gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk içimi dökmeye geldim

Ben hiç üzülmedim bazılarının aksine. Üzülüp acınacak halde değilsiniz maşallah, okuyup örnek alsın bazı hemcinslerimiz.. Aileniz sizinle gelip yalnız hissetirmeseydi; içinize bu kadar oturmayacaktı bu durum bence. bir tek adama bağlı değil mutluluk, ve siz bunun farkındasınız. Karşınıza merhametli, sevgi dolu sadık bir eş çıkar ve bu gücünüzü yuvanız için kullanırsınız inşallah . Tebrik ediyorum

İçim bi tuhaf oldu yazdıklarınızı okurken. Ama çocukları için elinden geleni yapan fedakar bi annesiniz siz. Gurur duyun kendinizle.
Ama yavaştan da etrafınıza bakmaya başlayın bu yalnızlık hisside ağır gelmeye başlamış size. Zor da 2 çocukla hem anne hem baba olmak. Bazen babaya gerçekten ihtiyaç duyuyor insan hem siz hem çocuklar için iyi olacaktır.
Allah önünüze güzel insanlar çıkarsın inşallah

Evlenmek zorunda değilsiniz ki. Bence tek sorun aile. Ama berbat koca evinden iyidir bu ana evi. Mangalsa sorun öğrenilir. Bir daha böyle durumlarda annenizden babanızdan rica edin bence. Halinizde üzülünecek bir şey yok :) mutluluk için evlilik , erkek şart değil. Önceden varmış ne olmuş? Bir piknik anınız bile olmamış. Şimdi oldu :) yani kendinizi yeni biriyle tanışmaya şartlamayın. Olmazsa belki daha kötü olur.

Çocuklar babalarıyla ne sıklıkla görüşüyor? Hiç ilgilenmiyor mu?

Helal kız sana:) Sen hayatın gerçeğisin işte.
Gözümün önüne geldi nevaleyi toparlayıp çocukları pikniğe götürüp mangal ateşiyle cebelleşmen. Bence hayatında evet bazı eksiklikler var ama yolunda gitmeyen hiçbir şey yok. Eksikliğini hissettiğin şeyleri hayırlısıyla tamamlarsın inşallah. Sevgiyle kal :)

helal be arkadasim .O cocuklarini birakip kacan sozde anneler okusun bunlari. Anne boyle olunur.Cocuklariniz cok sansli.Esime gururla okudum yazdiginizi paylasmak istedim boyle kadınlar var yurekli kadinlar var.Mangal yanmamis ama mangal gibi yuregin evlatlarina yanmis yeter be .Hayatta senin gibi anneler var ya o yüzden iyi insanlar olacak.Devam et boyle .Yanliz degilsin.Sen 3 kisisin .Sen koca yurekli bir annesin .

Peşinde deli divane biri olmadiktan sonra çekilmiyor bu koca derdi sizin tabirinizle boşver" kız":)

"Bekarlık sultanlık değil imparatorlukmus."diyen bi Ayşe teyze var ya; ben de katılıyorum bu yalnız ama mutlu teyzeye :).

(Arabasız iki çocukla çok zor .Calişiyormuşsunuz en kısa süre de alın bakın nasıl kolaylaşıyor cogu işiniz.Kendinizi ifade etmeniz de çok tatlı bu arada :) )

Allah bagislasin evlatlarınizi

Inşallah karsiniza iyi bir adam cikar ve hayatinizin eksik kaldigini dusundugunuz her yanini onunla tamamlarsiniz. Bu yalnızlık duygusunu giderir hep mutlu bir aile olursunuz.

Piknigi bu haftasonu yeniden yapın bence :)

Evde sandvic, kofte ekmek ya da ne mumkun olursa hazırlayın koyun sirt cantasina. Kahvalti sonrasi cikin evden, gider gitmez oynarsiniz sonra yemek yer yine oynarsiniz. Daha az yorulup daha cok eglenirsiniz :)

Guzel anilar biriktirmenizi dilerim.

