• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk içimi dökmeye geldim

gözlerim doldu ve o yumru okurken benimde boğazıma durdu resmen.Allah tahmin bile edemeyeceğiniz mucizeler yaşatsın size inşallah

Kız mı erkek mi ben göremedim.

İkiside erkek teyzeleri :))
5 yıl olmadı çocuğum tüp bebekle bile olmafı sonra mucizelerim kendi geldi.. cahil cesaretiyle temeli iyi olmayan bir evliliğe çocuk doğurmuşum..

Bazen haksızlık ettim onlara diyorum bazen onlar olmasa napardım diyorum..

Her yorumla beraber duygu yoğunluğu yaşadım ne güzel insanlarsınız çok teşekkür ederim..

Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu
Güçlü bir kadınsın ama en önemlisi duyarlı bir annesin Allah gücünü artırsın en güzelinden bir araba nasip olsun sana
Seni duygulandıran belki yalnızlığını hissettiren o an ileride aklına geldikçe seni gülümseten bir anı olacak. (Çocukların tuvaleti için yanımda pet şişe bulunduruyorum çocuklar erkekse bulunmaz nimet oluyor o an :) )

Pet şişe kurtarıcımız etraf biraz yadırgasa da bazen mecbur kalıyorum..

Bence bu kadar dua aldin icimden karsina iyi biri cikcakmis gibi geliyor :) Karsina cikan kisileri de degerlendir kestirip atma

İki çocukla pek olmaz diye düşünmüştüm yani birbirlerini sevip sayabilirler mi öz annemle anlaşması bu kadar zorken diye.. ama bir kahve içmekte fayda var gibi geliyor yaşım 30 ruhum daha 18.. bakmayın bugün biraz duygusalım arada yaş 70 hayaller suya düşmüşe bağlasamda

Her dua ile ben tekrar ağladım rabbim herkesi insanevlatları ile karşılaştırsın inşallah

valla senin kimseye ihtiyacın yok arkadaşım. aslan gibisin maşallah.umarım o günden bi fotoğrafın vardır, çocuklarına hem anlatmak hem de kendinle gurur duyman için anı olur

En güzel yaşların dasin. Herşey çok güzel olacak. Karşına çıkan insanları degerlendir mutlaka. Allah yolunu açık etsin inşallah.

Ne söylesem sozcuklerim eksik kalacak. Duygu selindeyim. Soylenebilecek her şey söylenmiş, içten bir el de benden size. Keşke yakınımda olsanız da beraber bir şeyler yapabilsek, benim çocuklarım da sizinkilerle yaşıt.

Çocuklar ileride anneleriyle gurur duyacak.Helal olsun size.Allah yardımcınız olsun,gönlünüze göre versin inşallah.
Zaman herşeyin ama herşeyin ilacı ve çözümü.5 sene sonra nerde olacağımız bile muamma.Belki klişe olacak ama yeniden bir aile kurup,mutlu olabilirsiniz.
Kendinizi yanlız hissetmeyin,benim annemle babamda ayrıldı 20 yıl sonra.Ben 23 yaşındayım ona rağmen annem kendini bazen yanlız,erkek gibi hissediyor.
Çok güçlü birisiniz,Allah sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin. :)

Yüce Rabbim hepimizi farklı imtahan ediyor.Her zaman dua ediyorum evlatlarımız ile imtahan etmesin. Elbette ki 2 küçük çocuk olunca güçlü olmak zorunda kalıyor insan. Erkekleşmiş olmuyorsunuz bu durumda güçlü bir anne oluyorsunuz. Eski eşiniz nasıldı bilmiyorum ama boşanmış bir annenin babanın çocuğu olarak her gün o evde kavga gürültü olmasından ise babanın yokluğunu kabul etmek daha kolay. Rabbim size de evlatlarınıza da sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah.

Saçını taradıklarında hissettiğin duygunun eksikliğini evliyken çeken o kadar çok kadın var ki
O çocuklara sahip olamayan o kadar çok kadın var ki
Bi anneyle çocuklarının arasındaki o koşulsuz sevgiyi bi erkekte bulmak imkansız bence

helal olsun size
kapınızı kapamayın 10 yıl sonra çocuklarınız arkadasları ıle olacak
sız 40 yasında hala genc olacaksınız
neden kapınızı kapatasınız kı
o zamanlar sızınde yanınızda bır nefes olması lazım

bende bosanıyorum cocugum yok
sıze helal olsun dıyorum
cok guclusunuz

Her zaman bu ruh halinde olmamana sevindim senin adına .
Arada eser böyle ... o da bir mangal ateşiyle gelmiş geçmiş olsun senden ..

