Ladycim sen e vitaminini goz cevrene de suruyormusun?
Evet tatlım haftada 1-2 gece saf e vitaminini masaj yaparak sürüp tüm cildime ve boynuma uyuyorum
Verdiğiniz cvp için çok tşk ederim. evet bemiks in kokusu ağır fakat kullandığım nemlendirici onun kokusunu bastirmış durumda..
elimde bepantende de içine bide onu kırsam mı ?
ya erruh ya merruh :))
çarşıya çıktığım an ozon yağından alıcam çok mrak ettim.
yer çekimine karşı koymak istiyorum her zaman
)
Ekle tatlım mutlaka etkisi olur.
Tatlım ama benim önerdiğim ozon yağı o aktarlarda satılan sıvı ozon yağlarından değil zaten ozon yağının kaliteli olması ve ozon gazını yüksek oranda içermesi gazı dışarıya çözmemesi için katı yapıda olmalı. Bunu alabileceğin yeri az sonra mesaj atacağım
Neden öyle düşünüyorsun peki? Ne gibi sorunlar yaratır ? :44:
ciltte çinko birikmesi yaşlanmaya sebep olur diye biliyorum ciltte birikme yapar çok sık kullanma
Kızlar merhaba, burada ara sıra adını duyduğm birkaç sabun aldım
Okaliptus
Süt Bal
Kil
Isırgan Sabunlarını aldım. Bu sabunlar hakkında bilgisi ve ya tecrübesi olan bayalar beni biraz aydınlatabilir mi ? Özellikle de LadySubaru
Okaliptus, süt bal ve ısırganla resmen aşk yaşıyorum ben
İster yüzünü yıka ister banyoda kullan tatlım çok seveceksin
Laydsubaru merhaba
Bana da yardımcı olur musun?
Ben uzuuun yıllar sivilce problemi yaşadım, 1-1.5 yıl kadar önce bitkisel tedaviler ve zoretanin tedavisiyle geçtiler çok şükür.
Tabi mucize gibi hiç çıkmamazlık olmuyor, arada yine çıkıyor.
Ve cildimin altında mor mor küçük iltihap gibi duruyor
Cildim de hassas ve kılcal damar sorunum var birazcık hemen kızarıyor.
Yüzümde sivilce izleri var biraz ve tedavi nedeniyle kurudu cildim,eskiden çook yağlıydı.
Şimdi sanki ağız çevremde kırışıklıklar başlıyor.
La roc posayın temizleme jelini kullanıyorum( cildime sabun iyi gelmiyor) ve yine onun effaclar serisinden toniğini.Mikro soyucu özelliği olan.
Salicylic asid,cıtrıc asid yazıyor içeriğinde.
Ve yine la roc ultra tolerine nemlendiricisini kullanıyorum.Ama sanki çok çabuk kuruyor cildim.
Gözeneklerim de yeniden açılmaya başladı...
Napsam ne etsem bilemedim.
tedavi sonrası leke için kantaron yağı sürmüştüm, başta iyi gelmişti ama sonra koca koca sivilce çıkmıştı korkuyorum da yağ sürmeye:26::26:
Çok uzun yazdım kusura bakma ama belki bir fikrin vardır.
Tatlım salisilik asit ve türebvini barındıran ürünler evet cildini kurutur.
Ama bitkisel yağlar seyreltilmemişse veya içine likit parafin, pamuk yağı ilave edilmediği sürece ciltte sivilceye sebep olmaz.
Nar çekirdeği yağı ve macadamia yağını tavsiye ederim sana cildine iyi gelir.
