• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk içimi dökmeye geldim

herkesin yorumlarını satır satır okudum nasıl duygulandım anlatamam bugün kendimi iyi hissetsemde süzüldü yaşlar gözlerimden ama bu kez yalnızlıktan değil sizlerin o güzel dualarını güzel temennilerini aldığım için..

bütün arkadaşları tek tek alıntılayamadım ama sorulan soruları es geçmek istemiyorum kısaca özetleyeyim durumu;
çocuklar babalarıyla görüşüyorlar bir hafta benimle bir haftasonu babalarıyla.. bir kez bile parka götürmemişti ki şimdi çok da güzel kaliteli vakit geçiriyorlar.. benim iyi niyetimden emin olduğu için beni çocuklara kötülemiyor bende kendisini asla çocuklara kötülemiyorum :)

ama malesef çalışmayan kısa yoldan zengin olmaya çalışan biriydi 3 yıldır bi işi yok.. sigarasını almasına rağmen 300 tl gibi komik bir nafakayı ödemedi..

işimi soran arkadaşlar olmuş çok şükür çalışıyorum boşanmayı aklıma koyduğum anda eski işime döndüm ve 3 ay müddet verdim baktım düzelmiyor üstüne birde ben dolandırıldım 25 bin tl kadar döndüm baba evine.. borcu ödedim bitirdim çok şükür..

özel sektörde çalıştığım için bunun da bir güvencesi olmadığı için kpss önlisansa çalıştım çocuklar uyuduktan sonra ders çalıştım ailem hiç inanmadı bana ama hırs yaptım rabbim 85 puanı nasip etti bölümümde branş sıralamasında 35. oldum ama 3 kişilik kadro geldi beklemedeyim..

benzer durumları yaşayıp boşanmaya cesaret edemeyen arkadaşlarıma tavsiyem önce ayaklarınız üzerinde durun sonrası zaten gelecektir korkmayın benim bu iç döküşümden her zaman bu ruh halinde olmuyorum bazen inişler bazen çıkışlar derken yeni bir gün doğuyor ve yepyeni bir gün başlıyor..

bir çok arkadaş yazmış evli olupda bu yalnızlığı yaşayan çok arkadaş var ahh bilmem mi 7 yıl evli kaldım.. ve çocuk asla bir evliliği kurtarmıyor.. kendime hayret ediyorum insan hiç mi düşünmez bu adamdan baba olur mu diye ne garip..

dün sizlerin duası rabbimin yüce katına iletilmiş ki buraya üyeliğimden ve açtığım konulardan hiç haberi olmayan gelinimiz heyecanla sabah rüyasını anlattı bana.. o kadar etkilenmişki koşa koşa geldi yanıma gece arayacakmış telaşlandırmak istememiş

resmen bir mesaj gönderilmiş o rüya ile.. bir umut kapısı açılmış.. rüyayı buraya yazmayayım ama resmen sizlerin duası iletilmiş ilgili makamlara..

iyiki varsınız ve iyiki yoluma ışık tutuyorsunuız.. sizlerinde gönlünden geçen hayırlı dualar kabul olsun inşallah

sevgiler :)

eklemeyi unutmuşum :)

araba almalısın diyen arkadaşlar olmuş:))

borcu bitirince aylık 1000 tl atmaya başladım kenara allah herkesin kesesine bereket versin..

hayalim ayrı bir eve çıkıp çocuklarımla yaşamak ama maaşım hem kiraya hem ev geçindirmeye kreşe yeter mi bilemiyorum o yüzden zamana bıraktım.. ve birde atanma dururmum var kadro açılırsa çevre illeride yazmayı düşünüyorum..

bir yanımda diyor ki ailenle yaşa araba peşinatını biriktir üstünüde kredi çek al çocukları arabaya git istediğin yere :))

en iyisi ben birikimi yapayım da nasıl değerlendireceğimi yine size soracağım

tekrar tekrar bana ettiğiniz o güzel dualar kat kat çoğalıp size güzellikler olarak dönsün inşallah :))

Allah karşınıza düzgün insanlar çıkarsın.
Üzüntülerinizin çektiklerinizin kat be katı mutluluk yaşarsınız inşallah.
Ne kadar güçlü bir kadınsınız bunlar sizi yıldırmasın.
Kocaman dalgalara gögüs germissiniz siz.
Yağmur damlaları yıldırmasın sizi :KK200:

borcu bitirince aylık 1000 tl atmaya başladım kenara allah herkesin kesesine bereket versin..