İlla ki yazılmıştır , eş demek ...yanında bir yoldaş demek olmuyor her zaman ...hatta çoğu zaman ...
Ne piknik keyifli oluyor ne saçlar okşanıyor ...üstüne üstelik hiç güzel anın olmayan adamla bir dolu kötü anı biriktiriyorsun bir çok evlilikte .

O yüzden saçını prensesler gibi okşayan çocuklarınla aldığın keyfi doya doya yaşa ...

Ve dilerim bir gün gerçekten aşkla da biri çıkarda okşar o saçları .

He bir çok erkek mangalda yakamaz ayrıca:) yine iyi başarmışsın iki çocukla ... bir dahakine hazır yakılıp getirilen mangallı yerleri tercih et...

Ağlattınız sererbah...
Allah size maddi manevi güç kuvvet versin, daima iyi insanlarla karşılaştırsın.

Ne süper bir annesiniz!
Evlatlarınız çok şanslı. Siz de onlardan yana hep gülün inşallah.

İçim acayip burkuldu. Çok içten diliyorum ki Allah karşınıza sizi sevecek, evlatlarınızı baş tacı edecek bir adam çıkarsın. Mutluluğunuz gücünüz daima artsın.

Ben de Ankaradayım gelin birlikte piknik yapalım:KK200:

ay benimde hem gözlerimi hem kalbimi doldurdunuz, diliyorum çok çok mutlu olursunuz harika,gurur duyulcak bir annesiniz..

Yazdıklarına üzülmedim aksine güçlü bir kadın gördüğüm için sevindim .

Çocukların ne isterse yapabilecek zekan kuvvetin var helal olsun.

Senin aşka sevgiye ihtiyacın var sadece bu da olur olmalıda .

Biraz programlı olsan o mangal çok daha keyifli olabilirdi gitmeden burda bile sorsan bin tane yer önerilirdi.

Çok kapatmışsın kendini çocukların herşeyin ama sende varsın bu hayatta unutma bunu

Kotu oldum okurkwn... bizde 3 kiskardes birde annem yanliz kaldik babam vefat edince sizi oyle iyi anliyorumki konu sahibi ama emin olun zaman herseye iyi geliyor ve iyi insanlar cikiyor karsimiza

merhaba hanımlar.. konulara yaptığım yorumlardan eski konularımdan tanıyanlarınız vardır...

boşanalı 3 yıl oldu 2 çocuğum var allah bağışlarsa 3,5 ve 5,5 yaşlarında..

pazar günü anne nolur mangal yakalım dediler ben ailemle yaşıyorum tüm aile gideriz diye düşünmüştüm mangallık malzeme falan aldım ama annem avm ye gitmek istedi babam farklı bir yere gitmek istedi tabiki farklı planları olabilir bu çok normal biz zaten her zaman böyleyiz ailecek pek birlikte birşey yapamıyoruz dert bu değil..

vazgeçeyim dedim ama çocuklar anne nolur mangal yakalım piknik yapalım dediler.. boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı.. düşündüm çocukların tuvaleti gelse o kadar eşyayı bırakıp nasıl gideceğim...

mangal yakma videosu izledim internetten.. yakabilcek miyim olacak mı , yer bulabilir miyim falan diye düşünürken taşıyabileceğim en asgari eşyayı toplayık düştük yollara..

kendimize yetecek kadar malzemeyi sırt çantamıza hazırladım, elimde bir poşet ve iki tane çocuk... eve en yakın piknik alanına gittik taksiyle (arabamız yok)..

uzun uğraşlar sonucu mangalı yaktım kömür tam yanmamış etlerin bi kısmı is oldu.. ordan bi güvenlik görevlisi geldi abla uzaktan gördüm o kömür tam yanmadı zehirlenmesin çocuklar dedi.. yandaki piknik yapan aileden rica ettim ateş olmuş mu diye sormaya...

etrafıma baktım aileler gülüyor oynuyor eğleniyor ailecek...