Duygulandın okurken.Herkesin duygusal olarak zayıf zamanları oluyor canm. en son tek başıma ev tasıdıgımda okadar yorulmuştum ve okadar yalnzdımki eşyaları eve getirip yerleştirirken bağıra bağıra ağlamıştım.çocukların sana hep güç versin yarınların hep mutlu geçsin inşallah

bence kendinle gurur duymalısın
evliyken bile eski eşinle piknik yapmamışssınız
mangal işi deneyimle gelişirmiş bidahakine daha iyi olur
ama bence anne babanızı ikna etmeyi deneyin bidahakine yada bir arkadaşı en azından kendinizi yalnız hissetmessiniz
hem de çocuklar biraz oynar

Kim demis kadinlar zayiftir diye,aksine kadinlar nekadar yalniz da hissetseler caresizde hissetseler aslinda o vefakar yurekleriyle evlatlari icin koskoca bir terminatore donusuyorlar. O yanizlik duygusu aslinda cocuklari mutlu edememe endisesinden.Sen cok guclu bir annesin ve sakin kendini doldurup uzme,Allah karsiniza gonlunuze gore bir yuva nasip etsin insaAllah

Cok duygulandim cok icten yazmisiniz.insallah rabbim karsiniza seveceginiz birini cikarsin.

göz yaşlarıma hakim olamadım okurken
allah yardımcın olsun, sana güç kuvvet, sağlık versin.
çocuklarının başında dimdik durabilesin..

anlattığın şeyleri yaşamama bir kaç ay kaldı, korkuyorum aslında, bir o kadarda korkmuyorum...
bazen o kadar güçlü hissediyorumki, herşeyi başarabilirim, başa çıkabilirim herşeyle, ama ...
kimi zamanda o kadar çaresiz, dibe batmış, güçsüz hissediyorumki..

Helal olsun sna istw fedakar anneler...kendi annem aklima geldi duygulandm insallah allah gonlune gore birini cikarsin karsina mutluol hayrlisi olsn hakknda

Çok işledi içime yazınız.
Ne erkekleşmesi yahu.. siz harika bi kadınsız!
Allah sizinde evlatlarınızında karşısına her zaman hayırlı insanlar çıkarsın.Çok mutlu olun inşallah.

Ne güzel bi annesiniz siz... çok duygulandım yazınızı okurken , evlatlarınız sizin gibi bi anneye sahip olduğu için çok şanslı

okurken tek düşündüğüm çocuklarınızın ne kadar şanslı olduğu sizin gibi mükemmel annesi olduğu için. Alakasız oldu ama oyuncu annenin her güne bir oyun takvimi var tavsiye ederim küçük anlamlı oyunlarla yavrucaklarla daha kaliteli zaman geçiyor. (piknikten aklıma geldi:) ) Allah size en güzel günleri göstersin kuzularınızla

Maşallah kendi kendine yetebilen güçlü bir annesin, senin kimseye ihtiyacın Yok, çocuklar biraz daha büyüdükçe daha kolaylaşır inşallah. Tabiki hayatında biri olsa senin için iyi olur ama olmasada yapabilirsin ve yapmışsın da. Allah yardımcın olsun.

Maşaallah diyorum sana.. anneliğine..
Bence evliliği tekrar düşün canım. Yanlızlık Allah'a mahsus. İnşaallah bu son üzüntün olur. Bundan sonra hep mutlu olursunuz hep gülersiniz

Taksiyle pikniğe gitmekteki amacı çözemedim. Gereksiz bir eziyet edinmissiniz durduk yere. Allah bağışlasın çocuklariniz çok küçükmüş tabi aile içindeki durumlarını bilemem ama ne anlarlar o yaşta piknikten? Özenip imrenecek bir sürü şey varken piknik ne alaka? Böyle bir zamanda 2 ufacık çocukla o tür çamlık ormanlık yerler kulağa hiç güvenli gelmiyor. Benden size tavsiye, hayatınıza tek devam edicekseniz ne yapıp edip bir araba edinin, bu size lüks değil ihtiyaç! Çocuğuna hem anne hem baba olmaya çalışan bekar kadınların özgür hareket edebilmesi için araba şart bence. Piknik türü olaylar için babanızdan, kuzenlerden, dostlardan yardım alın. Çocuklara boş yere travma yaşatmayın, kendinizi üzmeyin. Çocukların babası da bir zahmet ilgileniversin bu işlerle

Bende çok duygulandim okurken ..
Sizi cok takdir ettim .
Eminim ki karşınıza gönlünüzce biri çıkacak.
İnşallah. ....
Üzmeyin kendinizi iyi ki o tatlı cocuklariniz var.
Kalbinizin güzelliği kelimelere dökülmüş.
Rabbim inşallah hayırlı sizi cok mutlu edecek birini çıkarır karşınıza. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…