hayalim ayrı bir eve çıkıp çocuklarımla yaşamak ama maaşım hem kiraya hem ev geçindirmeye kreşe yeter mi bilemiyorum o yüzden zamana bıraktım.. ve birde atanma dururmum var kadro açılırsa çevre illeride yazmayı düşünüyorum..

bir yanımda diyor ki ailenle yaşa araba peşinatını biriktir üstünüde kredi çek al çocukları arabaya git istediğin yere :))

tekrar tekrar bana ettiğiniz o güzel dualar kat kat çoğalıp size güzellikler olarak dönsün inşallah :))
ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah

Allah yardımcınız olsun, siz çok güçlü bir annesiniz çocuklarınız sizinle gurur duyacak .
Umarım karşınıza size iyi bir eş çocuklarınıza iyi bir abi çıkar :)

Gönlünüzden geçen dile dökemediğiniz ne kadar duanız varsa hakkınızda hayırlısı ile gerçekleşsin Siz koca yürekli güçlü bir annesiniz Allah sağlıklı mutlu yaşam versin size:KK200::KK200::KK200:

merhaba hanımlar.. konulara yaptığım yorumlardan eski konularımdan tanıyanlarınız vardır...

boşanalı 3 yıl oldu 2 çocuğum var allah bağışlarsa 3,5 ve 5,5 yaşlarında..

pazar günü anne nolur mangal yakalım dediler ben ailemle yaşıyorum tüm aile gideriz diye düşünmüştüm mangallık malzeme falan aldım ama annem avm ye gitmek istedi babam farklı bir yere gitmek istedi tabiki farklı planları olabilir bu çok normal biz zaten her zaman böyleyiz ailecek pek birlikte birşey yapamıyoruz dert bu değil..

vazgeçeyim dedim ama çocuklar anne nolur mangal yakalım piknik yapalım dediler.. boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı.. düşündüm çocukların tuvaleti gelse o kadar eşyayı bırakıp nasıl gideceğim...

mangal yakma videosu izledim internetten.. yakabilcek miyim olacak mı , yer bulabilir miyim falan diye düşünürken taşıyabileceğim en asgari eşyayı toplayık düştük yollara..

kendimize yetecek kadar malzemeyi sırt çantamıza hazırladım, elimde bir poşet ve iki tane çocuk... eve en yakın piknik alanına gittik taksiyle (arabamız yok)..

uzun uğraşlar sonucu mangalı yaktım kömür tam yanmamış etlerin bi kısmı is oldu.. ordan bi güvenlik görevlisi geldi abla uzaktan gördüm o kömür tam yanmadı zehirlenmesin çocuklar dedi.. yandaki piknik yapan aileden rica ettim ateş olmuş mu diye sormaya...

etrafıma baktım aileler gülüyor oynuyor eğleniyor ailecek...

çocuklar hastalanır acile yalnız giderim... düğünü olur bayramı olur...ne bileyim boğazımda bir yumruk yutsam yutulmuyor kussam kusulmuyor..

gözlerim dolu dolu oluyor işime adapte olamadım.. bazen depreşiyor işte bu yalnızlık duygusu..

yaktık mangalımızı hafif yanık hafif çiğ yedik bir şekilde çocuklarında tuvaleti gelmeden bi top oynayamadan eimizde poşetler sırtıma çöken yalnızlık duygusu ile eve döndüm..

eski eşle bi piknik anımız bile yok malesef ama hayat bi gül beeee bi gül yüzüme..

geçenlerde çocuklarla kuaförcülük oynarken saçlarımı tarıyorlardı prenses annem diye insan buna ihtiyaç duyarmış meğer sevmek sevilmek bizede nasip olur inşallah ne diyelim ..

uzun oldu.. döktüm içimi kimseye anlatamadıklarımı...

her zaman bu psikolojide değilim tabi hatta bir derdim var' da ki konuları okuyup boşanamayan hemcinslerimi görünce aferin kız diyorum kendime.. dışardan herkes sen güçlü bir kadınsın diyor .. güçlü kadın ola ola erkekleşmişim gibi hissediyorum bazen kendimi..

iki kızım var kendımı bı an senın yerıne koydum ..öyle hisli yazmıssın kı etkilenmeyen gavurdur.dıyecegım o kı ınsallah bı gun,hıc ummadıgın bır zamanda bırı sana elını uzatır ve ıcındekı o muhtesem kadını cıkarır..ve senın saclarını umarım sadece o adam tarar..

