Ben sizi hatırlıyorum, denk geldiği zamanlar olmuştu konularınıza ya da yorumlarınıza sanırım. Aileniz biraz ilginçmiş, yani anne ve babanız. Sizin çocuklarınız onların da torunları. Ailenizin bu tuhaf tavrını anlamakta güçlük geçiyorum. Ne yaşanmış olursa olsun bu şekilde davranmamalılar, başka bir konunuzdan daha hatırlıyorum ailenizi çünkü. Özür dilerim yine de aileniz, haddimi aşmak istemem ama anladınız umarım beni. Hiç üzülmeyin, kendinizi zayıf hissetmeyin. Evlenmişsiniz, olmamış boşanmışsınız ne var bunda? Evli olup şiddet görmek ya da aldatılmak ya da bir şekilde mutsuz olmaktan daha iyidir. Mangal mevsimi bundan sonrası için, bazı yerler var mangalı hazır ediyorlar size sadece etleri üstüne koyup pişirmek kalıyor. Çocuklarla top da oynarsınız. Hatta çevrenizde varsa sizin gibi arkadaşlarınızla ortak bir piknik de düzenleyebilirsiniz isterseniz, samimi olduğunuz insanlarla falan, anneler ve çocukları şeklinde. Siz bilirsiniz. Karşınıza iyi biri çıkar yakında ama 2. evlilik için de çok düşünmek lazım. Yani ülkemizde kaç kadın gerçekten aşık olduğu için evleniyor ki 2. kez? Belki de yarısı bir ailem olsun, çocuklarım konusunda yalnız kalmayayım, yanımda bir yoldaş olsun, yeri geldiğinde güvenle sırtımı dayayabileceğim biri olsun diye düşünerek evleniyor. Yani o sevme-sevilme duygusunu 2. evliliğinde de tadamayan insan çok, iyi düşünmek lazım.