gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk içimi dökmeye geldim

Kocamannn sarilmak istedim size
Dünyanin dört bir tarafina sacilmis, aralarinda binlerce kilometreler olan ama ayni duyguyu yasayan Kadinlariz. Anlariz birbirimizin halinden.
Bu ilk maceraydi bir dahaki sefere o piknik daha eglenceli olucak hele 3cüde artik profesyonel piknikciler olcaksiniz :)) mesela normal top yerine cantada yer kaplamasin diye sisme deniz topu alirsiniz yaniniza... Memory kartlari vs...
Güçlü olmanizi cok takdir ediyorum ama lütfen arada insan oldugunuzu unutup kendinize cok yüklenmeyin olurmu?!

O kadar icten yazmissinki gözlerim doldu sen harika bi annesin ve iki tane melegin var ALLAH bagislasin❤ senin gibi anneleri oldugu icin cok sanslilar hersey gönlünuzce olsun INŞALLAH ❤

Yanlız değilsin canım 2 tane melegin var
Hep soyluyorum baba olmayı hak etmiyen adamlara çocuk yapmayın ,

Çok üzüldüm içten yazmissin ,kalbinde dolar inşallah

Siz ne tatlısınız ankaradayım malesef

oo süper bende ankaradayım :) beraber gidebiliriz pikniğe :) havalar ısınsın bi organizasyon yapalım arabamda var mangal yakmayıda biliyorum :) biraz erkek gibi büyüdüm o yüzden biliyorum :) kızım var 3.5 yaşında onlar oynarken beraber yakarız çok da eğleniriz

şu anda tek hissettiğim duygu sana kocaman sarılıp aferin demek oldu.böyle kollarımı kocaman açıp sarılmak senin gibi kadınlarla ancak gurur duyulur senin gibi kadınlar üzülmez sevilir demek istedim.

güzel anne güçlü kadın :)

Çocuğunuz yok galiba

Gayet de anlarlar piknikten o yaşta

Hem onlar mangalın kötü yandığını anlamazlar ama pikniğe gittik mangal yaktık derler

Ayrıca piknikte ne olur konu sahibine?

piknik yerine gitmiş zaten güvenlikten, yan aileden söz ediyor tek başına dağa çıkmamış ki

Neden yanında ille de erkek gereksin? gayet de yapar, yapıyor işte

Sererbah sen azimli ve çoğumuzdan daha güçlü başarılısın

Herkesin duygusal anları olur ama sen azmettiğini elde eden bir kadınsın

Umarım garantili bir işin ve annelerden bağımsız hayatın olur zira o Zaman daha huzurlu olursun

canım içimi paramparça ettin...sımsıkı sarıl yavrularına tek gerçek sevgi onlarınki..kimseden hayır yok insana yeri geliyor annenin babanın bile ..birbirinize sımsıkı tutunun canım Allah seni evlatlarından güldürsün karşına hep hayırlı insanlar çıkarsın

Ne üzülüyorsun ya bence böyle daha iyi diyecektim git bir parka biraz tenha olan orda yak mangalını Allah'ıma şükür Birgün bile üzülmedim hep kızımla takılırım çok mutluyum benim erkeğin yapıp benim yapamayacağım iş yok evelallah erkekten daha erkeğim

sizi severim sererbah
üzülmeyin lütfen hepimiz de zaman zaman yalnız olduğumuzu düşünüyoruz

tam 1,5 yıl önceden itibaren neredeyse bu zamana kadar çocuklarım ne zaman ateşlense hastalansa
ne zaman hastanelere yalnız gitmek durumunda kalsam hep bu duyguları yaşadım

birinde büyük kızım ateşlendi mikrop kapmış serum takıldı küçük kızım 3 aylık civarıydı onu da götürdüm mecbur
orda bu çocuğu neden getirdiniz dediler.. eşimin izin alması mümkün değildi o zamanlar
nasıl üzülmüştüm.. emiyor mecbur getirdim demiştim

Allah ın izniyle evlatlarınızı yalnız büyüttünüz üzmeyin kendinizi
Allah karşınıza hayırlı iyi bir insan çıkarsın

çok duygulandım, ne tatlı ne güçlü bir kadınsın sen. ben tek çocukla bile cesaret edemezdim. Allah o güzel gönlüne göre birini versin. meleklerinle çok çok mutlu ol inşallah.

ağlattın beni.. nasıl güzel bir annesin sen öyle canım benim. Rabbim inşallah karşına, yaşadığın bütün zor günleri unutturacak birini çıkarır..