Annem ayrıldı yıllar sonra ..o yoksunluk hissi hiç bitmiyor biliyormusun. En basitinden bana gelmek istese kardeslerimi gece nereye bırakacak evliyim başka şehirde .bayram seyran hep yalnızlar büyümüş bile olsak o his hep oluyor ..allah Yardımciniz olsun

helal sana be..senın gıbı olmak ısteyen ne kadınlar var.sana ımrenen.masallah .allah sana bol kuvvet versın.bence atanırsın sen..hıssettım

Canım aylık 1000 tl'ye 48 ayda gayette bı araba alabılırsın kendıne araba ıcın pesınata ıhtıyacın yok ıhtıyac kredısı cekersın bence

Canım aylık 1000 tl'ye 48 ayda gayette bı araba alabılırsın kendıne araba ıcın pesınata ıhtıyacın yok ıhtıyac kredısı cekersın bence

annem bakmakta zorlanıyor zaten yaşıda geldi 4 yaşına girecek küçük oğlum kreşe gidecek 750 - 900 tl arasında değişiyor.. büyük oğlum devlet okuluna gidecek aslında bu yıl sadece servis parası olacak bi bunlar tedirgin ediyor

birde allah korusun ama özel sektör ne olacağı belli olmaz işsiz kalmam durumunda iş bulana kadar en azından 3 ay bize yetecek olan parayı bir kenara koymak istiyorum..

herhangi bir mali sıkışıklığımda en azından kredimi ödeyebilirim diye düşündüm..

başkasına muhtaç olursam (allah korusun) psikolojim yerle bir olur o yüzden tedbirli olayım diye cutecim

annem bakmakta zorlanıyor zaten yaşıda geldi 4 yaşına girecek küçük oğlum kreşe gidecek 750 - 900 tl arasında değişiyor.. büyük oğlum devlet okuluna gidecek aslında bu yıl sadece servis parası olacak bi bunlar tedirgin ediyor

birde allah korusun ama özel sektör ne olacağı belli olmaz işsiz kalmam durumunda iş bulana kadar en azından 3 ay bize yetecek olan parayı bir kenara koymak istiyorum..

herhangi bir mali sıkışıklığımda en azından kredimi ödeyebilirim diye düşündüm..

başkasına muhtaç olursam (allah korusun) psikolojim yerle bir olur o yüzden tedbirli olayım diye cutecim
size birde şöyle bir tavsiyede bulunayım illa bölümünüzden atama beklemeyin atama beklerken bölümden kadro açılmaz boşta kalırsınız sora yazk olabilir kpss puanıyla merkezi atama değilde dışardan atamaları takip edin düz memurluk hata hizmetli kadrosu dahi olsa tercihte bulunun. Daha sonra zaten kurum içi sınavlı ve sınavsız unvan değişiklikleri yapılabliyor

Gercekten cok pahalı pekı yokmu daha uyguna bır anaokulu devletın anaokullarıda cok guzel acıkcası hep soyluyorum ben egeyı bır spor klubunun anaokuluna gonderdım hem devlet tesvıgı aldım(almıyorsan almalısın) hemde kendım odedım genede hıc memnun olmadım sımdıkı aklım olsa kesınlıkle ozel anaokuluna vermezdım

merhaba hanımlar.. konulara yaptığım yorumlardan eski konularımdan tanıyanlarınız vardır...

boşanalı 3 yıl oldu 2 çocuğum var allah bağışlarsa 3,5 ve 5,5 yaşlarında..

pazar günü anne nolur mangal yakalım dediler ben ailemle yaşıyorum tüm aile gideriz diye düşünmüştüm mangallık malzeme falan aldım ama annem avm ye gitmek istedi babam farklı bir yere gitmek istedi tabiki farklı planları olabilir bu çok normal biz zaten her zaman böyleyiz ailecek pek birlikte birşey yapamıyoruz dert bu değil..

vazgeçeyim dedim ama çocuklar anne nolur mangal yakalım piknik yapalım dediler.. boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı.. düşündüm çocukların tuvaleti gelse o kadar eşyayı bırakıp nasıl gideceğim...

