en alttaki kreme takıldı.Şekli de rengi de çok hoş ya. Bakalım elimdeki problem çıkarmazsa düşünürüm.
Bir de şu tarz gözlükleri çok beğeniyorum;
Hadi ya ne kadar sürede açıldı peki? :26: Benim şimdilik öyle bir sorunum yok.
Belki de benim suratım geniş olduğu içindir. Senin suratın küçük veya darsa o yüzden oturmamış olabilir mi ki?
Sen öyle dedin ama benim aklım şu en alttaki kreme takıldı.Şekli de rengi de çok hoş ya. Bakalım elimdeki problem çıkarmazsa düşünürüm.
Bir de şu tarz gözlükleri çok beğeniyorum;