Gercekten prenses annesin.Tek basina iki meleginle bir hayat surduruyorsun.Anne kelimesinin sozluk anlamisin.Insallah bundan sonra her sey cocuklarinin ve senin gonlunuzce olur.Bunu gerçekten tum kalbimle istiyorum.

Gerçekten seni tebrik ediyorum.Güçlü ve anaç bir kadınsın.şöyle 5 yıl sonra bir eş değil sadece cocuklarınla geçirecegin güzel günler gelecek.

helal olsun senin gibi kadına, anneye... güçlü olmalıyız mecburuz buna herkesten çok kadın olarak biz mecburuz. yaşadıklarınız, üzülmeniz çok normal ama dediğiniz gibi sonradan gelen o gurur duygusunun yerini hiçbişey tutamaz... belki hayatınıza beraber piknik yapabileceğiniz biri girer mutluluğu bulursunuz gerçekten dilerim bunu...

Bu günler geçecek, sizinde çok mutlu olacağınız günler gelecek inşallah. Iki evladinizi bağışlasın Rabbim.
...

Sanıyorum ilk mangal deneyiminiz :) Ben olsam sanırım ateş hiç yanmazdı.Sizin ki az da olsa pişmiş en azından :)

Bir daha ki sefere daha tedbirli gidersiniz. Elektrikli / tüplü mangal veya tek seferlik kullan at manganlar işinizi daha iyi görür.

Ya da benim gibi evde pişirip gotureceksiniz . Çocuklar için maksat yemek değil oyun eğlence zaten. Mangal diye tuttursalarda , yemeğini yiyip oyuna daliyorlar .
En kısa zamanda yineleyin bu faslı :)

Babaları nerde cocukların siz bütün sorumluluğu tek basınıza yüklenmişken tabi ki erkekleşmiş gibi hissetmeniz çok normal sizi tebrik ediyorum ve gercekten gurur duyulacak bir hemcinsimizsiniz.

Allah yardımcınız olsun.
İnşAllah güzel mutlu günlerinizde olur. Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim bazı yerler oluyor etinizi götürüyorsunuz ister onlar pişirip size veriyor ister oranın mangalında kendiniz pişiriyorsunuz bahçesi ormanı felanda oluyor öyle bir yere gidebilirsiniz daha az yorulursunuz

Konuyu okuyunca burnumun direği sızladı. Üzüldüm adınıza emin olun bugünler geçer.
Benim babamda çoook yoğun çalışırdı. Ramazanlarda hiç hatırlamam mesela beraber iftar yaptığımızı. Sahura ancak gelirdi. Annemde bizi kaldırırdı oruç tutmasak bile beraber yiyelim diye. Aynı evin içinde günlerce göremediğimiz olurdu babamı. Geç gelirdi biz uyur olurduk, sabah erken giderdi falan filan. Annem hep yalnızdı birde kalabalık bir aileyiz çok kardeşiz yani. Annem herşeyi tek yapardı. 30 yaşımı geçtim 2 kere pikniğe gittik babamla. Ama annem bir yazda belki 10 kere götürürdü bizi. Hiç bir özel günümde yoktu yanında düğünüm hariç. Hasta olurduk annem götürürdü birde çalışırdı annem. Benimde içim dağlandı şimdi.
Büyüdükçe kendine yeten, sorumluluk sahibi insanlar olduk. Tuttuğumuzu koparırız yani. Öğretmen, mühendis, doktor kardeşlerim var. Hepimiz iyi üniversiteleri okuduk.
Canım annem iyiki var Allah onu başımızdan eksik etmesin. Tabi babamıda... sizin de çocuklarınız böyle düşünecek emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…