çocuklar hastalanır acile yalnız giderim... düğünü olur bayramı olur...ne bileyim boğazımda bir yumruk yutsam yutulmuyor kussam kusulmuyor..

gözlerim dolu dolu oluyor işime adapte olamadım.. bazen depreşiyor işte bu yalnızlık duygusu..

yaktık mangalımızı hafif yanık hafif çiğ yedik bir şekilde çocuklarında tuvaleti gelmeden bi top oynayamadan eimizde poşetler sırtıma çöken yalnızlık duygusu ile eve döndüm..

eski eşle bi piknik anımız bile yok malesef ama hayat bi gül beeee bi gül yüzüme..

geçenlerde çocuklarla kuaförcülük oynarken saçlarımı tarıyorlardı prenses annem diye insan buna ihtiyaç duyarmış meğer sevmek sevilmek bizede nasip olur inşallah ne diyelim ..

uzun oldu.. döktüm içimi kimseye anlatamadıklarımı...

her zaman bu psikolojide değilim tabi hatta bir derdim var' da ki konuları okuyup boşanamayan hemcinslerimi görünce aferin kız diyorum kendime.. dışardan herkes sen güçlü bir kadınsın diyor .. güçlü kadın ola ola erkekleşmişim gibi hissediyorum bazen kendimi..
Allah yardimciniz olsun neden bosandiniz bilmiyorum ama iste insan cocuklara uzuluyor Allah insallah size yalnizliginjzj unutturacak bir es cocuklariniza iyi bakabilecek bir abi baba nasip eder zor gunler gecer uzmeyin kendinizi cok :(

merhaba hanımlar.. konulara yaptığım yorumlardan eski konularımdan tanıyanlarınız vardır...

boşanalı 3 yıl oldu 2 çocuğum var allah bağışlarsa 3,5 ve 5,5 yaşlarında..

pazar günü anne nolur mangal yakalım dediler ben ailemle yaşıyorum tüm aile gideriz diye düşünmüştüm mangallık malzeme falan aldım ama annem avm ye gitmek istedi babam farklı bir yere gitmek istedi tabiki farklı planları olabilir bu çok normal biz zaten her zaman böyleyiz ailecek pek birlikte birşey yapamıyoruz dert bu değil..

vazgeçeyim dedim ama çocuklar anne nolur mangal yakalım piknik yapalım dediler.. boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı.. düşündüm çocukların tuvaleti gelse o kadar eşyayı bırakıp nasıl gideceğim...

mangal yakma videosu izledim internetten.. yakabilcek miyim olacak mı , yer bulabilir miyim falan diye düşünürken taşıyabileceğim en asgari eşyayı toplayık düştük yollara..

kendimize yetecek kadar malzemeyi sırt çantamıza hazırladım, elimde bir poşet ve iki tane çocuk... eve en yakın piknik alanına gittik taksiyle (arabamız yok)..

uzun uğraşlar sonucu mangalı yaktım kömür tam yanmamış etlerin bi kısmı is oldu.. ordan bi güvenlik görevlisi geldi abla uzaktan gördüm o kömür tam yanmadı zehirlenmesin çocuklar dedi.. yandaki piknik yapan aileden rica ettim ateş olmuş mu diye sormaya...

etrafıma baktım aileler gülüyor oynuyor eğleniyor ailecek...

çocuklar hastalanır acile yalnız giderim... düğünü olur bayramı olur...ne bileyim boğazımda bir yumruk yutsam yutulmuyor kussam kusulmuyor..

gözlerim dolu dolu oluyor işime adapte olamadım.. bazen depreşiyor işte bu yalnızlık duygusu..

yaktık mangalımızı hafif yanık hafif çiğ yedik bir şekilde çocuklarında tuvaleti gelmeden bi top oynayamadan eimizde poşetler sırtıma çöken yalnızlık duygusu ile eve döndüm..

eski eşle bi piknik anımız bile yok malesef ama hayat bi gül beeee bi gül yüzüme..

geçenlerde çocuklarla kuaförcülük oynarken saçlarımı tarıyorlardı prenses annem diye insan buna ihtiyaç duyarmış meğer sevmek sevilmek bizede nasip olur inşallah ne diyelim ..

uzun oldu.. döktüm içimi kimseye anlatamadıklarımı...

her zaman bu psikolojide değilim tabi hatta bir derdim var' da ki konuları okuyup boşanamayan hemcinslerimi görünce aferin kız diyorum kendime.. dışardan herkes sen güçlü bir kadınsın diyor .. güçlü kadın ola ola erkekleşmişim gibi hissediyorum bazen kendimi..
Çok duygulandimmm...

Back