Çocuğum ortaokulda henüz, ona zaman ayırıyorum, dersleri zaman alabiliyor. Tabii benim en büyük avantajım emekli olmam. Yemek işlerini öğlene kadar hallediyorum. Aralarda kahvemi içer, kitap okurum bazen, TV (haber, magazin) izlemeyi severim, bazen sabah oğlum okula gidince ya yatar keyif yaparım ya da film/kahve yaparım. Evim temizdir genelde ama kendimi de çok parçalamam, olduğu kadar, bazen akşam yaparım gündüz bana kalsın diye.. Yılların dostlugu bir grubumuz var, ayda bir şarap içmeye gideriz veya konser/oyun vb. Mesela bu aya bir oyun aldım, ona gideceğiz eşimle, o tarz işleri ben hallederim eşim de katılır bana. Evlilik hayatı olunca elbette her gün gezemiyorsun ama o ara kaçamaklar zaten yetiyor, insan nefes alıyor. Öyle ütopik bir hayatım yok ama kendimi de salmıyorum. Arada indirimli paketler oluyor bakım için, yakalarsam cilt bakımı vb bakım satın alıyorum, onlara gidiyorum. Borsa veya astroloji eğitimi alacaktım ama öğrenmeye üşeniyorum. Yani siz isteyin yeter ki, bitmez hayattan beslenme..