mangal yakma videosu izledim internetten.. yakabilcek miyim olacak mı , yer bulabilir miyim falan diye düşünürken taşıyabileceğim en asgari eşyayı toplayık düştük yollara..

kendimize yetecek kadar malzemeyi sırt çantamıza hazırladım, elimde bir poşet ve iki tane çocuk... eve en yakın piknik alanına gittik taksiyle (arabamız yok)..

uzun uğraşlar sonucu mangalı yaktım kömür tam yanmamış etlerin bi kısmı is oldu.. ordan bi güvenlik görevlisi geldi abla uzaktan gördüm o kömür tam yanmadı zehirlenmesin çocuklar dedi.. yandaki piknik yapan aileden rica ettim ateş olmuş mu diye sormaya...

etrafıma baktım aileler gülüyor oynuyor eğleniyor ailecek...

çocuklar hastalanır acile yalnız giderim... düğünü olur bayramı olur...ne bileyim boğazımda bir yumruk yutsam yutulmuyor kussam kusulmuyor..

gözlerim dolu dolu oluyor işime adapte olamadım.. bazen depreşiyor işte bu yalnızlık duygusu..

yaktık mangalımızı hafif yanık hafif çiğ yedik bir şekilde çocuklarında tuvaleti gelmeden bi top oynayamadan eimizde poşetler sırtıma çöken yalnızlık duygusu ile eve döndüm..

eski eşle bi piknik anımız bile yok malesef ama hayat bi gül beeee bi gül yüzüme..

geçenlerde çocuklarla kuaförcülük oynarken saçlarımı tarıyorlardı prenses annem diye insan buna ihtiyaç duyarmış meğer sevmek sevilmek bizede nasip olur inşallah ne diyelim ..

uzun oldu.. döktüm içimi kimseye anlatamadıklarımı...

her zaman bu psikolojide değilim tabi hatta bir derdim var' da ki konuları okuyup boşanamayan hemcinslerimi görünce aferin kız diyorum kendime.. dışardan herkes sen güçlü bir kadınsın diyor .. güçlü kadın ola ola erkekleşmişim gibi hissediyorum bazen kendimi..
Çok duygulandım rabbim yardımcınız olsun umarım gönlünüze göre bir insan bulursunuz

Gercekten cok pahalı pekı yokmu daha uyguna bır anaokulu devletın anaokullarıda cok guzel acıkcası hep soyluyorum ben egeyı bır spor klubunun anaokuluna gonderdım hem devlet tesvıgı aldım(almıyorsan almalısın) hemde kendım odedım genede hıc memnun olmadım sımdıkı aklım olsa kesınlıkle ozel anaokuluna vermezdım

devlet teşviği çıktı banada 900 tl olan okul 585 tl ye geldi.. ama haziran ayında bitecek 9 aylık çünkü..

annem küçüğe bakıyor büyük anaokuluna gidiyordu tam gün olsun diye devlete veremedim.

annem şimdi küçüğede bakmak istemiyor o da haklı ne diyim..böyle bir zorunluluğu yok.. haziranda özel kreşe vererek okullar açılana kadar iki çocuk gidecek aylık 1500 tl yi bulur bu da

size birde şöyle bir tavsiyede bulunayım illa bölümünüzden atama beklemeyin atama beklerken bölümden kadro açılmaz boşta kalırsınız sora yazk olabilir kpss puanıyla merkezi atama değilde dışardan atamaları takip edin düz memurluk hata hizmetli kadrosu dahi olsa tercihte bulunun. Daha sonra zaten kurum içi sınavlı ve sınavsız unvan değişiklikleri yapılabliyor

açıktan alımları takip ediyorum inşallah denk gelir bir kadro.. hizmetli kadrosu vardı gelir idaresi başkanlığında ama elim gitmedi yazamadım.. ya yapamazsam dedim.. kalifiye bir personelim açıkçası bu yüzden başvurmadım

yazdıklarını okurken çok etkilendim gözlerim doldu rabbim yardımcın olsun ama ev ev üstüne gerçekten zor kurabilirsen kendine yeni bi düzen kurmalısın diye düşünüyorum

Ah canım benim yaa çok duygulandım. Yazıklar olsun ailene. Babanin bu açığı kapatıp bir dede olarak çocukları o günü gönüllerince yaşatması gerekirdi.

Back