Tabi melisa kremi alıp içine saf e vitamini ve yarım şişe macadamia yağı ekleyip karıştırıp sabah akşam kullanırsan cildine bir süre sonra nemini geri kazandırmaya nem tutturmaya başlar
Lady subarucum ilk defa ginsengli kil maskesi yapıyorum şu an yüzümde ama sanırım göz altlarıma yapmamalıydım dimi acayip gerildiğimi hissediyorum daha önceki killerde hiç böyle olmamıştı sanırım kalite konuşuyor
Kesinlikle kalite farkı katılıyorum
elinde laktik asit varsa 1 tatlı kaşığı laktik asit ekleyerek yap kil maskeni çok seveceksin
3 gündür ozon yağı kullanıyorum ilk gün sabah yüzümde bir sivilce çıktı. sanırım cildim mikrobu dışarı attı rahatladı . 2.gün kokusuna azdaha alıştım. bu sabah kalktığımda cilt duru ve temiz di. cildime çok iyi geldi gerginleştirdi. ilk güün bu kutu bitsin daha almicam demiştim ama bugn fikrim değişti :) alıcam genç kalmak için kokuya değer . farzediyorumki patates kızarttım :)
Ozon yağı aynı zamanda sivilce kurutucu antimikrobiyal etkiyede sahip güzelim birkaç kullanım sonrasında çok daha seveceksin
sonunda bitti ladyciğim:) 3 gündür topiğinin bağımlısı oldum yahu:) öncelikle emeğine ve yüreğine sağlık...gittikçe bencilleştiğimiz günümüzde hem deneyip paylaşan hemde bıkmadan usanmadan cevap veren birini görmek inan umudumu artırdı.. insan bir kerede cevaplamadan geçmezmi ya.
şu anda kafam yağlardan, kremlerden acaip karmaşık durumda:) tam 4 sayfa not aldım. yarın dingin kafayla bu notlarımı toparlayıp fikrini almak adına buraya yazacğım uygulamam gereken bakımı...çok heyecanlıyım özellikle bu laktik asit beni daha da etkiledi nedendir bilinmez. parlaklıktır muhtemeln...
ayrına kedi.. (nickini tam hatırlayamadım afedersin) sende epey kapmışsın bu işi. tebrik ederim...bende aynı beceriyi yaşamak istiyorum en kısa zamanda
öpüldünüz kızlarrrr..........
rica ederim paylaşılmayan bilgi bilgi değildir ben memnunsam başkalarıda memnun olmalı
Esas üşenmeden okuduğun için ve emeğime saygına ben çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizlerde varsınız
%10'luk Glikolik asiti de tavsiye ederim
gerçi yeni başladım ama onuda ekleyin listeniz şimdiden.
Kedicim aştı kendini aştı en yakın takipçim virgül yazsam atlamaz sağ olsun çok dikkatlidir.
Ladysubaru gözeneklerim için nar çekirdeği yağı ve üzüm çekirdeği yağını hatada 2 kez kullanmamı önermiştin.
Cildimde özellikle dudak üstümde sivilce yapıyor ,kullanmaya devam ediyim mi yoksa bırakayım mı?
Bir şey daha sormak istiyorum,konunda adı çok geçiyor ozon yağı ne için kullanılır,faydası nedir,nasıl kullanmalıyız fırsat bulduğunda cevaplayabilirsen sevinirim.
Kullandığın yağlar soğuk pres ve katkısız olduğu için sivilce yapmaz tatlım biliyorsun hepimizin aylık bir hormon döngüsü var sebep bu olmalı.
Sabahları ve akşamları cildini iyi temizlediğine emin ol, kullandığın bir makyaj malzemeside sebep oluyor olabilir sivilceye yada aburcubur ve yağlı yiyecekler tüketmekte tetikler biliyorsun.
Bırakma yağ kaynaklı değil o sivilcelerin.
Ozon yağı cildi sıkılaştırıp özellikle göz çevresine kullanılan bir yağ tatlım. Sivilce kurutucu özelliğide var
canım merhaba öncelikle yardımların için teşekkürler herkese cvp vermeye çalışıyorsun gördüğüm kadarıyla
Benim yaşım 25 ve ergenlikten kalma sivlcelerden yüzümde gözenekler var onun dışında sorunum yok önerilerini bekliyorum.Eki Görüntüle 639320 bu da sana yardımcı olur belki diye ekledim
Tatlım benim tca peeling konumu görmüşmüydün?
Mevsimi geçmeden 2 uygulama yapabilirsin bence
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html