Gözeneklerim açık ,yüzümde delikler var :(yardım edin lütfen!!!!!!!!!!

burcu135

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
478
1
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım.Yüzümde delikler vr onlarn kapanması için ne yapmalıyım nolur yardım edin bana yakından çok kötü görünüyolarr gündüz dışarda özellikle yaşlı gibbi hissediyorumö kendimi:KK43:

Suna Dumankaya'nın porselen gibi bir cilt için verdiği tarif..​

Ben bu maskeyi 2 haftadır uyguluyorum ve bunun üstüne başka birşey tanımıyorum..

-1 tatlı kaşığı mısır unu
-1 tatlı kaşığı kil
-1 çay kaşığı krem (el veya yüz kremi farketmez)
- Su

* Bu karışımı temiz cildine 5 dakika masaj yaparak sür ve yıka..

Canım bu maskeyi, 2 günde bir yap.. cildinde aydınlanma, gözeneklerde sıkışma, sivilcele ve lekelerde azalma göreceksin.. düzenli uygula %100 sonuç göreceksin..

Ben bu maskeyi 2 haftadır uyguluyorum ve bunun üstüne başka birşey tanımıyorum..

-1 tatlı kaşığı kil
- Su

Canım bu maskeyi, 2 günde bir yap.. cildinde aydınlanma, gözeneklerde sıkışma, sivilcele ve lekelerde azalma göreceksin.. düzenli uygula %100 sonuç göreceksin..

çok teşekkür ederim.Denicem hemen:)

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım.Yüzümde delikler vr onlarn kapanması için ne yapmalıyım nolur yardım edin bana yakından çok kötü görünüyolarr gündüz dışarda özellikle yaşlı gibbi hissediyorumö kendimi:KK43:

mrb burcu,
bende de senin gibi gözenek sorunu var. haftada 1 kez kil maskesi uygularsan küçülüyolar, deneyimim var, halada kullanıyorum. Ayrıca bir güzellik merkezinden sade sodayla yüzünü yıkadığında cildinin gerginleştiğini öğrendim. buda gözeneklerimize ii gelecektir ama hala denemedim.tabi bu iki uygulamadan sonrada nemlendirici kullanıyoruz. umarım işe yarar hoşçakal

canım benimde gözeneklerim vardı...bir arkadaşımın pazarladığı dr üretimi ozonlu zeytinyağı ile mineral özlü kil sabununu aldım..bir haftada gözenek falan kalmadı ayrıca çillerimde çenemde lekelerde ortadan kalktı..ama bu piyasadakilerin %100 ozon gazına tabi tutulmaması olayı varmış..kesinlikle araştırarak almalısın..kesin çözüm diyorum..sevgiler

Son düzenleme:
Soda nın içine limon sık buz kalıplarına koy canın sıkıldıkça yüzünde gezdir.
Bana çok faydsı oldu.

-1 tatlı kaşığı kil
- Su

burda ki kil aktarlardan açık olarak satılıo onlardan mı markası falan yok yani. pembe kil var bende ondan . olur mu??

burda ki kil aktarlardan açık olarak satılıo onlardan mı markası falan yok yani. pembe kil var bende ondan . olur mu??

farketmez cnm açık veya paket sonuçta toprak.. pembe kili ilk kez duydum ama..benim bahsettiğim gri renkteki ıslatınca hafif yeşil olan toz kil.

arkadaşlar bende 6-7 aydır düzenli olarak kil maskesi kullanıyorum sırf şu gözeneklerim kapansın diye sivilce olmuyo artık ama gözeneklerim aynı gibi yaaaa .... asitutku arkadaşın yazdığı maskeyi denicem inşallah işe yarar

maskeden çok uygulama çok önemli ona dikkat edin arkadaşlar aynen yazdığım gibi uygulamanızı tavsiye ediyorum..

-1 tatlı kaşığı kil
- Su

Teşekkür ederim canım hemen yapıcam:21:Ben dün kil ile sodayı karıştırdım aktarcı tavsiye etmişti fena değil ama bu maske daha etkili gibi görünüyor..Bide sodayı buz kalıplarına döküp yüzüme sürdüm hassas cildi olanlara asla tavsiye etmem:KK43:

canım öncelikle hem gözenek hemde siyah nokta varsa gözenek olan kısımdaki siyah noklarını sıkma çünkü gözeneklere el ne kadar deyerese o kadar büyüyorlar... sıkılaştırıcı tonikler var onlardan al bir tane ve yüzünü pamukla sil üstüne de krem uygulamalısın kesin... bu onları biraz daha küçültüyor ama ben henüz tamamen yok edemedim

-1 tatlı kaşığı kil
- Su

bu maskeyi çok merak ettim benim burnumun kenarları pütür pütür ne sivilce ne gözenek gibi değil pürüzsüleştirmeye yardımcı olur mu sence? bi de yanaklarım ve alnım kupkurudur burun çevremin tersine oraları iyice kurutur mu acaba?

X